Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
nicoleta raducu spune:
si noi 'Neatzaaaa...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
utocatalina spune:
1 ora jumate le las eu!
Carnea de vitel 2 ore!
Puiul cind o sa am curajul sau ii dau mai putin!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Anda prefer sa cred ca a fost numai o coincidenta data cu intimplarea tragica si agitatia lui Mark!
Ne batem cu piureul de banana cu brinza de vaci!
poze noi- 6 iunie - cei 3 care au speriat vestul
5 luni fixe
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
utocatalina spune:
Na ca a papat 30 si s-a culcat ...mai da-i fructe daca mai ai cui!Las ca le pap eu, ca macar astea imi plac!
Noi la 10:30 o stergem la spital pentru urocultura si pentru ultima injectie..Bina ca ajungem la liman!
poze noi- 6 iunie - cei 3 care au speriat vestul
5 luni fixe
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
anasebe spune:
Cine se intalneste cu cine azi si unde si cand?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
asteryaro spune:
La multe lunite si la multi anisori: ROXANICA-ELENA, SELIN SI ANDREW! Sa fiti sanatosi, buni si sa va bucurati parintii!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
T_Ioana spune:
Mey ce discutii interesante asta noapte........pai de stiam eu ca apar dinamovisti la interval ma sacrificam si stateam la calculatorici........dar eram rupta, am atipit chiar si la brazilieni....
Apoi Coana mare, al meu cupil nu doarme pana la 10 ca sa pot sta noaptea pe forum, asta la 7 cel tarziu incepe sa bulbuceasca prin patut si pana nu ma trezesc nu se lasa.......
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
Exact problema asta o avem si noi Ioana, ne trezim pe la 6,30 -7. Alain a "mancat-scuipat" 30 ml piure de caisa +banana+pere , nu f dulce ce-i drept. ne imbracam si mergem la plimbarica, sa mai luam si ceva ingrediente pentru supita, voi ce puneati la inceput in supa?
poze
Giova spune:
Neatza!!!
Bai gagici de o tineti tot asa nu ne mai contorizeaza mesajele.
Cred ca din cauza noastra s-a bagat chatul, dar vad ca nu se foloseste.
Eu nu pot tine pasul cu voi, sunt in urma cu cititul.
Maraki si Oana am vazut filmuletele.
Cata, Nico si Anasebe am vazut pozele. super dulci bebeii nostri.
Moni, Cata sper ca sunt mai bine puiutele voastre, ca nu am citit din urma.
Noi ieri am umblat si am comandat costumul lui tati la Dinasty. e mai scump decat rochia mea, dar merita.
Am vazut si verighete, tre sa ne decidem la model, la fel si pt. luna de miere.
Aseara l-am dus pe bebe la concert Holograf. prima parte a dormit, iar pe urma era in extaz.Se uita uimit la scena, reflectoare si artificii.
In schimb a fost super marait toata ziua si azi noapte numai la 12 mi-a adormit. de aceea nici acum nu s-a trezit.
Azi stam in casa, poate mergem sa luam morcovi, ca introducem si noi carnita, avem fara aviara.
Si sper sa ajung si eu la zi cu cititul macar, poze sper sa pun imediat.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
T_Ioana spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi:
ROXANA-ELENA, SELIN si ANDREW
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
La multe luni si la multi anisori: ROXANICA-ELENA, SELIN SI ANDREW! Sa fiti sanatosi, norocosi si papaciosi!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!