Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hahaha..cum ai auzit de steaua cum ai aparut eh???? noapte buna!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu am plecat la culcare!!! va pup!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata..intrebare pentru Maraki..auzi, daca ii dadeai lui Angelos borcanel cu papa noua nemaigustata pina atunci cit ii dadeai..jumate de brocanel sau cit vroia? Eu mine vreau sa experimentez pe Bia borcanelele noi si nu stiu cit sa-i dau ca nu a mai gustat ea spanac si pui, mazare si rosii, porumb, etc..desigur ca nu i le desfac pe toate deodata!
Ingrid eu brinzica de vaci o fac din 1 litru lapte 10 pastile Ca lactic o lingura de lamaie si cica se poate pastra in frigider maxim 6 zile..i-am facut dum. si-mi ajunge pina maine ca am bagat si eu botul la ea si oricum iese putina rau si buna tare!
Moni ce-i mai dai azi Dianei? Tort sau chiftele marinate?
Bombonica ce ai pus in supa aia de a mincat asa mult, ca poate fur si io reteta? Noi cam 50 basculam si apoi facem greva si asteptam lapticul!
Azi vine nasa si iesim la plimbare..

poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata si de la noi!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Iar am avut o noapte aiurea ca exact ca ieri de pe la 2 s-a trezit mandra din ora in ora miorlaind,plus ca aseaara abia a adormit ... cred ca suntem in criza rau cu dintii Ziua sa nu mai zic! E liniste doar cand doarme,mananca sau te joci cu ea (si nici atunci nu intotdeauna). E tot cu manutzele in guritza si rage ca un vitzel tras de coada

Imi pare tare rau ca nu pot vedea filmuletzele puse in ultima saptamana Hardul mare cu conta e infestat si nu mai merge deloc netul, se blocheaza tot imediat,iar asta e prea mic si slab si cred ca de aia nu merge.Sper sa rezolv cumva curand.

CATA pai azi o sa pape piersici,cirese,banane,legume si o sa incerc in premiera piept de pui. Am citit ca la un an tre sa pape deja tot ce papa un adult,cu exceptiile de rigoare desigur.Probabil tot ce papa un adult la regim.
nu mai pooot imi urla si se zbate si in bratze

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata fete frumoase
Hai sa va spun cam ce si cum mancam noi de cateva zile:

7.30( 8.00) : 180-200 ml lapte (Nan1+Nan2)
dormim pana la masa urmatoare

10.30(11.00) : 150(120)ml lapte (Nan1+Nan2)

12.00 : 40-80 ml suc (portocala cel mai bine, uneori mar cu morcov)- DAR NU BEM SUC IN FIECARE ZI!!!
dormim cam 1 ora

14.30(15.00) : 200(160)gr. supa crema de legume (cartov+morcov+dovlecel+OBLIGATORIU 1 masura Nan+putin unt si un pic de sare)uneori si un pic de branzica

17.30(18.00) : 100(150)gr. pireut de fructe (banana/para/mar+2-3 biscuiti+iaurt facut de mami din lapte cumparat cu 1,8% grasimi)uneori branzica in loc de iaurt!
dormim cam 1 ora

21.00(21.30) : 180(150) ml lapte (Nan1+Nan2)+ 3(2) masuri (masura de la Nan) de cereale Milupa(7 cereale)
de la 22.30(23.00) facem nani pana dimneata....eu il pun in patut, ii dau somniferul(suzeta) si ies din camera..dupa maxim 15 minute doarme lemn

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am vorbit cu Ralu, sunt bine si ea si Anastasia. Strumfita e papacioasa si vesela, cica s-a cam obisnuit cu brate si atentie de cand era bolnavioara si facuse otita, dar la cat a suferit mititica eu zic ca are voie!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Moama Ioano, dar vad ca mamnca Razvanel la greu. Si misto si programul. Bravo voua ca sunteti cuminti si mancaciosi.

poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ma bucur ca Rali si Anastasia sunt bine. Transmitele pupici de la noi.

poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata!

Am facut si noi vaccinul si vit D. S-a lasat cu dupa vitamina aia uleioasa si super dureroasa. La vaccin n-a zis nici pas mititelul. A fost asa de necajit de a doua intepatura incat nici macar nu a mancat la ora 10.
Asea a dormit de la 20:00 pana azi dim la 8:00 cand a baut doar 70ml... si dupa intepaturi... greva!

Azi noapte pe la 12 cine se straduia sa se intoarca in pat? Papanaaasul! Cand m-a vazut in camera a ridicat capul, a pus mana pe marginea patuztului s-a ridicat mai bine si a inceput sa rada la mine.I-am dat ceiut (30ml a baut)l-am pupacit , i-am zis noapte buna ... si s-a bagat iarasi la nani pana dim, cum v-am spus.

GIOVA - sa stapaneasca sotziorul sanatos costumul de mire! La o asa mireasa deosebita normal ca trebuia sa se asorteze omul cu costumul.
Ai recuperat? Sper ca nu esti suparata pe mine.

Moni Dia sa ii treaca durerile de dintzisori.

Fetelor vroiam sa ma duc prin Cora, dar vad ca papanasul e cam suparacios. Oare e bine sa-l scot daca i-a facut vaccinul?

I-am zis pediatrei ca nu mai bea lapte si mi-a zis sa il las o perioada fara lapte ca poate s-a plictisit dar sa suplinesc cu branzica, iaurt, cereale groase cu lapte.Dupa o vreme sa revin cu laptele poate i se face pofta de el. Asa caaa... de-acum am 5 mese la lingurita. Nu cred ca voi mai apuca sa intru pe-aici daca tot timpul pregatesc castronele,si apoi strange, sterge, spala vase, bavetici, scaun de masa....
De luna aceasta am unda verde la biscuiti(Populari sau Petit Beure), galbenus de ou, ficatel, mamaliguta cu ou- iaurt si branzica ( tot calcica).Haideti ca deja imi ploua in gura!

Sa stiti ca eu de 2 zile am bagat ardei gras la piureul de legume si vreau sa va zic ca rade tot papanasul... efectiv nu se satura... ma opresc eu ca daca ar fi dupa el ar manaca in prostie.

Merg sa ii pregatesc legumele pt pranz ca acum doarme si poate cand s-o trezi nu o mai fi asa de suparat.

AAA.... ca mi-am adus aminte. Cica sa nu ii dau fier simplu pt ca pe la 2-3 ani cand se "definitiveaza" dentitia apar pete pe dintisori si mi-a recomandat sa ii dau niste multivitamine care contin si fier.

Va doresc o zi buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput