Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Aoleu Liliano, nasoala faza cu laptele. Asta e, la castronase cu tine! Imi pare rau ca a plans Nicolas, dar asta e, ati scapat acum. Poti sa-l scoti afara dupa vaccin, ca nu a fost d-ala pe cale orala.
Fug ca s-a trezit!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI aseara nu m-a bagat Robert la inghesuiala precum ai zis tu.Era mai bine asa... dar din pacate a avut un moment nostalgic. De la moartea mamei lui nu l-am auzit si nici nu l-am vazut manifestandu-se ci doar il simteam abatut iar aseara a izbugnit si a plans de dorul ei.Intr-un fel eu m-am bucurat ca a reusit sa se elibereze putin pt ca mocnea de prea multa vreme si se tot abtinea.

Anuskooo lasa ca pana la momentul castronele nu mai ai mult si tu. Sa dea Dumnezeu sa se imprieteneasca Tibi cu lingurita ca n-as vrea sa te aud ca te chinui sa-i dai supe si carnitze cu bibe.

Pe unde bantuiti astazi? Pe-aici pe la mine cam bate vantul... dar oricum in oras e alta prognoza. Ieri a plouat de m-am saturat aici si cand m-am dus dupa vaccin ... la 6km mai in oras era soare si frumos

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Anda la ce cimitir ai dus pisoiasul? Este unul super meserias facut special pt animalutze de companie chiar aici aproape de mine langa Autostrada Soarelui. Acolo l-ai dus?

Sper sa gasesti repede un pisi alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, nu am prea reusit sa vad ce ati postat deaorece mie imimerge f prost DC astazi, poate e doar la mine dar culmea....alte site-uri merg bine.
Ioana am citi meniul vostru, felicitari si sa papati tot asa de bine. Nu m-am gandit sa-i pun si putin laptic in supa de legume, o sa inerc astazi.
Moni, sory ca micuta Di e asa de agitata, sigur se simte rau micutica, pupici multi de la noi sa se faca bine.
Alain a papat vreo 50 ml de piure de fructe mar+banana+piure de pere de la Hipp+ cateva cereale de mar+morcv si un pic de apa plata, facute cu blenderul. Ma asteptam sa pape mai mult dar poate ca atat poate el deocamdata, nu-l fortez, are timp sa pape mai mult. Azi ii fac si supica, o sa pun un graunde de dovlecel in ea in plus de ce am pus ieri. vroiam sa va intreb , la inceput voi ati dat si piure de fructe si suculet de fructe, sincer nu prea am unde sa-l incadrez, ziua lui Alain se desfasoara cama asa:
6,30-7 trezirea, joaca in patut 20 min, schimbat si joaca cu mami pana la 8
ora 8 laptic 200-230 ml , somnic cam 40 min, 1 ora.
ora 10 - 50 ml piure fructe sau suc de fructe.
ora 11-12 plimbarica,daca e frumos.
0ra 12,30-13 laptic 240 ml, joaca cu mami
0ra 16-16,30 supa crema si apoi laptic, ieri tot 240 ml in comletare. Daca e frumos mai iesim pe afara daca nu, in casuta.
Ora 17,17,30 pana la 18,30-19 somnic.
Ora 20,30 baita si joaca, 20,45-21 laptic 240-270 ml si somnic pana dimineata la 6,30-7

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata gagici,

Pana citesc ce ati scris, raspund sa nu uit: Bombonici, Angelo mananca un borcanel mare ( intreg aproape) dupa care bea suc cu linguritaNu mai stiu cat scrie pe el ca are, parca 190 gr. Catalina eu i-am dat cat a vrut din prima, ma gandesc ca din moment ce sant tratate special pt. bebelusi, nu au cum sa faca vreo reactie periculoasa, in cel mai rau caz sa nu le placa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Silvi baga si tu sucul ala printre mese, dupa mese... ca mai simte si el nevoia sa bea ceva. Cum nu stie sa cera... n-ai cum sa stii cand vrea.... dar incearca-l cu bibe cu suc... si o sa bea.

MARAKI - si eu la fel am facut... cat a vrut sa manance...atat i-am dat. Pai si-acum cu ciresele ce trebuia sa fac sa ii dau o cireasa, 2 cirese... .

Mi-a zis pediatra ca sa nu dam bebelusilor capsuni, zmeura, mure. Si eu care ii dadusem 2 capsuni si in spatele casei este plin de zmeuza.. abia astept sa se coaca sa o papa eu pe toata.

Ca uitasem... IOANA program excelent, papa bine laptic Razvanelul nu ca "golanelul" meu.. felicitari.

Cata - dupa cum vezi Diana si Nicolas vor manca de Craciun piftie si sarmale ca bag de seama ca ei sunt mancaciosii trupei la lingurita. AA... si Angelos care pana si sucul il vrea cu lingurita. Maraki ia detaliaza si tu o zi de-a lui Angelos macar sa stim cine sunt sectei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu vreau sa-i introduc azi la supa-crema 1/2 galbenus de ou fiert tare (mi-a adus saraca bunica-mea ou de casa). Sper sa il accepte!
Am gasit chestii foarte interesante aici.....stiu ca s-a mai dat link-ul asta dar e destul de complex si poate nu toata lumea a gasit informatiile astea..sper sa ne fie de ajutor:
http://www.c o pilul.ro/2_6_Copilul_sugar_subc33.html
Aveti grija ca la cuvantul copilul am pus eu spatiu dupa c si o ca altfel nu m-au lasat moderatorii sa-l pun.

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza gagici!
Ce ati mai scris...
Fetele cu bebei de 5 luni, le-ati dat pana acum iaurt? De care si cam cat la o masa?
Eu ma gandesc sa-i mai alternez masa de cereale care o are dupa-amiaza....
Pupici multi la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Liliana, nu stiu cat de bine papa Razvan lapte, ca nu sare de 650 ml/ zi sub nici o forma, uita-te la Alain ce bine papa lapte.....ce-i aia masa de 240 ml de lapte....al meu cupil nu stie de asa ceva.......plus ca ai vostri papa bine mancarica, al meu 200 gr pireut de legume in zilele lui cele mai bune!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Cata si celelalte fete, cum aiba va iese voua branza...ca la mine a iesit ceva pastos, cu muci , am fiert vreo 5 clocote de lapte Milumil 125 ml cu o pastila de Ca lactic, abia am reusit sa o storc, se prelingea de peste tot...era buna la gust, dar..bleah, ce consistenta, a papat fetitza tot impreuna cu o caisa, pulpa de mar, banana si a bagat 80 ml suc de mar...o fi bine, o fi rau?
Vreau sa-i fac si supa de legume azi, am voie sa-i introduc 2 chestii in aceeasi zi?
Please raspundeti, ca acusi e timpul de supa...si mai spuneti cum faceti voi branza din lapte praf, ca am deschis o punga de Milumil si ma omoara sotzul daca nu o consum...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput