Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
mio75 spune:
Dolores, ai grija ca astea sunt simptome de raceala nu de rau de la mancare.Baga ceai cald cu multa lamaie ( asta face bine oricum si la un eventual rau de mancare:)si Vitamina C Propolis.
quote:
Originally posted by dolores
te pup Miro si eu ti-am simtit lipsa...
eu nu ma simt foarte bine....cred ca de la mancare...mi-am luat o zi libera pentru azi ca nu ma simteam in stare sa ma duc la munca. nororc ca am un sef super intelegator. am avut frisoane..simteam ca am febra..imi venea sa vars...ma durea un pic stomacul si acum ma doare capul si am urechile usor infundate.....nici nu stiu cu se sa ma dreg ca sa zic asa.
va pup pe toate
dolores14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
dolores spune:
mi-am adus aminte Miro...despre ce exercitii ziceai tu ? ceva care incepe cu K...?imi poti da cateva informatii despre aceste exercitii?
pupici
dolores
14+
dolores spune:
multumesc Mio75...sper sa fie de la mancare ca numai de raceala nu-mi arde mie acum...ideea e ca duminica am fost la o nunta...undeva la tzara...iar ieri la munca am mancat un ostropel de vita....am mancat doar o bucata din cele 2 pentru ca mi s-a parut ciudata la gust...si la o ora dupa ce am mancat am simtit cum mi se face rau...

quote:
Originally posted by mio75
Dolores, ai grija ca astea sunt simptome de raceala nu de rau de la mancare.Baga ceai cald cu multa lamaie ( asta face bine oricum si la un eventual rau de mancare:)si Vitamina C Propolis.quote:
Originally posted by dolores
te pup Miro si eu ti-am simtit lipsa...
eu nu ma simt foarte bine....cred ca de la mancare...mi-am luat o zi libera pentru azi ca nu ma simteam in stare sa ma duc la munca. nororc ca am un sef super intelegator. am avut frisoane..simteam ca am febra..imi venea sa vars...ma durea un pic stomacul si acum ma doare capul si am urechile usor infundate.....nici nu stiu cu se sa ma dreg ca sa zic asa.
va pup pe toate
dolores14+
mioara
dolores
14+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
asiza spune:
Mio, imi pare tare rau, in Oradea habar nu am unde se fac cursuri...sorry...sunt tare interesata...imi spui si mie ce substante anestezice speciale pentru gravidutze foloseste medicul tau stoma???? Ca-i trag si eu de urechi atunci pe astia din Cluj, eu merg la un cabinet particular destul de performant si aia nici macar cu xilina nu vor sa-mi faca, decat daca este absolut necesar,si de altceva nu m-au informat...
Dolores, asta-i raceala...ai mare grija de tine...stai in patuc, baga ceai la greu, lamaie, miere de albine...Ti-ai luat temperatura? Ai mare grija la febra! Te tzuc...
Oana
11+
dolores spune:
multumesc asiza pentru griji..eu tot sper sa nu fie raceala
...acum nu am febra...ma doare doar capul si am urechile infundate si am o stare asa la stomac care ma deranjeaza...in tot cazul nu-mi e bine.
am mai pus poze in album pentru cine vrea sa se mai uite....sa mai puneti si voi.
si apropo...sunt recente...chiar de duminica si asa arata parul meu vopsit cu acea vopsea de care v-am zis ![]()
quote:
Originally posted by asiza
Mio, imi pare tare rau, in Oradea habar nu am unde se fac cursuri...sorry...sunt tare interesata...imi spui si mie ce substante anestezice speciale pentru gravidutze foloseste medicul tau stoma???? Ca-i trag si eu de urechi atunci pe astia din Cluj, eu merg la un cabinet particular destul de performant si aia nici macar cu xilina nu vor sa-mi faca, decat daca este absolut necesar,si de altceva nu m-au informat...
Dolores, asta-i raceala...ai mare grija de tine...stai in patuc, baga ceai la greu, lamaie, miere de albine...Ti-ai luat temperatura? Ai mare grija la febra! Te tzuc...
Oana11+
dolores
ama.lia spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris de mult pt ca sunt in sesiune, si cum dorm si foarte mult de la un timp, chiar nu am timp sa invat! sper sa se termine cu bine examenele astea, m-au extenuat! si la servici au innebunit toti! e un ritm... la care nu ma pot adapta...
Vroiam sa va intreb voi cum dormiti? pe mine ma cam doare mijlocul de cateva zile (uneori si burtica jos), si cred ca e din cauza ca nu am pozitia corecta cand dorm. Obisnuita sa dorm pe burta, acum nu-mi mai gasesc locul. Am incercat pe spate, dar cred ca de aia ma doare spatele.
A propos de masele, o masea de minte a mea a mai scos un coltisor, ma gandeam ca bebe ia calciu acum de la mine, nu maselele mele...
Din pacate nu pot sa ajung la dr. saptamana asta, asa cum trebuia, o sa fac programare pt saptamana viitoare.
Iar despre kg... m-am hotarat sa fiu mai atenta, am pus 1 kg intr-o saptamana, dar cred ca din lipsa de miscare... cred ca e prea devreme sa punem pe noi de pe-acum, nu?!
Va pupicesc,
Amalia 15+
dolores spune:
Ama.lia si eu ma plang de dureri de spate...oasele bazinului...acolo ma doare...undeori nici nu ma pot intoarce fara ajutor si alta data abia pot merge...dar nu e o stare permanenta..burta ma mai inteapa cateodata ca tranformari se tot produc, nu? sanii la fel in special cand ma trezesc dimineatza ...ii simt ca o presiune, trebuie sa-i tin ca sa ma ridic din pat ![]()
dolores
14+
cristina1974 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Dolores, sper sa te simti mai bine in curand si sper sa fie doar o simpla indigestie ce ai tu. Oricum, ceai cu multa lamaie e bun pentru stomac. de asemenea, foarte bun pt stomac este si ceaiul de menta,are un efect calmant, insa produce constipatie,daca bei prea mult.
Exercitiile de care spunea Miro sunt exercitiile Kegel sau Kagel ( nu sunt sigura ca se scrie asa) si ele constau din incordarea si relaxarea alternanta a muschilor perineali, e ca si cum ai opri jetul de urina. Eu le-am inceput de vreo saptamana, pentru ca astea sunt foarte bune pentru tonifierea perineului,si ajuta mult in timpul nasterii naturale. De multe ori, datorita exercitiilor astora, se evita epiziotomia,pt ca perineul este mult mai elastic. E bine sa-ti incordezi muschii aia timp de vreo 10 secunde, dupa care sa te relaxezi, si tot asa, faci treaba asta de 25 de ori , in fiecare zi. E super simpul si usor. Eu tot timpul mi-aduc aminte de exercitiile astea cand stau la semafor si astept sa vina verde. Si cum in Londra stai la greu la semafor, iti dai seama ca am timp berechet sa tot fac exercitii
.
Eu am inceput sa am insomnii, si este destul de aiurea ,ca dimineata parca sunt beata
,nici nu stiu cum ma cheama si unde sunt uneori.
Felicitari fetelor care au fost la eco si au mai facut analize cu rezultate bune. Nu va suparati pe mine, insa sunt asa de obosita psihic, incat nu pot retine numele, pentru mult timp. Nu am fost niciodata tare la capitolul asta, poate pentru ca am si foarte multe pe cap si tot fug in stanga si in dreapta.
Va pup acum pe toate,ca am multa, multa treaba.
15+
cristina
ama.lia spune:
dolores, si la mine durerile de spate sunt jos, partea de jos a mijlocului, si nu sunt continue. Nu mai stiu cum sa mai dorm...
dolores spune:
iti dai seama ca ne doare din cauza ca bebele creste si isi face loc...hihihihi
quote:
Originally posted by ama.lia
dolores, si la mine durerile de spate sunt jos, partea de jos a mijlocului, si nu sunt continue. Nu mai stiu cum sa mai dorm...
dolores