Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu am raspuns referitor la expunerea la soare a burticii.....citeste putin in urma
pupici

quote:
Originally posted by asiza

Raluca, bine ai revenit! Si...da...m-ai uitat pe mine . Cum ai stat la plaja, ti-ai expus burtica sau ba??? Pusesem eu o intrebare mai sus referitoare la expunerea burticilor la soare in perioada sarcinii!

Cristina, sa ne dai neaparat vesti dupa ce vii de la control. Si petrecere frumoasa sa aveti la Disneyland!

Ruxandra ai grija de tine acuma daca te-ai intors la serviciu...

In ceea ce priveste numele pentru bb, daca e fetita va fi Alessia Maria sau Alessia Ioana, iar pentru baietel nu ne-am gandit, deoarece nu am pus problema ca vom avea baietel. Oricum, vom vedea putin mai incolo la eco ce-o sa fie! Si daca-o fi baietel, sa fie sanatos ca nume gasim urgent!

Iar lucrusoare pentru bb inca nu am cumparat nimic si nici nu ma grabesc. Dupa ce voi afla sexul, merg la cumparaturi. Oricum patut primim si noi, hainute la fel, insa nu ma pot abtine sa nu fac si eu muuuulte cumparaturi!

Va pupicesc pe toate...

Oana 12+

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

[quote]Originally posted by dolores

eu am raspuns referitor la expunerea la soare a burticii.....citeste putin in urma
pupici

Stiu Dolores ca ai raspuns...am citit deja...Te tzuc...Vroiam sa aflu si de la Raluca! Puuuupiiiiciiiii!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Din cate stiu eu gravidutelor nu le prea este indicat sa stea la plaja...Niciuna dintre prietenele mele nu a facut plaja pe timpul sarcinii si ma gandesc sa le urmez si eu exemplul, mai ales k nici inainte eu nu prea aveam voie la plaja din cauza hipertiroidei si a excesului meu de iod. Dar dc totusi vreti sa faceti plaja, o puteti face, dar nu in orele de varf si cu burtica acoperita.In plus trebuie sa folositi si creme cu factor de protectie destul de ridicat ,pt k zilele astea vedeam la "Ce se intampla doctore" k ultravioletele trec si prin haine.Asa k, pana la urma hotararea trebuie sa o ia fiecare dintre noi, pe propria raspundere...
In legatura cu concediul prenatal si postnatal, nu stiu cum se calculeaza, dar medicul meu de fam mi-a spus de cand m-am inscris k graviduta cand voi intra in concediu.DPN este 15 dec, iar eu voi intra in prenatal de la 15 oct.Din cate vad , mi-a impartit fix la 2 cele 120 de zile :jumate inainte, jumate dupa.Mi calculat toate datele legate de sarcina, inclusiv concediul , cu ajutorul unui cadran pe care erau notate cifre, date, luni..
Si acum nu pt sa va las pana nu va pun si o intrebare...k doar asa sunt eu....Ce sunt acelea IR-uri? Ce analiza tb sa fac pt a vedea IR-urile?Mi s-a spus k pregnylul tb continuat in functie de valorile lor
Va pupic pe toate si va invidiez pe cele care deja ati aflat ce purtati in burtica.....Noi nu avem o preferinta , dar murim de curiozitate sa aflam ce este...

Madalina 13+

Mergi la inceput

aaa, ok
pupici

quote:
Originally posted by asiza

[quote]Originally posted by dolores

pupici

Stiu Dolores ca ai raspuns...am citit deja...Te tzuc...Vroiam sa aflu si de la Raluca! Puuuupiiiiciiiii!

Oana 12+

dolores 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

asiza draga

asa mama striga si iti raspund
eu mi-am luat un costum intreg dar care are tot spatele gol ca sa nu ma stranga pe burtica. pentru ca burtoiul creste si pe mine ma strangea putin slipul de la costumul vechi am optat pentru aceasta varianta. acum ma uit pe pozele de la mare si aleg una care sa exemplifice daca gasesc.

ai grija de tine.

Raluca 18+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Buna fetelor. VA MULTUMESC DIN SUFLET PT TOATE URARILE!!!

Miro, iaca am aparut si io.
Acum sa povestim ca intre doamne. nu? In principiu totul a iesit foarte bine, desi ploaia nu a incetat o clipa...noroc ca era inarmati cu umbrele ...si rabdare.Preotul a intarziat vreo 20 minute si ne-a cam pus pe jar...dar pana la urma a aparut (facuse pana pe autostrada).

Am fost vreo 25 cu totul, biserica parea cam goala la atatea persoane ...dar eu m-am bucurat ca toata lumea a aparut asa cum a promis . NU am avut emotii asa cum ma asteptam ...un pic in timpul slujbei ...ieri am vazut filmul la nasi si atunci am constatat cate momente hazlii au fost si cat radeau oamenii in spate...Mi-au bagat bani in san , orez in cap, flori peste tot...am aruncat buchetul si l=a prins o fetita de 6 ani care nu s-a mai despartit de el toata seara.

Pe vapor eram in sala mare, frumos amenajata, dar in care mai erau vreo 100 de oameni...pareau ca toti sunt la nunta noastra...asa ca pot sa spun ca am avut 125 invitati. meniul a fost inedit , ca abia intelegeam ce citeam ...asa ca toata lumea se distra la cuvantul estragon si au zis ca le-am dat de mancare estrogen

am si dansat in ultimele 2 ore, din 4. asa ca am avut de toate.
aici e un obicei ca la nunti , sa se bata cu tacamurile in farfurii si pahare ca mirii sa se ridice si sa se pupe...toate bune si frumoase numai ca o fac de zeci de ori pe seara si cand nici nu te astepti...inchipuiti-va 150 oameni batand asa...te durea capul, iar noi hopa-sus sa ne pupam lung in vazul tuturor...prietenii faceau glume ca cica daca o sa faca asa marius si acasa o sa vin ca un catel la pupat...ca sa nu mai zic ca daca o sa cada din greseala un tacam in chiuveta de inox o sa sarim ca arsi...

poze s-au facut multe, trebuie sa le primesc de la prieteni.
vaporul se cam legana pe la curbe dar nu prea grav . prietenii au fost mai mult decat generosi la dar si ne-am simtit coplesiti si in acelasi timp fericiti ca avem asa prieteni buni aici...de fapt in tara nici nu prea aveam prieteni , aici in schimb avem mai multi .

la ora 23 am debarcat si am plecat spre case. de obosita ce era am uitat sa imi pun compleul pe care il cumparasem pt noaptea nuntii asa ca mers si fara...in principiu mai mult FARA, decat CU

va las sa savurati cateva poze . le-am pus in album .o sa fac unul separat mai incolo cand primesc si restul de poze.

chinico
, mersi pt urari, chia ma intrebam pe unde esti ca nu ai mai dat semn de viata...bineinteles ca e frumos la voi ca doar a inceput fotbalul si ati trimis toti norii la noi
ramsan felicitari pt baietel . eu am echo joi si poate imi spune si mie.

cristina distractie placuta la Disneyland.

voi ati inceput sa vorbit de hainute...eu mai aman, sunt sigura ca gasesc de toate , timp sa fie . dar parca burta mea nu mai creste ...asa mi se pare ....sau m-oi fi obisnuit deja cu ea ??

Mergi la inceput

Katrinel foarte frumoase pozele...asteptam mai mult ..eu una, ca imi place tare mult sa ma uit si sa fac poze...hihi

fetelor mai avem putin si deschidem capitol nou...miro esti pe aproape?

dolores 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna, fetele!
Hop si eu pe aici, vad ca in timpul saptamanii aveti un chef de vorba mama, mama, iar in weekend ioc .
Ktrinel a plecat in luna de miere de n-a intrat sa ne spuna cum a fost sau are treaba?
In legatura cu costumul de baie, eu tot intreg am , si doctorita mea mi-a spus ca nu-i nicio problema , pot sta la plaja, dar nu in orele de varf si sa am grija ca atunci cand intru in apa sa nu fiu prea incinsa. Oricum, voi sta mai mult sub umbrela ptr mai multa siguranta. Am fost la mare si cand eram insarcinata cu Ana, eram atunci prin 3-4 luni, si n-am avut probleme. Oricum, pt cele care vor sa plece la mare, parerea mea este sa va intrebati si medicul ginecolog, el este cel mai in masura, cred, sa va spuna.
Dandusa, mama, anul asta nu ne vom intalni (doar daca nu faci tu vreun drum prin Ploiesti),dar anul viitor mai mult ca sigur ca ne vom vedea
Am tras cu ochiul pe la alte mamici si am dat de niste situri cu lucruri pt copii. Mie una mi se par preturile cam piperate fata de ce-am vazut prin magazine.Uitati-le si voi:
reclama
reclama
www.babycomfort.ro
www.erachicco.ro
www.linisteamamei.ro

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Ktrinel felicitari inca o data ai fost foarte frumoasa. mai asteptam poze. In ceea ce priveste ploaia la nunta la noi a inceput dupa ce am terminat de facut pozele la biserica si a tinut-o asa toata noaptea. acum imi dau seama ca nici nu a contat la cat de fericita eram. va doresc multa multa sanatate ca restul vor veni de la sine.

asiza am pus si eu pozele de la mare asa ca poti sa iti faci o idee despre costul de baie.

Raluca 18+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Katrinel, mare figura esti si mare talent de povestitor ai...m-am distrat copios cand am citit istorisirea nuntii tale...Deja vizualizam.... Si pozele sunt tare frumoase...

Raluca, mersi...asteptam poze din concediu atunci...
Madaluta, Dolores, mersi si voua!

Oana 12+

Mergi la inceput