Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

sandra eu cred ca cel mai bine este sa consulti un avocat.Si in felul asta in afli drepturile legale.
Insa tind sa cred ca poti ramane si in Japonia,daca doresti asta divortata fiind.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Sadra am vazut pozele de la nunta ta,pot sa spun ca ai avut o nunta SUPERBA,o nunta foarte frumoasa si cred ca a costat o gramada de bani si asta pt. faptul ca sotul tau te iubeste foarte mult,nu inteleg ce te determina pe tine sa divortezi de el?sa iei copilul si sa pleci in Romania?in romania crezi ca iti va fi mai bine?eu nu cred.Mai bine ar fi sa ramai cu copilul in japonia,statul te va ajuta,iti va da un apartament(platesti chirie-Danchi).NU pleca cu copilul in romania fara voia lui tata-sau ca vei regreta,vei trece prin multe greutati.O prietena de-a mea a plecat in Romania cu copii(2) si a mers barbate-sau in romania si i-a luat unul din copii in japonia imediat-fara nici o discutie.Eu zic sa-ti pregatesti armele mai bine inainte de a trece la atac,nu te lasa prada furiei ca victoria nu va fi de partea ta.Bafta
Daca te-a suparat cu ceva parerea mea,te rog sa-mi zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

multumesc ptr raspunsuri..

paula_mea nu vreau sa fac nimik fara sa fiu pregatita tocmai de asta nici nu i-am zis ca vreau sa divortez ....stiu ca e mult mai usor de trait aici dar daca divortez eu nu mai am pe nimeni aici si nu am pentru ce ramane...chiar nu am ptr ce sau ptr cine...

stiu ca el ma iubeste in felul lui dar asta nu inseamna ca pot sa trec peste toate...nu vreau sa ma inteleaga nimeni gresit,nu ma bate,nu ma inseala (poate va ganditi ca sunt nebuna ca vreau sa divortez de el) dar se pare ca sunt atat de multe diferente intre noi doi care la inceput el le-a ascuns (fara voie) de mine....chiar nu exista zi fara cearta la noi iar eu nu pot suporta asta doar ca sa am un trai putin mai bun ca in romania...inca nu m-am obisnuit 100% aici,iar el nu intelege..nu m-am obisnuit nici cu raceala lor,avem un copil lucram amandoi dar el nu petrece decat 10 ore adunate pe sapt cu copilul iar eu zilnic...neavand cu cine sa lasam copilul eu lucrez seara intr-un snack(4 zile pe sapt) incep munca la 8 seara iar la 10 copilul doarme ..nici macar astea 2 ore nu prea le sta cu el,il mai lasa cu bunicu...nu zic ca nu-l iubeste,numai ca un copil are nevoie de educatia ambilor parinti nu doar de iubire...

George (copilul) nu sta nici macar sa-l imbrace sau sa-l incalte la tasu,nu-i place sa-i dea el de mancare..nu simte nimik ptr tatal lui..nu e nevoie sa-i vezi impreuna prea mult timp ca sa-ti dai seama...si are decat 2 ani si 4 luni...
am incercat sa vorbesc cu el de multe ori si sa-l schimb dar nu se mai poate,nu mai merge..certurile nu au inceput acum

aaaa sa nu mai zic ca dupa ce m-am intors din romania (3 luni lipsite) nici bine nu am ajuns acasa ca imi venea sa plec..peste tot era praf de 3 luni,inainte sa plec mi-am cumparat o penseta si am lasat in graba cutia de aruncat pe masa de la calculator,dupa 3 luni era tot acolo....pai si cum sa nu ma enervez dupa ce il intreb de ce nu a aruncat-o imi raspunde zambind ca nu a stiut?!!??,pachete goale de tigari la 1 metru de gunoi
da,asa face mereu...si am incercat toate modalitatile posibile sa-l faca sa inteleag cum e bine sa faca..
nu mai "merge"...sunt mult prea multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Sandra, scuza-ma ca te intreb: cati ani ai?

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Sandra din ce ai povestit tu mai sus nu mi se pare chiar o situatie critica sau insuportabila,nu vreau sa te supar,scuza-ma ca-mi permit sa-ti zic:inca nu ai motive intemeiate,astea nu-s motive de divort,si eu am trecut prin asa ceva dar nu am divortat,ba din contra am luptat ,i-am reparat defectele sotului meu,asa sunt unii barbati...mai delasatori dar asta nu inseamna ca nu n-e iubeste,ca daca nu ne iubea...nu ne lua,"de sho?",eu nu vreu sa ajungi la divort,mai incearca,lupta pt. familia ta,nu te lasa prada nervilor,copilul este inca f. mic si nu-s poate da seama cat de important este tata in viata lui,dar tu esti destul de mare si-ti poti da seama,salveaza-ti fericirea familiei tale,don't give up.Poate ca sotul tau este gelos ca lucrezi in snak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

scuze sandra , dar de acord cu

ei sunt niste oameni f. dificili dar daca esti fata desteapta i dai dupa tine cum vrei tu , depinde si de om bineinteles ,

apropo de ceea ce a intrebat dandush , cati ani ai ? si cat are el ? ca daca e diferenta mai mare .........

scuze

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

sandra si eu sunt deacurd cu fetele tu trebuie sa lupti in continuare pt casnicia voastra...nu lasa ca mania sifuria pe care o ai sa va distruga..imi pare rau ca ma bag asa ca musca in lapte insa eu zic ca nu merita sa-ti parasesti barbatul doar ca el este mai incapatinat....
sa-ti spun si eu ...si al meu sot este la fel daca lipsesc putin de acasa insa il inteleg..el lucreaza foarte mult si fiind singur statea si peste program ..ajungea noapte tarziu,,,manca daca manca ceva si se ducea la somn..a doua zi se imbraca din pat poate sa ajunga la servici.....dar asta nu mia dat un motiv de divort,,,lam certat bineinteles ca altfel nu se putea insa nu ma-si fi gandit sal las doar ca este incapatinat si mai face cate una ....
parerea mea e sa lupti in continuare si sa -ti salvezi casnicia
nu te lasa batutaLUPTA!!multa bafta
aaa si vreu sa-ti spun ca aveti un copil reusit si voi sunteti frumosi foc....
numai bine

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

buna japonici
sandra imi pare tare rau de tine..stiu prin ce treci si eu am fost ca tine poate chiar mai rau
am trecut prin multe si avusem destule motive
poate unele in fetele de aii isi mai amintesc de povestea mea teribila....am plecat si eu de acasa insa in romania nu mam putut duce pt ca nu le puteam oferi copiilor mei nici un viitor
si al meu sot a fost un tata rau si a facut multe....
eu nu am mult timp de cand mam intors acasa...am stat singura si mam chinuit cu copii intr-o tara straina..dar am luptat .....si lui iam dat o lectie de viata
sincer credeam ca nu voi putea sal iert niciodata il uram din tot sufletul..insa singuratatea te omoara..pe mine una ma omorat
daram inviat si am pus cap la coada si mam hotarat sa revin la casuta mea si la sotul meu..poate o va mai face sau nu..asta nu am de unde sa stiu insa acum sunt cu el si sunt fericita
si el a fost tare rau cu mine insa sper ca nu se va mai intampla asta nicodata
multa putere si nu te lsa una cu doua...dul dupa tine....incearca sa schimbi ceva la el..sai spui ce nuti place si ca nu ma puteti trai asa....eu nu pot sa-ti zic nimic mai mult decat GAMBATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna fetite cu fundite
ce mai faceti?
sandra esti bine?
vad ca aici de o vreme sa lasat rece
rusinikaaaa
va doresc o zi buna si numai bine tuturor.....
aiko nu mai treci pe la casnice?
ti-am trimis Mp..oare ti-a ajuns?

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna seara japonici!
Vin si eu cu o intrebare.Exista persoane care au cumparat sau cumpara carti online din Romania?Si daca da as vrea si eu niste detalii.
O seara placuta tuturor!

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput