Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Proba la semnatura!
poze noi- 6 iunie - cei 3 care au speriat vestul
5 luni fixe
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
silvi_2005 spune:
Buna Dimineata tuturor, Cata vad ca tu ai aparut, pupici.
Noi ne-am trezit la 6,30 ca asa facem mai nou si urmarim stirile Pro tv. Multumim pentru incurajari Cta, ne consolam ca ne va fi f cald....daca apare caldura candva.
La multi ani Selin de Mira, Roxanica de Dana_Ene, si Andrew.
Vad ca Alain se agita cred ca a venit ora de papita..revin.
poze
silvi_2005 spune:
Doamne ce draguta e Bia, sta ca o sfanta in scaunul de luat masa, se vede ca-i place. O lasi sa se uite la tv, soacra mea zice ca nu-i bine, Alain mai trege si el cu ochii si il mai las ca e distanta mare..ce sa-i fac?
poze
utocatalina spune:
Silvi stai linistita ca nici eu nu o las pe Bia, basca ca nu e cine stie ce atrasa...daca o pun se uita, dar atunci am pus-o numai pentru poza..a..si mare dreptate ai cu parul scurt peste vara..ne creste noua pina in toamna! Poate ca o data cu dintii!
5 luni fixe
Ciresica Bianca
silvi_2005 spune:
Alain are deja probleme cu dintisorii de jos, stau sa-i iasa. Vroiam sa te mai intreb ceva, fiul eu tocmai a balotat 240 ml lapte in 5 minute, isi umple sticuta de spume, voi nu aveti problema asta?Oare se poate face ceva in sensul asta? ce mai papa Bia, pe unde ati ajuns cu diversificarea? Arata f bine, chiar daca a fost bolnavioara, sa se faca bine repede.
poze
pisoi3 spune:
Neata fetelor,
Multumesc mult de tot pentru incurajarile voastre.
IOANA, merci mult pentru povestea cu pisicutul Pier, sper sa se intalneasca acolo la ingerasi.
CATA, stiu sicum e sa pierzi un catel, din pacate, am avut si de astia doi care au murit, ce i-am mai plans si pe ei!
N-am dormit mai mult de 2 ore azi noapte.
Ceilalti doi motani au urlat in continuu, il cauta pe bietul Lucky prin casa si nu inteleg unde e.
Apropo de faza de ieri cu 6.06.2006, chiar incep sa imi pun intrebari, eu nu cred in superstitii dar cred ca mie chiar mi-a purtat ghinion. Plus ca Lucky era alb si era si al treilea.
ANA_M, a cazut de la etajul 6 (alt 6!), saracutul, s-a lovit de o bara de beton, s-a dus repede sotul dar deja nu mai respira, cred ca si-a rupt coloana. Nu are leziuni externe, parca doarme, asa arata.
Azi il inmormantam, ne-am hotarat sa il incineram si i-am contactat pe cei de la Raiul Animalelor, cel putin asa stiu ca o sa aiba parte de o inmormantare cum trebuie.
Mi se rupe sufletul cand ma gandesc la el, cel mai naspa e ca si bebe plange de aseara cam tot timpul, a dormit super prost azi noapte, nu stiu, cred ca ii simte lipsa. Sper sa reusim sa il calmam, ca nu ne mai intelegem cu el, acum am reusit sa il adormim. Off, tare doare!
Stiu ca sunt unii carora li se pare ridicol sa plangi dupa un animal dar eu ii simt lipsa ca si unei persoane umane.
Nu vreau sa va intristez si pe voi, merci inca o data penru incurajarile voastre
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
utocatalina spune:
Daca ar papa Bia cit basculeaza Alain cred ca s-ar face cit China,....noi spume mai facem la gura de oftica!Momentan nu am inaintat cu diversificarea..adica papam fructe: piersici, mar si banana, cel mai bine banana..de citeva zile amestecate cu brinza de vaci facuta de mine!Asta pe la 10 dupa care lapte cam 70 iar la 14 papam piureu de legume (morcov, telina, pastirnac, ardei gras, dovlecel, cartof, si muschi de vita fiert separat) cu 1 lingurita de lapte praf si niste cereale plusc cam 70 laptic dupa..am borcanase de Hipp si zac in frigider, ca inca nu am diversificat prea tare si cam toate au ceva nou..porumb, mazare, rosii, spanac..sa vedem ca peste 2 zile as vrea sa-i mai introduc ceva..Fug la joaca!
5 luni fixe
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Neata!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
LA MULTI ANI SELIN, ROXANA ELENA SI ANDREW!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Cata , multumesc pentru informati, lasa ca si Bia e o grasunica frumusica, fetele mananca mai putin. Eu deocamdata i-am dat doar sucuri si piure de fructe, mar, banana, pere de la hipp, astazi vreau sa-i intruduc si o caisa..da-i acra ca naiba( Moni cum de o mananca Dienutza ta?)
Astazi la pranz ii fac supica de morcov+telina+patrunjel+o bucatica dovlecel. Chiar, voi cat lasati sa fiarba legumele, am auzit varianta de 30 min si cea de 2 ore, sincer doua ore mi se pare cam mult, se distrug toate moleculele eliberate in apa si adoi vitamine...
Pisoi, si eu am avut pisica, nu a murit ci am dat-o deorece eram gravida si am descoperit ca eram purtatoare de toxoplasma, dormea in pat cu mine si se urca noaptea pe perna mea, am plans cand am dat-o, te inteleg. Gandeste-te ca e un ingeras mic pisicuta ta, ca sa nu mai . Suntem alaturi de tine.
Anasebe, buna dimineata scumpico.
poze