Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 21
naomi_ioana spune:
fetelor tot e va inebunesc cu problema mea...am fost azi la notariat sa legalizez declatratia facuta de tati(asa a zis d-l consul,ca trebuie legalizata)si imi spune domnu notar ca daca folosesc pasapoartu romanesc Naomi va pierde cetatenia japoneza?ce spuneti de treaba asta?eu am sa sun maine din nou la ambasada sa ma lamuresca cu chestia asta dar pana maine poate ma lamureste careva dintre voi...eu nu cred ca e posibil atat timp cat are doua cetateni,voi ce spune-ti???
Ileana2000 spune:
quote:
Originally posted by naomi_ioana
Fetelor va multumesc pt sfaturi,am sunat si la ambasada si se paote face pasaport romanesc fara nici un fel de problema...
Anca Naomi Ioana(22.07.04)
http://community.webshots.com/user/naomi_ioana
Parca ziceai ca ai dat tel.si se poate
naomi_ioana spune:
draga mea daca citesti bine mesaju ai sa intelegi ca pasaportu se poate face fara nici un fel de problema...intrebarea mea era alta,o chestie care mi-a spus-o notaru si nu are nici o treaba cu pasaportu ci cu cetatenia
Ileana2000 spune:
Draga mea Naomi,pai daca pierde cetatenia cum spui tu,atunci pierde si pasaportul japonez,nu?Tot eu sunt in ceata?Tu ai spus ca se fac 2 pasapoarte "fara nici un fel de problema..."
OK,eu iti doresc sa le poti obtine pe amandoua!
devylla spune:
quote:Nicoleta,te-am trecut pe lista!
Originally posted by knicoleta
vrem pe listuta AMY 30iunie
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
nanami spune:
naomi nu stiu ce ai inteles tu de la notar sau ce ti-a zis el , poate nu stie nici el pe ce lume traieste , ca sunt multi care de-abia au inceput acel servici sau.........
nu are cum sa piarda cetatenia , cam am mai spus , pana la 20 de ani are si una si alta , indiferent unde e nascut (rao. sau jap.)
atata timp cat mama e rom si tatal jap. nu exista nici o problema ,
eu l-am nascut in romania , si cand l-am inregistrat aici a intrat in rand cu ei , are 2 pasapoarte iar certificatul de nastere mi la oprit la primarie , dar e cetatean rom. si jap.
tu spune-le sa-ti faca hartia si gata , ca doar nu notarul decide cetatenia oamenilor , ei sunt acolo doar sa legalizeze actele , atat. stai linistita si fa-ti treaba
bafta
G.K.R
poze noi
sandra20 spune:
Buna fetele..nu am mai intrat de mult timp pe la voi..am avut probleme si cu calculatorul si cu sotzul ....inainte sa deschid un subiect nou vreau sa va intreb pe voi daca stiti ceva despre divortz...cununia a fost facuta in romania,copilul nascut in japonia...nu vreau nimik de la el,decat copilul....stiu ca e greu dar eu nu mai vreau sa stau aici,vreau sa plec cat mai repede in romania..orice informatie e bine venit...
Ileana2000 spune:
Sandra daca sotul iti da copilul,mergeti la primarie semnati divortul,astepti48zie(parca)dupa care mergi in tara sa te divortezi si acolo.Poate iti scriu fetele divortate cu komochi care stau in umbra,sau poate te razgandesti
Bafta!
sandra20 spune:
nu am vorbit cu el de divortz inca ptr ca sunt singura ca nu-mi da copilul...eu m-am gandit ca din moment ce casatoria am facut-o in romania acolo se si desface..deci sa plec in romania fara sa stie si sa-i trimit actele de divortz...dar inainte sa fac acest pas vreau sa aflu mai multe amanunte..vreau sa fiu sigura ca imi ramane mie copilul.....sa ma razgandesc nu e nici o sansa..sa mai aman si sa fac gaman la iro-iro ,da..dar sa ma razgandesc nu
multumesc pentru raspuns si mai astept si altele..pupici