Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanici, mersi pentru raspuns!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor am si eu o intrebare mai aparte.

maine implinesc 25 de ani si vreau sa fac ceva mai special dar doar pentru cei f apropiati maxim 10 persoane.

imi dati si mie ceva idei, ceva sa se pregateasca usor si repede, sa pun si eu ceva pe masa. anii trecuti am fost prin oras dar anul asta nu mai vreau ca sunt satula de mancat in oras.

va multumesc anticipat de idei.

Raluca 18+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Fetelor, abia am venit de la controlul ala. Cica totul e bine,deocamdata. tensiunea este 12 cu 7,ceea ce e bine pentru mine,ca am avut-o si mai mare. Picioarele se cam umfla, uneori, insa mi s-a spus ca e din cauza burticii si a caldurii de afara.Am auzit si inimioara bebelushului,si mi-au dat lacrimile. Am pus pe mine, pana acum, in aproape 17 saptamani de sarcina, 4.5 kg, ceea ce e ok,dupa cum zic cei din spital.
Maine, inainte de a pleca spre Franta,ca plecam cu masina,trebuie sa merg sa mi se ia sange pentru triplul test,iar rezultatul testului,ca de obicei, nu o sa ajunga la mine. Cica daca nu imi scrie nimeni de la clinica sau nu ma suna nimeni, totul e bine si trebuie sa stau linistita.
Acum va pup ca am o caruta da acte de rezolvat, si trebuie sa fac si bagajele pentru maine,macar in mare parte.
Sa aveti grija de voi si de bebei.
Ktrinel,bine ai revenit, iar daca pleci in honey moon,sa te distrezi de minune.

16+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

fetelor am si eu o intrebare mai aparte.

maine implinesc 25 de ani si vreau sa fac ceva mai special dar doar pentru cei f apropiati maxim 10 persoane.

imi dati si mie ceva idei, ceva sa se pregateasca usor si repede, sa pun si eu ceva pe masa. anii trecuti am fost prin oras dar anul asta nu mai vreau ca sunt satula de mancat in oras.

va multumesc anticipat de idei.

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Raluca, sa-ti dau un pont bun: du-te cumpara carnaciori, cabanos sau altceva, insa sa fie carnaciori subtiri, apoi fiecare fir il tai in 3 sau 4 bucatele, dupa care increstezi mai adanc fiecare bucatica, la ambele capete, in forma de cruce. Apoi ii pui la prajit in ulei incins si ti se vor face niste floricele de carnaciori de toata frumusetea. E mai complicat de explicat decat de facut....dureaza max. 10 min. Apoi mai poti face o salata de cartofi, oua umplute, ciuperci cu maioneza sau pasta de branza. Toate astea se prepara super repede si sunt delicioase!
Si pozele sunt super...ai o burtica de invidiat!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

merci asiza

idea cu carnaciorii e super si stiu cum se fac asa ca no problem. de gatit eu gatesc am nevoie doar de inspiratie.
ma bucur ca iti place burtica mea, eu sunt tare mandra de ea.
mai astept sugestii pentru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Buna fetelor
Tot citesc mesajele voastre cand mai fur cate o clipa libera la birou; nu prea am inteles pana acum ce ar trebui sa fac sa ma inscriu in lista mamicilor de nov dec 06
Si am zis sa va ascult doar; dar acum am o dilema, si m-am gandit ca ma puteti ajuta; vreau sa merg pe 23 la concert la DM si nu stiu daca e ok, daca nu pateste cumva ceva bebe; daca sunt daunatoare vibratiile (biletele nu sunt jos pe stadion , sunt in tribune)
Sarcina e ok, nu am probleme (doar ca am luat cam multe kg )

multumim +18 si bbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

raluca...eu as face o salata de ton cu porumb, branza cu ceapa si marar, eventual rosii umplute cu branza, o salata de beuf si facute rulouri din ea cu felii de sunca....cumpara niste mezeluri si le asezi frumos pe platou...masline.....poti sa bagi niste carne la cuptor...si langa carne sa pui ori legume mexicane sau sa faci cartofi prajiti sau piure la cutie.sau cartofi natur.....cu salata de vara....si un tort sau inghetata cu banane

si nu in ultimul rand La multi ani...sa fii fericita, sanatoasa, iubita si D-zeu sa-ti implineasca ce stie El ca ai nevoie

ma mai gandesc si iti mai zic

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

atentiune-atentiune

la harnicia voastra fac si eu ce pot... in cateva minute voi anunta capitol nou, SPER!

si revin si cu poveshti

marcela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Si mai deschidem un capitol: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78075" target="_blank">Cap. 18

Mergi la inceput