Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
Silvie o singura data am pus doua frunze de ceapa si urmarea a fost : dureri de burtica si plansete
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
anasebe spune:
Fusei la intalnire cu Bee si Ursoaica.
Mai fetelor, voi stiati ca mi-am ales o nora asa frumoasa? Este Ana superba si dragalasa si neastamparata. O cocoseaza pe Bee. Dar zambeste si vorbeste si se agita tot timpul.
Raisa e cuminte si extrem de zambareata. Daca vorbesti cu ea e cu gura pana la urechi! E o scumpa!
Fii-miu: n-a vorbit, n-a ras. A fost foarte serios, s-a uitat cu o atentie extraordinara la sotul Ursoaicei. A fost fascinat de el.
POzele sunt pe vine. Va anunt eu cand le-am incarcat.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
poze:
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Hai ca am gasit o metoda sa o calmez..metoda Moni, adica pus fata in carut prin casa!Vazut doare pozele cu Marco si Giova...retinut faza ca a gustat din plin concertul..auzi unde ai gasit ochelarii aia Giova?
Am pus si eu poze jos cu metoda de calmare..Giova suntem prietene de suferinta cu bb maraiti?!
poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
andiaroro spune:
ia sa-mi mai plimb si eu cobza pe aici...v-ati prins..cobza-raceala.....asa tare ma doare capul ca nici macar nu mai tin minte ce-am citit.......
ei daca-mi storc creierii o mai picura cate ceva
nu vorbiti de yoplait in frigiderul spanzuratului-e marca mea preferata de laptarii........toti marii producatori au inf de genul asta
Mirela-parca MARIO e fan elvetience. Te lamureste Irina mai bine cand s-a produs marea iubire...
Anda- pisu tau a fost in vizita pe la fiecare dintre noi si toate l-am iubit nitel ........cati pisici au mai fost asa iubiti?
Si eu am un matinal in ograda......da nu mai pot de bucurie ca asa am motiv sa-l trezesc si pe cristi-cum sa piarda el zambetul lui fi-su de la prima ora
poze de poze si filme de filme..........asteptam cuminti
care, cine, ce? tot am uitat........da pozele le astept
na.....ca se trezi gogomarla si trebuie alimentata
ps: eu scriu cum vorbesc-fara semne de punctuatie...."literatele" de specialitate si "olimpiade" a nu se ingrozi
ana si alexandre
monica70 spune:
ANASEBE am vazut pozele,superbe gagicile si Tiberiu,normal ca el trebuia sa fie serios,ca e barbatzel
CATA si pe Bia cu bulanele in carucior am vazut-o! Cu ce o ingrasi mai?
Ca uite miscacioasa mea tocmai a balotat urgent (aproape cu viteza de croaziera a bananei) piureul facut din 4 caise ,trei linguri de fulgi,o doza de Nan si apa cat cuprinde ! Ca am primit critici de la Ralu ,ca sa nu-i mai dau doar fructe goale, ca poate nu se satura! Amu sper sa se fi saturat ... pana la ora baitzei ca azi ii fac! Cred ca azi a recuperat cat n-a avut pofta de mancare 2 zile!
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
monica70 spune:
bai scuze ca scriu si eu fara semne de punctuatie da-s cu creatura miorlaitoare si urlatoare intr-o mana
am niste draci ca nu merg filmele nici la angelo nici la marco se vad doar ca niste fotografii; ale mele merg! si inainte mergeau toate!
cred ca e ceva ca nu da voie pc-ul meu .l-a setat tipu ala ca zis ca am luat virusii aia rai troieni si ceva mai nasoli care aduceau altii la chef in pc-ul meu de la mess ,filmuletze si poze.si la filmuletzele astea imi tot zice ca sunt in afara protectiei si nu mai stiu ce ... si se blocheaza
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Bee spune:
Buna fetele.
Creatura mea agitata mi-a dormit azi, numai in mashina, pana acum. Noi la 2 fix, eram in parcarea de langa parcul Tineretului, ca acasa nu reusisem sa potolesc creatura. Si mi-a dormit purcica in scaunul de mashina pana la 3 jumate, cand a venit si AnaS cu Tiberica. Si ce sa fac eu in parcare, fara o carte sau un ziar la mine. Am murit de ciuda ca nu bausem o cafea, apa, ceva toata ziua, iar de mancat nici atat. La intalnire, Ana a asigurat fondul sonor ca de obicei. Tiberiu n-a scos un sunet, asa cuminte si serios era, dar si Raisa e o fetitza frumoasa si cuminte foc. Nu mai spun ca in drum spre casa, fata era deja ancorata in scaun, eu eram afara, se pusese alarma la mshina si cheile mele cazusera in spatele banchetei din spate!. Eeeee, am dres eu busuiocul cumva.
Hai ca mai citesc din urma, cu Ana in brate evident, si revin, ca vad ca de 10 zile nu mai am barbat. Saritzi ca sunt singura si disponibila (la barbatzi ma adresez). Si am copilul gata facut si aproape crescut. Scuze, dar ma aberez de foame si sete.
anasebe spune:
Bee Interesanta faza cu cheile! Cat despre Ana, este argint viu!
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Acuma se incarca si la mine pozele de la botez. Eu sunt aia grasa in costum albastru...la sfarsit m-am schimbat in bluza si pantaloni...iar colaceii se vedeau misto...
Din pacate am reusit sa ma ingras cu un kg pana la botez...fara mancare, doar cu cafea si tigari, cred ca sunt caz unic..
Am reusit sa vad o rotatie completa in jurul axei, vb de Diana, care in pat se intoarce in toate directiile...acuma maraie, probabil ca nu-i convine ceva. Fug sa vad si revin.
Ingrid S si Diana