Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

maxima zilei:

“Daca vrei sa cunosti caracterul cuiva, uita-te la felul in care-i trateaza pe cei de la care nu poate castiga nimic.”

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Sa aveti o saptamana buna fetele mele
Lavinia, pe unde mai umbli ca nu te mai vad si nici pe la mine prin PM-uri nu mai dai semne?
Cristina, cum mai stai cu problema noastra comuna de la forumul celalalt?
Nu mai tin minte cine era cu creditul imobiliar de la OTP ? ( Poate Ramsan, dar n-as vrea sa gresesc)Cu apartamentul recent cumparat? Cum s-a comportat OTP , e buna intradevar, poti sa-mi zici cum lureaza, cat de eficienti sunt, ca ma intereseaza si pe mine ?
Pupici la voi

Mio 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Mio mami nu eram eu cea cu creditul...Cred ca Leyla (iar sper sa nu gresesc eu - era pe la pag. 14-15)era cea care vinde in Iasi si cumpara in Bucuresti cu credit imobiliar, dar nu mai stiu daca prin OTP...

Miro multumesc frumos ca m-ai trecut si pe mine cu Rares la listuta
Mai am ceva pentru noi fetele care prin august-septembrie intram in concediul prenatal. De la editura Rentrop si Straton am gasit modul de calcul al concediului de maternitate (adica pre- si post-natal), cine il acorda, care sunt conditiile de acordare etc. dar trebuie mai inatai sa le scanez si le trimit la tine cu un PM sau la mailul nostru comun? Cum le putem posta sa le vada toata lumea?

Va pupacesc pe toate.

Ramona [baietel 18+

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Neata,fetelor!
Linda si Ramona,felicitari pentru !
Mioara,sa stii ca totul e neschimbat,ma simt bine si nu fac excese,si totul e bine.
Fetelor, azi eu ma duc la un control de rutina, la spital,sa vedem daca totul e ok. Nu imi fac probleme prea mari,ci doar in legatura cu tensiunea arteriala mi-e un pic frica, pentru ca eu am avut preenclampsie cu Iasmina, si deja am avut tensiunea oscilanta de cateva ori pana acum, cu dureri groaznice de cap. Sper sa nu am iar probleme, ca m-am saturat de ele. Oricum, e cam devreme deocamdata, insa ma gandesc si eu.....
Maine plecam la Disneyland,ca Iasmina ne terorizeaza pe amandoi cu asta.o sa stam patru zile,insa sper sa pot intra pe net ,macar un pic, pentru ca hotelul are conexiune la internet, si noi o sa avem laptopul cu noi.Acu', ramane de vazut daca fetita o sa ne dea pauza din cand in cand.
Ieri,iar am stat la soare si ne-am bronzat, ca era o caldura,de ziceai de vine Apocalipsa. Am facut si baie in piscina socrilor,am vazut cum a luat Iranul bataie de la Mexic ,si uite asa a trecut ziua pentru noi.
Am stat in costum de baie normal,apropo de ce intreba Asiza. M-am mai ferit si eu, si am folosit crema cu factor de protectie ridicat,insa eu, in general, nu prea am probleme la soare, indiferent de cat de mult stau.
Acum va pupacesc pe toate.

16+

cristina

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc frumos pentru felicitari si... va doresc ca si voi sa veniti cat mai curand cu vesti asemanatoare cu a mea.

Ramona 18+

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mioara, sunt in umbra, va citesc zilnic, dar nu prea imi vine sa va plictisesc ca nu am nimic interesant de povestit.
As fi avut o intrebare pt voi:Mie mi-au crescut foarte mult sanii.Nu ma asteptam.Mi-am luat sutien de bumbac ,dar off..sunt prea mari ca sa mai stea ridicati si arat fix ca o baba cu sutienul ala.Am trecut la un sutien cu burete, dar cred ca avea sintetic in interior ca am facut o iritatie, ma mancau si se descuama pielea.L-am aruncat,sa nu-l mai vad.Dar la bluzitele astea de vara, am si eu sani mari cum am visat ,dar nu-i pot expune..
Voi ce purtati?
Ramona, felicitari pt baietel.Asa as vrea sa imi spuna si mie ca e baiat..Deja mi-l imaginez cum o sa arate, ce o sa il invat, cum o sa ma joc cu el..
Probabil ca o sa ma obisnuiesc si cu ideea unei fetite, dar deocamdata vreau sa mai visez.
Ktrinel - casa de piatra si numai bucurii iti doresc.
Deja am scris prea mult.. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cum sangerarea/scurgerea s-a oprit de vreo 2 zile (ca se mai oprise, dar incepuse iar) m-am intors azi la job.

Numai ca tare mi-e greu sa stau atatea ore pe scaun, dupa ce-am stat atata timp mai mereu intinsa ... imi vine sa ma culc pe jos.

In cateva zile trebuie sa ajung iar la gineco sa mai facem o eco. Sa vedem ce mai zice. Basca la medicul de familie, ca pana acum n-am apucat..

Din cauza acestor probleme a trebuit sa renuntam la cele 2 saptamani de vacanta programate la mare, la soare ... si cat am tanjit tot anul dupa ele.. ata ete, macar sa fie bine.

Ktrinel, felicitari si sa aveti o viata buna si frumoasa impreuna !!

Felicitari fetelor care stiu deja ce poarta in burtica. Sa va traiasca! Si idem celor la care bebe a miscat deja.

Cristina1974, bafta la control.

15+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Mio am spus eu ca gresesc..uite ca am gasit la pag. 13 LindaZ spunea ca trebuie sa vinda un apartament in Iasi si sa cumpere in Bucuresti...despre altcineva nu mai stiu.

Leyla te rog sa ma scuzi pentru confuzare...ni se intampla...

Lavinia mami deci asa, nu te mai incape sutienu... ce fericit e cine stiu eu ... Sper ca te-ai distrat super sambata la nunta.
Deci tu ai vrea fetita iar el baietel. Va spun eu ca sa va impac pe amandoi, este mai bine sa aveti un copil sanatos si apoi sa ridicati pretentii de-astea. Noi asa am procedat si suntem impacati cu gandul ca baietelul nostru este sanatos si se dezvolta normal Gabi oricum mi-a promis solemn aseara ca peste vreo doi ani imi face si o fetita ca sa fie cu pereche. Eu ma pregatesc inca de pe acum

Ramona 18+

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Raluca, bine ai revenit! Si...da...m-ai uitat pe mine . Cum ai stat la plaja, ti-ai expus burtica sau ba??? Pusesem eu o intrebare mai sus referitoare la expunerea burticilor la soare in perioada sarcinii!

Cristina, sa ne dai neaparat vesti dupa ce vii de la control. Si petrecere frumoasa sa aveti la Disneyland!

Ruxandra ai grija de tine acuma daca te-ai intors la serviciu...

In ceea ce priveste numele pentru bb, daca e fetita va fi Alessia Maria sau Alessia Ioana, iar pentru baietel nu ne-am gandit, deoarece nu am pus problema ca vom avea baietel. Oricum, vom vedea putin mai incolo la eco ce-o sa fie! Si daca-o fi baietel, sa fie sanatos ca nume gasim urgent!

Iar lucrusoare pentru bb inca nu am cumparat nimic si nici nu ma grabesc. Dupa ce voi afla sexul, merg la cumparaturi. Oricum patut primim si noi, hainute la fel, insa nu ma pot abtine sa nu fac si eu muuuulte cumparaturi!

Va pupicesc pe toate...

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cristina1974 ai grija de tine si iti tin pumnii pentru control.

apropo de concediu, o intrebare: ai voie sa-ti iei prenatal. postnatal inainte de a se naste bebele?..(stiu ca prenatalul cu siguranta ti-l poti lua...dar nu stiam de postnatal)
in total sunt 126 de zile nu?
si perioada de prenatal + postnatal esti platita cu 85% din salariu si abia cand se naste bebele si intri in cei 2 ani de stat acasa pentru cresterea copilului, beneficiezi de cei 8 milioane,nu?

astept un raspuns, merci

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput