Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dolores ai grija de tine. Baga lamaie ca-i buna la orice.
La odisee este un subiect Cursuri de prenatale!. De acolo spicuiesc:
Primul lucru care ni s-a spus la orele de prenatal ca este foarte important,au fost exercitiile Kegel.
Exercitiile Kegel,sunt importante deoarece ajuta,muschii pelvini sa revina la forma dinainte de nastere,daca sunt facute
zilnic si cum trebuie.Asadar,exercitiile Kegel,se vor face (indiferent de pozitia in care va aflati,fie ca sunteti asezate,
intinse, sau in picioare) strangand din dansa (:D) (altfel nu stiu cum sa va explic) de 10 ori strangeti si lasati repede,si dupa aceea,tineti de 10 ori strans cate 10 secunde,dar nu uitati sa respirati in acest timp.ESTE FOARTE IMPORTANT.

Oricum ... ideea e sa citesti tot ... e super interesant.
ama.lia si eu eram FAN de dormit pe burta. Acum o fac ...doar jumate ... cum ar veni.
Tot cu ajutorul unei perinutze pe care o pun sub burta stau pe o parte cu un picior (cel pe care stai) intins iar celalalt indoit a.i. iti da senzatia ca ai sta pe burta. Mana sub perna si iaca pozitia de dormit. Uneori perna o mai bag si intre genunchi. Incearca sa vezi ce te relaxeaza pe tine.
melinda25 te mai asteptam.

Saptamana viitoare incep si la noi in Timisoara cursurile LAMAZE. M-am inscris si eu impreuna cu sotul. El va primi apoi o adeverinta pe baza careia va primi 5 zile de concediu de la scarbici. o sa va pove si voua ce facem pe acolo.
In rest ... incerc sa nu mai mananc atat de mult ... in fiecare seara ma plang ca-s balonata ... deci ceva trebuie sa fac. Trec si eu pe salate seara ca nu mai tine.
Va pup si mai revin.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

si eu sper sa am doar o indigestie...cred ca e o amestecatura de indigestie cu raceala ca mai trag si de nas

o sa incep si eu cu exercitiile alea..le voi face ori de cate ori am ocazia. multumesc pestru sfaturi cris

dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna, fetelor1
Gata, am terminat, era triplul test, mi-a luat o fiola de sange si m-a trimis acasa, rezultatele se transmit direct doctorului.Bineinteles ca zapacita cum sunt, am gresit spitalul, si am ajuns la cel bun cu o ora intarziere, dar nu se terminase programul de recoltare pentru analize.
Eu nu stiu de ce va ingrijorati atata cu greutatea, eu am luat 5 kg in 3 luni, si toata lumea zice ca niciodata nu am aratat mai bine. ce e drept, eram cam slaba, aveam 53 kg la 1.76. Acuma rontai cate ceva toata ziua, si chiar nu imi pasa cat pun, numa bebe sa fie bine, excese nu am cum sa fac pt ca toata familia mea e "manechin". Da daca va e foame, puneti mana si mancati, sarcina nu e o perioada buna pentru tinut diete, parerea mea!
va pupic pe toate, aveti grija de voi si de bb-i.

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Mai, am uitat sa va zic, eu fac exercitiile Kegel de vreo....5 ani, da nu in vederea nasterii, ci pentru cand .
Am citit intr-o revista, parca Cosmopolitan era, da se recomanda sa ajungi progresiv la vreo 200 de strangeri! Nu radeti, ca se poate, v-o zic io! Si ia incercati sa strangeti in timp ce...(daca ma intelegeti), sa vedeti ce o sa ii mai placa dumnealui!
Acuma, ca am aflat ca ajuta si la nastere, cu atat mai bine, si asa am oroare de cutit, si daca pot evita sa ma taie, cu atat mai bine, as fi in stare sa fac si 300! Na!

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Da, fetelor, sa stiti ca Anca are mare dreptete, dumnealui ii place, incercati si voi, sunt convinsa de rezultat!
Melinda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iote la radu.anca ce documentata-mi vine. Ma bucur ca totu-i bine la tine. Oare pe mine ma va trimite careva sa triplul test ? In cate sapt esti ? Mie mi-au luat sange la 7 sau 8 credca(si mi-au spus rh, anticorpi la rubeola, sifilis, Hiv si alte cele boli dubioase, zahar in sange, fier si nu mai stiu ce)...si acum (probabil peste vro luna) ma trimit la analize de sange - trimestrul 2.
Fetelor, ce-i aia eco morfologica ? si in ce se diferentiaza de una eco normal ? e aia de la 14 sapt la care se masoara pliul(translucenta sau ce-o fii) nucal ?

Puuuup
Dbunny16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Roxana, nu are nimik, stai linistita. Iti poti face oricate eco vrei, bb nu pateste nimik din cauza lor:)

Pupicei, Ingeras11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dbunny, eco morfo se face la 20 saptamani, este mult mai buna decat 2 D, cea uzuala, pentru ca il vede pe bebe in relief, il masoara, ii verifica degetelele, absolut toate detaliile care nu se vad la o eco normala

si e mult mai scumpa decat cea normala, lunara

bb se vede cel mai bine in intregime la aceasta varsta, mai tarziu se vede doar pe portiuni...

e bine sa faci macar una iti ofera mult mai multe info despre bebe

desiree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny exact aia e:). La 14 saptamani se face ecografia morfologica si evalueaza organele lui bebe daca au aspect normal. Dupa parerea mea e foarte importanta. La fel e si cea de la 20 de saptamani.
Pupici, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Anca, asa este , dar nu numai dumnealui ii place...ci si mie...

Dbunny, daca vrei sa faci TT, du-te acum, cat esti inca in sapt buna, ca dupa aceea nu o sa-l mai poti face...

Pupicei, Ingeras11+

Mergi la inceput