Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 9
soma spune:
Dandush, dupa cat timp ai primit amenda? asteptam si noi sa ne comunice ce si cat e amenda. poate au uitat de noi..
ai scapat subtire cu 80000. cica e pana la 300 000.
de cerut carnetul ti-l cere doar daca ai facut ceva. Adica de la parcare aiurea in sus. altfel, controale de rutina "a la Romanika", nu prea se fac
nickolle spune:
Eu acum sunt in Romania, pe la noi pe la stiri nu am auzit nimic, nici nu le urmasc in fiecare zi dar sigur auzeam ceva! In schimb am auzit asta de la sotul meu care e in Japonia! Vreau sa zic ca mi-e tare frica! Vreau sa ajung din nou in Japan, vreau sa fie bine, sa fac copii, sa inbatranesc! Sper din tot sufletul sa ajunga la o intelegere! Uite ce bine le-ar sta asa...!
Dandush spune:
quote:
Originally posted by soma
Dandush, dupa cat timp ai primit amenda? asteptam si noi sa ne comunice ce si cat e amenda. poate au uitat de noi..
ai scapat subtire cu 80000. cica e pana la 300 000.
de cerut carnetul ti-l cere doar daca ai facut ceva. Adica de la parcare aiurea in sus. altfel, controale de rutina "a la Romanika", nu prea se fac
Soma asta s-a intamplat acum 5 ani si un pic . Logic ca am facut ceva, de fapt n-am facut ....n-am oprit la bariera . Era seara si mi-au cerut permisul, l-am aratat pe cel international si mi-au taiat chitanta pentru chestia cu bariera ( 9800yeni, parca). Am plecat zambind acasa , dar a doua zi m-am trezit cu domnii politisti la usa .............sa verifice daca data eliberarii permisului si cu datile din pasaport corspund . Mochiron ca nu corespundeau...eu eram aici la acea data. In Romania nu au fost probleme la ACR , fiind vorba de schimbare ( reinoire) .
Anyway, le-am explicat ca n-am stiut ca trebuia sa merg personal in Ro, dar n-am scapat.
Asta e....macar asa am fost nevoita sa-mi misc ul si sa -mi iau permisul japonez, care e super de util.
Tu ce-ai facut??
A!! si sa-ti raspund la intrebare...din cate imi amintesc eu am primit amenda prin posta cam intre o sapt. si 10 zile.
D.K.
hanako2004 spune:
vai fetelor iarasi au aratat la tv mesajul trimis de corea
am vazut si bombaare 2500de kg si e micutavaiii vai
de ce chiar acum cand ma pregateam si eu sa fiu miresica
americani fac urat insa comunisti de coreeni zic ca fac doar test
au facut aceasta bomba si trebuie pusa in aplicare
vai ma duc sa stau calare pe tv sa vad ce mai spun astea
va pup
irina &emilica
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze
soma spune:
quote:
Originally posted by Dandush
[....
Tu ce-ai facut??
A!! si sa-ti raspund la intrebare...din cate imi amintesc eu am primit amenda prin posta cam intre o sapt. si 10 zile.
D.K.
.. io n-am facut nimic, inca. sotia a parcat 5 min sa faca piata pe 1 iunie (cand au intrat in vigoare noile reguli auto) si a luat amenda; apoi au cerut carnetu ..si uite asa
Dar se pare ca avem probleme mai grave de rezolvat cu coreenii:
http://edition.cnn.com/2006/US/06/19/nkorea.missile/index.html
nanami spune:
Stati fetelor linistite , ca nu se intampla nimic. Chiar daca vor face vreo proba , nu trimit ei o bomba care sa ne atace pe noi. in plus eu am auzit ca au facut un nou misile si atat . si va da-ti seama ca daca fac vreo glumita de asta , ii sterg americanii de pe fata pamantului . asa ca nu va faceti probleme . o fi poate un simplu test care nu vad cu ce ne-ar afecta pe noi. asa s-a intamplat si anul trecut sau acu 2 ani si nu s-a intamplat nimic . asa ca ...... fiti calme ...
hanako stai linistita , si vezi-ti de nuntica ta . ca n-o sa mori inainte de aia.
mamica de terorist
hanako2004 spune:
nanami asi vrea sa cred ca nu se va fi nimic grav ...cum o vrea doamne doamne
va pup
irina &emilica
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze
Deserted spune:
Stati linistite ca intai ii ataca pe americani si dupa aceea pe giaponezi..
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine.
nickolle spune:
Fetelor ati auzit de o gripa(cred ca gripa e din cate am inteles eu) numita AaBmECXiam scis in katagana pt ca eu am primit in mesaj si nu stiu sigur cum se citeste sau cum numeste in romana si nu vreau sa zic vreo prostie)?Cica se ia in special de la piscina si ca e foarte nasoala! Eu nu am copii, dar nepotelul meu e bolnavior de asa ceva! E de aproape o saptamana in spital cu febra foarte mare 38-40 si sta saracutu si acum in perfuzii! Am inteles ca se transmite si la adulti! Mai multe detalii nu stiu dar mai revin cand mai aflu! Eu le urez multa sanatate la bb vostri (am vazut cateva poze si sunt dulci tare) si voua la fel, si sa va traiasca!