Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Dbunny spune:
Fetelor... is si mai incalcita
Daca exact aia e.. la 14 sapt...de ce m-a costat la fel ca una normala ? si am vazut degetele, sira spinarii...intotdeauna le vad
are coloana ca osu unui un pescutz
.
Si triplul test..daca nime nu ma trimite, tre sa-l fac ?
Dbunny
16 cu flakau in burtik
dandusa spune:
RALUCA,daca vrei ne putem intilni la mare.Eu de acum am sa stau mai mult prin oras dar daca poti si ai timp stabilim si ne putem vedea pe plaja la Eforie nord.Daca nu voi fi in centru in Constanta...,am sa fiu la Eforie.Stabilim cumva sa ne fie bine la amindoua.Cit stai la mare si unde vei sta?
ROXANA,eu stiu de la dr meu ca eco nu trebuie sa fie mai veche de doua zile.Deci cel mult la doua zile de la eco trebuie sa te duci la triplu test.A ..., eu l-am facut la 16 sapt si sapte zile.
DOLORES,cum te mai simti?Eu cred ca este de la mincare.Te-ai stricat la stomac?
dandusa 19+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=976bscd
dandusa spune:
Dbunny,nu este obligatoriu sa il faci.Eu cind am vorbit cu dr si mi-a spus de triplu test...nu prea am fost de acord.M-am gindit ca daca nimeni din familia mea sau a sotului meu nu a suferit de vreuna din aceste boli si nu am nici 35 ani...,de ce sa il fac?!?
Apoi m-am gindit si ca ,daca as afla ca testul este pozitiv...,nu cred ca as putea sa fac avort pur si simplu!!!El a incercat sa-mi explice ca ar fi mai bine sa aflu pentru ca el a intilnit doua cazuri de Sindrom Down in sase luni si deci ,l-am facut.Am stat cu sufletul la gura si m-am stresat foarte mult pina am aflat rezultatul.Slava domnului ca a iesit negativ .Acum ...,nu stiu...ce sa iti spun ,sincer eu daca as mai face un bebe nu as mai vrea sa face acest test.Depinde multttt de cum gindesti tu ... si ce ai fi dispusa sa faci daca...ar fi pozitiv sau daca ai ceva antecedente in familie.Tu stii mai bine .Si dupa ce l-am facut am avut senzatia ca dr mi-a recomandat acet test mai mult pentru ca el le cunostea pe fetele de la laboratorul unde urma sa merg sa il fac.Deci ....,parca a fost numai ca sa imi ia banii.Nu stiu daca gresesc dar asta am simtit.Oricum nu mai conteaza acum...,bebe este bine si asta este cel mai important lucru.Iti doresc sa iei decizia corecta pentru tine si bebe.
dandusa 19+
marcelac spune:
Salutare-salutare
iaca nu am reusit sa citesc si din urma, dar cel putin capitolul asta l-am "papat".
multumesc de reprimire! ![]()
Fetele din Cluj, si eu vreau la Provita, ne facem un program comun? de bazin ce ziceti?
ama.lia - Miro ti-a facut recomandarea pe care o sa o gasesti si in scrierile de specialitate, incearca sa dormi pe o parte cu o perna sub genunchiul de deasupra. O sa fie mult mai bine.
Dolores - durerile de bazin cred ca le ai pentru ca se schimba conformatia oaselor, bazinul si coastele se deschid putzin ca sa ii faca loc bb-ului.
bun venit tuturor fetelor noi!!! o sa gasiti aici prietene de nadejde!
eu tocmai am primit rezultatul de la CMV, am IgG pozitiv si IgM 0,12, cotat negativ. adica sunt ok, am anticorpi. Ce nu inteleg este de ce cand l-am sunat pe al meu doctor sa ii spun vestea "buna" a zis ca "poate iti dam niste glucoza, asa preventiv, sa fim siguri" adica de ce sa imi dea ceva, orice ar fi, daca sunt ok. O sa merg maine sa fac si eco ca nu am mai fost de la 11 sapt (si acum avem 14) si o sa vad exact. Oricum nu ma las eu daca e "numa asa".
Altfel, sunt putin stresata ca nu vad sa imi creasca burtica, adica inca incap in hainele mele vechi (cand ma ashez imi deschid nasturele totusi)...![]()
Cam asta, acum intru intr-o shedintza, asa ca pe maine
pup
marcela
12+
dolores spune:
Dandusa parca ma simt un pic mai bine. am tras iar o portie de somn...sper sa fie totul bine si sa ma refac cat de curand. nu m-am stricat la stomac. si eu cred ca este de la mancare..... si nu mai suport starile astea deloc
dolores
14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
dolores spune:
Marcela, cu siguranta asta e cauza durerilor de bazin. ce sa facem, suportam ca nu avem alta solutie.....
te pup si ai grija de tine
dolores
14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
asiza spune:
Dolores, daca tot ai un sef ingaduitor, profita
si mai stai macar o zi acasa sa te pui pe picioare...
Marcelino, ce sedinta la ora asta??????? Tu lucrezi non-stop? Eu sunt de acord sa ne intalnim toate, insa eu nu am decat 11 saptamani, asa ca mai astept pana la 15 pentru Provita. Si cu bazinul sunt de acord...Mai pove despre asta oricum! Cu atata lucru, ai uitat si sa-ti schimbi saptamanile la semnatura....tu esti tot cu 2 in urma! 

Miro, sa ne tii la curent cu cursurile alea Lamaze....Si apropo de salate: io atatea am mancat la cura de slabire, de nu-mi mai trebuie nici macar sa vad salata de cruditati ca ma apuca greata....M-am ingrasat si eu 4 kg de la inceputul sarcinii! Asta e...
va pupacesc pe toate
Oana
11+
dandusa spune:
Fetelor ,grasutelor,voi ce ati vrea acum sa fiti gravidute si sa nu puneti deloc pe voi?Cum s-ar putea dezvolta bebe bine pe niste oase?De ce va faceti asa multe griji de greutate?Eu nu zic sa mincati ca nebunele ...,dar nici sa va ginditi la dieta in timpul sarcinii.Vreti sa ma vedeti pe mine ce rotunjoara sint?Am pus doua poze noi de ieri special sa va mai destind putin si sa vedeti ca toate vom pune ceva pe noi la un moment dat!!!Mie mi se pare ca am burta mareeee dar asta este ...,eu in nici un caz nu suflu in ea sa se umfle,ce se intimpla ...,nu stiu.Sint fericita ca bebe este bine si daca eu o sa pun mai mult ....,asta este inseamna ca asa trebuie ca bebe sa se dezvolte normal.Eu de cind sint insarcinata ma simt mai sexy si pot spune ca ma simt mult mai atragatoare ca inainte.Inainte ma enerva teribil sa am burtica si faceam mereu miscare pentru asta in special,acum in schimb sint mindra de ea incit as arata-o la toata lumea si probabil sentimentul asta de" ma simt bine in pielea mea" ...,face sa atrag multe priviri.Sotul meu face haz din asta si sincer el este mereu "pregatit" sa ma iubeasca
.Cum ma vede ca ma schimb..."la datorie"!Asa ca, simtiti-va frumoase si atragatoare si o sa vedeti voi ce se va intimpla!!!
Si chiar va trebuie ceva dragostica
,ca mai tirziu...o sa mai vreti dar nu o sa mai puteti .Deabia astept sa-mi vina sotul acasa....
,ma pregatesc ...!!!
dandusa 19+
dolores spune:
ca binezici, la fel ma simt si eu....si eu abia il astept.hihihi
quote:
Originally posted by dandusa
Fetelor ,grasutelor,voi ce ati vrea acum sa fiti gravidute si sa nu puneti deloc pe voi?Cum s-ar putea dezvolta bebe bine pe niste oase?De ce va faceti asa multe griji de greutate?Eu nu zic sa mincati ca nebunele ...,dar nici sa va ginditi la dieta in timpul sarcinii.Vreti sa ma vedeti pe mine ce rotunjoara sint?Am pus doua poze noi de ieri special sa va mai destind putin si sa vedeti ca toate vom pune ceva pe noi la un moment dat!!!Mie mi se pare ca am burta mareeee dar asta este ...,eu in nici un caz nu suflu in ea sa se umfle,ce se intimpla ...,nu stiu.Sint fericita ca bebe este bine si daca eu o sa pun mai mult ....,asta este inseamna ca asa trebuie ca bebe sa se dezvolte normal.Eu de cind sint insarcinata ma simt mai sexy si pot spune ca ma simt mult mai atragatoare ca inainte.Inainte ma enerva teribil sa am burtica si faceam mereu miscare pentru asta in special,acum in schimb sint mindra de ea incit as arata-o la toata lumea si probabil sentimentul asta de" ma simt bine in pielea mea" ...,face sa atrag multe priviri.Sotul meu face haz din asta si sincer el este mereu "pregatit" sa ma iubeasca.Cum ma vede ca ma schimb..."la datorie"!Asa ca, simtiti-va frumoase si atragatoare si o sa vedeti voi ce se va intimpla!!!
Si chiar va trebuie ceva dragostica,ca mai tirziu...o sa mai vreti dar nu o sa mai puteti .Deabia astept sa-mi vina sotul acasa....
,ma pregatesc ...!!!
dandusa 19+
dolores
14+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
dandusa spune:
ASIZA,stii ce mi-a zis DR, apropos de kg?Pai, ca nu am voie sa iau mai mult de doua pe lunaaaaa.Deci te incadrezi ,asa ca nu-ti mai face griji si maninca ...dar sanatos!!!Vreau si eu poze noi cu tine.Hai sa vedem si noi burtica .
dandusa 19+