Pe mine ma cheama Ana! Pe tine? Tot ANA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Luna...ti-am trimis un mail ca vreau si eu caracteristicile celor nascuti pe 22...mi le dai si mie pls??

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Salut Anelor,

eu nu am reusit sa raspund pina acum Anei-initiatoare pentru pm, dar ma bucur ca v-ati adunat, si o sa trec pe aici, in vizita, din cind in cind.

treceti-ma si pe mine pe lista, dar virsta nu v-o zic

doar locatia : Montreal ( Tg-Mures)

Ana

http://community.webshots.com/user/pozemontreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Nu am primit mailul de la tine,dar iata caracteristicile persoanelor nascute pe 22.Poate mai sunt si alte Ane nascute pe aceasta data.

- In numerologie, 22 este un numar foarte special - ar fi trebuit deja sa observati ca sunteti diferiti fata de ceilalti oameni. Nu ar fi exagerat sa spunem ca lucrurile au fost intotdeauna usoare pentru dumneavoastra. Viata este cea mai mare provocare si depinde de dumneavoastra daca o acceptati sau nu. Aveti abilitati practice si o vointa puternica. Cateodata complicati lucrurile cand nu trebuie si ar trebui sa fiti mai toleranti pentru a nu fi deranjati de ceva sau cineva. In momentul in care v-ati pus ordine in viata veti fi in stare sa-i ajutati pe ceilalti sa-si schimbe vietile si sa faca o multime de lucruri minunate. Trebuie doar sa nu va abateti de la ideile dumneavoastra si sa fiti sinceri cu propriul "eu". Poate ca sunteti instabili psihologic dar acest lucru nu reprezinta de fapt decat o expresie a sensibilitatii dumneavoastra. Este important pentru dumneavoastra sa nu luati totul dintr-odata, ci sa mergeti pas cu pas - si aceasta pentru a nu fi descurajati. In general veti fi o persoana plina de succes, in orice intreprindeti, daca nu va veti gandi numai la dumneavoastra, ci si la ceilalti.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ana Blandiana
--------------------------------------------------------------------------------
Baladă

N-am altă Ană,
Mă zidesc pe mine,
Dar cine-mi poate spune că-i destul,
Când zidul nu se surpă de la sine,
Ci-mpins de-o toană
De buldozer somnambul
Înaintând de-a valma prin cosmar.
Si iar zidesc
Cum as zidi un val,
A doua zi iar,
A treia zi iar,
A patra zi iar,
O mănăstire pururea lichidă
Sortită să se năruie la mal;
Si iar zidesc,
O, var
Si cărămidă
Si, fără de prihană,
O făptură
Ca armătură
Visului infam:
N-am altă Ană
Si pe mine chiar
Din ce în ce mai rar
Mă am.

Ana Blandiana
--------------------------------------------------------------------------------
Lasă-mi, toamnă...

Lasă-mi, toamnă, pomii verzi,
Uite, ochii mei ti-i dau.
Ieri spre seară-n vântul galben
Arborii-n genunchi plângeau.

Lasă-mi, toamnă, cerul lin.
Fulgeră-mi pe frunte mie.
Astă-noapte zarea-n iarbă
Încerca să se sfâsie.

Lasă, toamnă-n aer păsări,
Pasii mei alungă-mi-i.
Dimineata bolta scurse
Urlete de ciocârlii.

Lasă-mi, toamnă, iarba, lasă-mi
Fructele si lasă
Ursii neadormiti, berzele neduse,
Ora luminoasă.

Lasă-mi, toamnă, ziua, nu mai
Plânge-n soare fum.
Înserează-mă pe mine,
Mă-nserez oricum.

Saluti Anelor....

Ca ma tot rugarati voi asa frumos,iaca v-am copiat poezia Anei Blandiana(tot o Ana si ea,nu?)...aia cu Ana,numita "Balada" de fapt...Iar cealalta e una din preferatele mele,"Lasa-mi toamna".Va mai amintiti melodia,cantata de Margareta Paslaru?Superb!

Cioburile ,zice-se ,aduc noroc....dar sunt pure superstitii.Cred mai degraba ca gandul si puterea lui au facut aducerea norocului....a gandi pozitiv,in favoarea unui eveniment mult asteptat...Putea foarte bine sa se sparga orice altceva sau sa te impiedici cu piciorul drept sau sa te gadile nara dreapta....si tot asa...Bine ca lucrurile au dus spre bine si succes!

Anelor,dragelor....va pup si mai vorbim....Ana_maria222...zi si tu de un subiect de barfa intre Ane...ca doara matale ai deschis discutia,nu?
Sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ana68, multumim de poezii!!!

cat despre subiect de barfa ca intre ane..se poate gasi...dar fetele nu sunt deloc comunicative din cate am vazut....

cred ca o sa cam piara subiectul asta! eu nu o sa mai intru pe DC de pe 18-27 iunie timp in care voi fi in vacanta in Greeceeeeeee!! Si mi-e ca o sa gasesc subiectul la arhiva cand ma intorc!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

vacanta placuta,

Anamaria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana Stroe

vacanta placuta,

Anamaria

multumesc!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

uite acum mi-am facut si eu putin timp sa raspund la invitatia anei maria -eu sunt prinsa acum intr-o hora nebuna cu cumparat de casa, mutat...Dar am zis ca sa-mi fac putin timp sa raspund si eu la invitatie si sa zic salut....

sunt si eu Ana (Ana-Maria). De vreo trei ani traiesc in USA, am trei copii Alex, Lia si Liam si pentru moment ei sun ocupatia mea de zi cu zi...mai am si un sot-care desi e mai mare decat mine tot nu-si poate avea de grija singur :)

si cam atat....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor!
Chiar ca nu suntem prea vorbaretze....eu va pup oricum si va salut, macar sa nu ajunga subiectul la arhiva, caci ar fi pacat....suntem ceva Ane pe aici!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti Anele,

Liniste si pace lumili doarme....
Adevarul e ca in perioada vacantelor de vara DC-ul cam stagneaza...lumea merge in conced...stiti si voi cum...
Poeziutele...nush io cat v-au placut,da' daca tot spuseserati sa le scriu,io le-am scriat(vorba fiica-mi)...La mine place Ana Blandiana,chit ca poeziile ei sunt olecuta cam triste...
Ana mariutza 222,pai sa ai vacanta super si distractie maxima...la Grecia!
Anamari,cu mutatul asta....uf!fir-ar sa fie!Ca si noi ne tot chinuim de ceva vreme,ba cu calcule si calculele si cu credite si cu vizitat apartamente si nu iese nicicum asa ca noi si socoatele noastre....Mai calculam,mai asteptam....Spor la treburi voua si sanatate la copilasi!

Mey Anelor....cand puneti de serbari pe la scoli si gradinite?Ca noi avem serbarea de sfarsit de an scolar in 15 iunie,nu la scoala,ci cumva in afara orasului.Mai mare daraua decat ocaua...Da' ce sa facVreau nu vreau m-am invoit de la servici sa imi vad odorul recitand poezii la sfarsit de clasa a III-a....
Hai ca va pup si mai dati si voi cu tastele prin subiect...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput