Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA si mie mi-a zis sa incep cu galbenus dar 1/4 in prima zi, peste 2-3 zile 1/2 si tot asa...Sa ne zici daca i-a placut lui Ravanel galbenusul de la strabunica.
Si eu am noroc ca stau la "tzara" si iau oua proaspete de la vecini.

Crisu - eu am bagat iaurt de la 5 luni la masa de dupa amiaza, pe la 4 si l-am combinat fie cu banana, fie cu o mas de cereale si chiar simplu il papa. Eu ii dau Campina si ii place f mult.Sper sa pape si Alexandra.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Crisu eu iaurt i-am dat doar dupa 6 luni, ii cumpar lapte pasteurizat (eu iau de Monor) cu 1,8% grasimi si ii fac acasa.Pun intr-un pahar lapte (atentie, nefiert), il acoper cu un servetel si il las la caldurica de seara pana dimineata.....sau il las pe masa in bucatarie (ultima data s-a "prins", adica s-a facut iaurt in 3 zile, ca nu era suficient de cald, ca ba deschideam geamul, ba inchideam caloriferul)

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ingrid eu fac din 250ml lapte praf si 2 tablete CA. Din mai putin nu stiu cum iese.. dar din cant asta e OK.

Eu i-am bagat la supa si cate 2 chestii noi in aceeasi zi, de ex. dovlecelul cu fasolica pastai le-am bagat in aceeasi zi alaturi de morcov, telina, pastranac .
Succes!

IOANA - pai e bine cat bea... cica min 400ml pe zi. Dupa 6 luni, daca papa diversificat si pana la 2 ani un copil trebuie sa bea 400-600ml lapte pe zi.Ce te plangi. Pai eu cu 250ml pe zi maaaaxim ce naiba sa mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Multumesc pentru sfat, o sa-i bag suculetul dupa-masa .
Teolinda tu ce-i mai dai papita ?

poze

Mergi la inceput

IOANAAA 3 zile laptele lasat afara sa se faca iaurt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pai dovlecelul e cam cel mai "neinvaziv" aliment si extrem de recomandat!
Mai fetelor ma uitam in tabelul facut de Irina cu cresterea bebeilor (ca asa sunt eu masochista din punctul asta de vedere) si ma minunam ce bine creste Tiberica, da asa, ca Fat-Frumos, 1 kg si ceva pe luna, cati altii in 3 luni

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Eu am o gramada de treaba, am intrat in curatenie generala si dau si eu o mana de ajutor asa ca n-=am prea avut timp de calculator zilele astea. Vad ca ati scris foarte mult, nu stiu cand o sa reusesc sa ajung la zi...si ca sa vedeti cam pe unde sunt: Ioana, o bila neagra pentru tatal tau ca prea era rau si te batea si te speria muuult prea rau! Era securist?
Parintii mei, niste oameni simpli, nu mi-au facut niciodata asa ceva!
Corectiile erau ceva de genul, nu vrei sa inveti, iei note mici? Toate caietele, uniforma, creioanele la gunoi si chiar le baga in masca de la chiuveta, sufeream, dar era invatatura de minte! sau alta data am furat un martisor si foarte mandra de fapta mea am mers acasa sa ma laud, mama s-a suparat foarte tare pe mine si nu mi-a mai vorbit spunandu-mi ca ea nu are copii hoti, eu am inteles ca nu mai pot fi copilul ei in conditiile astea si m-am pus nene pe un plans jale mare pana a venit tata de la munci, ea in timpul asta nu mi-a mai vorbit, atunci tata mi-a dat ideea ca ar trebui sa duc martisorul la loc si poate o impacam pe mama. Asa am facut, am dus martisorul la taraba inapoi si mi-am cerut scuze!!!! Si asa mai departe cu lectiile mamei mele...bataie mai rar si atunci nu prea tare!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Silvi eu ii dau branzica cu piure de fructe de la Hipp, sau piure de fructe simplu, iaurt simplu sau cu cereale; banane si cirese zdrobite de mine, piure din: cartof, morcov, dovlecel, ardei gras cu carne de pui sau de vitel. De sapt viitoare o sa ii bag si galbenus si ficatel la piure.
Cand plec de-acasa si n-am timp sa gatesc ii dau borcanele de la hipp.

Mergi la inceput

Fug ca s-a trezit papanasul, legumele sunt gata ii dau papica acum ca daca a fost in greva... poate o avea foame acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Liliano nu m-am suparat, stai linistita.
Imi pare rau ca a plans Nicolas, dar sunt dureroase injectiile alea uleioase si pt. un om mare, dar pt. un bebe.
Ingrid si eu i-am facut din Milumil si nu a iesit cum trebuie. asa ca am cumparat un lapte mai ieftin Bebelact si din ala iese ok.
Imediat ma uit la poze.
Bee super filmele cu Anusca ta.

Bai fete ce sa ma mai fac: de 2 luni se tot trezeste marco peste noapte, adica maraie putin, ii bag suzeta, sau ii dau ceai si somn. dar pe mine au inceput sa ma streseze trezirile astea, si e cu noi in camera. dar cand ne mutam, ce naiba fac?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput