Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 24
devylla spune:
Merci Bia
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
ocris spune:
Buna ziua fetelor,
Ma numesc Cristina si am descoperit acest site de curand, desi auzisem mai demult de el.
As vrea sa va intreb daca stiti vreun site pentru copii pentru invatarea caracterelor hiragana si katakana.
Fetita mea cea mare are 4 ani si ii cam place sa se joace jocuri pe calculator. Ma gandesc ca daca tot sta cu ochii in calculator ar fi bine sa si invete cate ceva in acest timp.
Cu ce se mai joaca copiii voastri cand se intorc de la gradinita (scoala)?
Cristina, mamica lui Mayo (4 ani) si Riyo (2 ani)
Lia spune:
quote:
Originally posted by ocris
Buna ziua fetelor,
Ma numesc Cristina si am descoperit acest site de curand, desi auzisem mai demult de el.
As vrea sa va intreb daca stiti vreun site pentru copii pentru invatarea caracterelor hiragana si katakana.
Fetita mea cea mare are 4 ani si ii cam place sa se joace jocuri pe calculator. Ma gandesc ca daca tot sta cu ochii in calculator ar fi bine sa si invete cate ceva in acest timp.
Cu ce se mai joaca copiii voastri cand se intorc de la gradinita (scoala)?
Cristina, mamica lui Mayo (4 ani) si Riyo (2 ani)
buna si bine ai venit.locuim destul de aproape.poate ne vedem?
RIARA spune:
Fetelor aveti cumva o idee cum as putea cumpara un scaun de masina pt bebe in Romania?As vrea sa-l cumpar eu,pt ca este cadou si este exclus sa trimit bani si sa-si cumpere singura.Poate exista vreun magazin cu plata online ?Multumesc mult
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
ocris spune:
Paula, Lia, Nicoleta, nultumesc pentru mesaje.
Yokkaichi este in Mie Ken, la 40 de km de Nagoya.
Lia, astept sa ma anunti cand te intorci in Japonia.
Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)
bits spune:
Ralucami si Ileana2000 felicitari pentru bebei ~!va doresc sarcini cat mai usoare si lipsite de greturi!
26,KEN(1nov 2004)
pika-pika spune:
Fetelor stiti cumva ce marime au pozele pt pasaportul romanesc?
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
paula_mea spune:
Ileana2000,Bits,Ralucami,va doresc sarcina usoara,nastere usoara si foarte,foarte sanatosi