Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha. dragostea asta face minuni!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Asa-i Miha eu plec in Grecia.
Am platit 120 euro cazare+transport / persoana.
Eu zic k e foarte ieftin...
700 ron pt o camera? Adica 7 milioane vechi?
Unde-s ochii aia bulbucati???

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha, sa dea DD sa va reuseasca mutatul. sa fiti o familie, de fapt asta sunteti, mai ales pt cretulina.
unde e burtica noastra, svetlana?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Da Flavia 7.000.000 (nemobilata) si apa, gazele curentul incluse, dar nu mi se pare normal ca daca luna asta nu consum....mai ales ca noi vom fi toata ziua la serv si Maria ori la gradi ori la soacra-mea...pe timp de vara facturile la curte sunt super mici.

Oricum in ziarul cu anunturi pt camera la bloc o pers e 2.500.000, 2 pers 3.500.000 fara cheltuieli incluse.

Lucia , da, poti interba, mie imi trebuie mijloacele de transport cat mai aproape de unde locuiesc pentru ca toata ziua sunt pe fuga, o duc pe maria la gradi, ma duc la serv, la piata, in parc...etc.

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

iara am pierdut mesajul si am scris ceva.

wow flaasa mult doarme Sara? si de seara la cat mai adoarme?

alina noi mai mancam carne de pui.

ioana toata stiima ca poti sa faci fata la 3 copii si cu atata treaba.

cami acum vezi tastele?

mirinda bine ai venit

bey si eu stau cu chirie si dau 200 de euroi plus celelalte cheltuieli la un ap de 3 cam semimobilat.
va pup pe toate si revin ca plange lucas

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

...pai sa stii ca e super ieftin...noi pt 5 zile la neptun, hot ***, 8 aug - 13 aug am platit 10.000.000 (7 mil bilet-ul si 3 mil bonuri valorice pt masa....cand ajungem acolo bonurile se dubleaza)...prin sindicat.

Alina multumim frumos!

Fetele....o intrebare...unde sa depun o sauma de bani (vreo 150 mil)...la banca, pe card sau la CEC?
Banii nu vreau sa-i pun pe o perioada de....cateva luni sau ani....am nevoie sa scot din cand in cand
Unde e mai sigur?

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Miha,nu cunosc mai nici un Gigi aici
dar daca vrei sa flu adresa,nr. de tf. pt tine pot sa o fac

porumbel,noi avem 32° afara,In casa 25°
cum oi fi respirand tu la 32 ca eu la 25 respir in prosopul umed

alexa si mami,da...inca 10 zile.Am intrat in panica deja.Nu am timp sa-mi las toate "problemele" acasa la locul lor...
Si deja am intrat in starea aia de nervozitate specifica calatoriilor cu avionul
Numai vise aiurea am,cosmaruri,tampenii.

mmiha,tanananaaaa...aud de bine? chiar friki-friki cu colegul? Moama ce fain.Asa frate.familie adevarata!dragoste cu nabadaii
O sa-l cunoastem si pe el la Moeciu?

Dana,pai fi antena.ieeri am facut o super prajitura.Au papat-o pe toata(copii de pe strada avident)
Aveam niste fructe proaspete care atarnau in fructiera de ceva bucata vreme si uite ce am facut cu ele.E simplu tare.O prajiturica cu fructe.

5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
5 linguri rase nuca de cocos
1 lingurita praf de copt
zahar vanilat
fructe(eu am pus asa: mar,para,piersica,banana)
Faci un pandispan obisnuit (albusurile separat,galbenusurile frecate cu zahar,alea,alea)lasa ca stii tu cum
Si la sfarsit cand ai terminat pandispanul de batut adaugi cele 5 lg. rase de nuca de cocos.Mesteci putin si torni compozitia in tava.In tava evident ca ai aranjat fructele proaspete pe o hartie pergament sau pur si simplu direct in tava unsa si tapetata cu faina.hai ca stii tu.Fructele le tai ori feliute,ori pe jumatati.cum vrei.
O dai la cuptor si cand e gata o lasi sa se raceasca inainte de a o intoarce cu fundul in sus.
Fructele ajung deasupara.O ornezi(pudrezi) cu zahar pudra si cu nuca de cocos.
E tare racoritoare si buna rau.parol.
Mi-au ramsa 2 colturi din prajitura.daca vrei pun poze dar e un pandispan cu nuca de cocos.

Fl.,cum adica mai doar 120 de euro de perosna.Pe noapte nu?

Mergi la inceput

Cami...nu pe noapte ...pe toata perioada sejurului si Sara nu stiu ...ori e gratis pentru ea ori are vreo reducere 20 - 30 %....deci 240 euro ea si sotu adica mai putin decat am dat eu in Romania la mare

Meiii tu ai ceva cu friki friki asta....unde naiba sa facem asa ceva.....pana ne mutam suntem cuminti....ca nu avem nevoie de inca un bebe

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana_ch,gata colega.am facut ochi bine de tot
nu vezi ce logoree am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Ange , pai stai sa-ti explic ca orasul in care locuiesc se afla la 600 m . altitudine si aerul e uscat , nu umed ca pe coasta mediteraneana !
Dar cand e f. cald (mai sunt si zile dinastea , dar nu mereu ) dau drumul un pic la aerul conditionat si iesim afara la plimbare dupa ora 18 ! Acum , de exemplu , termometrul din camera arata 31 grade , dar pt. ca adie vantul , nu se simte caldura , e chiar placut !

Am plecat sa fac prajitura !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput