--> --> -->

Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor, noua ne-a iesit un dintisor, la al doilea gingia deja e macerata...de aici un bebe usorrrr agitat, care se zvarcoleste acum in bratele mele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid , Diana a fost ca o papusa.iar tu ai fost super. ti-am mai zis eu cu suncile si burta. Unde ati facut botezul? tortuletul a fost superb.
Bee filmuletul cu Mario e in mail-ul comun, acum l-am descoperit.
Cata nici eu nu-i introduc mancarica noua treptat. ieri mi-a papat un bol mare de supica cu piept de pui.
Silvi felicitari pt. primul dintisor!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Silvi! Felicitari pt Alain!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Anoooo - 6megi cantecu'?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Giova sa stii ca si la mine se mai trezeste noaptea dupa suzi..., cateodata mai des altori mai putin...dar n-am ce-i face.
Ingrid referitor la supica: eu 2-3 zile i-am dat de morcov, iar apoi am introdus mai multe legume deodata si nu aufost problele.

Mergi la inceput

Irina e mortal Mario. Doamne si cand ma gandesc ca e mai mare cu 3 sapt. decat Marco si cate face al tau.... si e si mai grasun. caci acasa mi-au spus ca e prea gras si de aceea.

Iar am concert, si e si o vreme de kk, macar de ieseam afara nu urla.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Felicitari pt. dintisor!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

S-a calmat, asa ca ma bag si eu la calcat.
Anasebe am descarcat si eu piesa. e misto.
Crisu, deci si Alexandra se trezeste asa?of,of.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Giova si Alexandra cam de o luna si ceva face asa, ianinte dormea dusa pana dimineata. Mai nou cand adoarme trebuie sa simta ceva cald la obrajor...mana mea, sau aparatoarea de la patut sau o jucarie din plus.
Silvi felicitari pt dintisori! Te-a chinuit rau pana au iesit? Febra, plans, nedormit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor multumesc pentru felicitari, saracutul de el a papa 200 ml lapte( ma si mir ca a putut papa)si acum doarme mort. Am adunat putin din casa si me pun pe citi despre diversificare+carticele de educarea copilasilor. Sa va raspun la faza rectia lui la aparitia dintisorilor, a fost mai rorait dar n-a facut deloc febra, el niciodat n-a facut, a mancat aproape nornal, cateodata cand il deranja rau de tot nu prea papa si a dormit ok noaptea, azi noapte s-a trezit pe la 4 la niste ceiut, probabil l-a agitat dintisorul. Am tot citi si in carti ca bebelasii trebuie intelesi si ajutati in perioada asta, noi ne jucam f mult, i-am tot dat sa rontaie tot felul, ii puneam calgel si pe suzeta si i-o tinem sa o molfie putin, el nu suporta suzeta, dar o molfaia vreun minutel. Sunt bebei pe care ii doare mai tare, sunt altii la care parintii nici n-au stiut pana n-au vazut dintisorul. La Alain unul se vede si se simte iar la celalat e si un pic de hematom.
Giova s-ar putea ca pe Marcolino tot dintii sa-l necajeasca, eu snt aproape sigua c asta e.

poze

Mergi la inceput