Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
beton praji, cami! miine intru si eu la aparat, tigru sau praji.
gata, am inteles, imi reiau vechile obiceiuri, adica puiu' e baza. ma ametisera niste prieteni maniaci
alexa
ange spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Meiii tu ai ceva cu friki friki asta....
pai tu nu stii cum e?! cand omul nu are sta cu ea toata ziua in gura poate,poate
stai ca ma socati.cum adica mai 120 pe tot sezonul.Un sezon are o sapt. min nu?
de aici ca sa mergem intr-o vacanta la plaja,ocean ne costa minimmm 5000 de canadieni
Stai ca o asteptam pe Fl. sa apara ca daca e asa vreau si eu vre-o 30 de vacante la greci
Cautand un emoticon in listuta am dat peste asta
diadaniela spune:
Flavia ,cum gasiti frate preturile astea?
noi platim pt 7 zile la Nisipuri 360 de euro de persoana.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
mey cami esti de belea rau cu friki friki
moama mai e putin si ne intilnim la moeciu. URAAAAA!!!
alexa
diadaniela spune:
ura ,ura ,ura!
mergem la Moeciu!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
stai ca nu plec.
mai stau cu voi 10 min. la 10 deschid magazinele.
Ma duc dupa valize
A cumparat colegul din State acum vre-o 2 luni valize pt. tot trimbul insa sunt dealea mariiii in care bag toata casa
Ieri am ridicat biletele de avion si pe ele scria mare"atentie,bagajele nu trebuie sa depaseasca 23 kg.!"
Am zis ca au inversat cifrele.Pun mana pe tf. si sun la agentie.Au scris bine...Au redus kg.De la 32 cat era pana acum au limitat la 23kg
Am disperat.
Acum trebuie sa cumparam alte valize ca alea au ele singure(adica cu aer in ele) 5 kg
Asa ca astazi imi petrec ziua prin magazine...
Porumbel,aha.acum inteleg.La noi cand sunt 32° pocnesti.este o umiditate cumplita.fara dezumidificator nu poti respira.e naspa rau!
Si sa faci prajitura ca dureaza 1 h cu totul.daca te apuci acum,intr-o ora poti sa te "delectezi" cu o felie
alexa si mami,incearca pandispanul asta cu cocos si fructe proaspete.Tigrul dureaza mult.Daca e racoare la voi merita sa tzii cuptorul 1 h. mergand pt. tigru.daca nu,stai linistita ca pocnesti de caldura.este posibil ca tigrul sa nu se faca intr-o ora...
La mine a durat 1 h 30 min...
diadaniela spune:
si la mine tot cam o ora si ceva a durat tigrul
Cami ,pare misto reteta . o sa o incerc sambata,ca in timpul saptamanii sunt la dieta.
Dana
diadaniela spune:
pa ,Cami,pa!
spor la cumparaturi!
Dana
Porumbel30 spune:
Cami , eu cunosc prajitura asta de cand eram mica...Mama o facea des , dar fara nuca de cocos in aluat si doar cu mere pe fundul tavii (de fapt punea intai zahar ,apoi merele si scortioara ). Sau tot pandispan , cu visine din visinata pe deasupra , si cand era gata , boabele de visine erau un pic intrate in aluat...Of ! Ce vremuri....Vreau visinata !!!!!!!!!!!!
Nu ma bagati in seama , imi trece !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."