Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la fel si tie cris si sa te simti cum nu se poate de bine

quote:
Originally posted by cristina1974

Mai,fetelor,unde v-ati ascuns mai devreme? Ca am fost pe pg.2 o gramada de timp, si nu-mi venea a crede. Voiam eu sa mai zic ceva, insa sa vorbesc asa ,de una singura? Pai ce,am ajuns sa meditez pe forum?
Fetele, eu o sa trebuiasca sa va las acum, ma duc sa imi fac niste cumparaturi mai mari,ca mi-a venit si sotul acasa.
Maine, pt ca tot avem temperaturile astea extrem de ridicate, mergem iar la mare,iar saptamana viitoare plecam la Disneyland, sa ne tinem promisiunea facuta Iasminei.
Va urez o seara placuta si un weekend cat se poate de bun, pana va mai citesc iar.

16+

cristina

dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

promit ca aduc poze.
radeam cu sotul ca acum 1 an, pe 10 iunie eram imbracata tot cu aceeasi rochie cu care ma imbrac maine. mai trebuie si sotul sa se imbrace in costumul de anul trecut, si am fi formatia completa. dar pe el costumul nu-l mai cuprinde.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cristina, distractie placuta si vreme frumoasa!
Fetelor, pe la voi cum este vremea, ca pe aici seara si dimineata e destul de racoare, nici nu spui ca-i vara. Nu ca-mi e dor de zilele alea caniculare, dar parca nici asa nu-mi place.
Am plecat si eu, nu stiu daca mai intru in seara asta, asa ca va spun noapte buna si pe maine!
Nu stiu daca voi putea dormi in noaptea asta, ca am niste emotii pt maine la eco de n-am cuvinte.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

de exemplu mie mie- foarte frig acum...la fel ca si la tine , aici in buc e destul de racoare dimineatza si seara. ai grija de tine pentru maine si sa vii cu vesti bune...

quote:
Originally posted by roxana c.

Cristina, distractie placuta si vreme frumoasa!
Fetelor, pe la voi cum este vremea, ca pe aici seara si dimineata e destul de racoare, nici nu spui ca-i vara. Nu ca-mi e dor de zilele alea caniculare, dar parca nici asa nu-mi place.
Am plecat si eu, nu stiu daca mai intru in seara asta, asa ca va spun noapte buna si pe maine!
Nu stiu daca voi putea dormi in noaptea asta, ca am niste emotii pt maine la eco de n-am cuvinte.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

dolores 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

http://www.babycenter.com/videos/ inca niste filmulete !

BeBelusca

Mergi la inceput

si pentru mine data de 10 are o semnificatie anume....pe 10 iulie vom face 13 ani de cand suntem impreuna si pe 24 iulie - 2 ani de casatorie

pupici la toate fetele

quote:
Originally posted by m_monique

promit ca aduc poze.
radeam cu sotul ca acum 1 an, pe 10 iunie eram imbracata tot cu aceeasi rochie cu care ma imbrac maine. mai trebuie si sotul sa se imbrace in costumul de anul trecut, si am fi formatia completa. dar pe el costumul nu-l mai cuprinde.

12+

Nunta noastra

dolores 14+

Mergi la inceput

multumesc fetelor,

chef vom face saptamana viitoare. ca noi putem sarbatori de pe 10 pe 19 iunie, ca am facut 2 nunti.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna!Desi sunt foarte obosita,am intrat sa va spun ce am facut la control.Dar,surpriza,fetele mele nicaieri.Ajunsesem la pag 3 si voi,nicaieri.Abia cand m-am intors pe prima pag. v-am gasit.Eu am crezut ca-i de la oboseala si ca pur si simplu nu v-am vazut prima data dar citind,am dat peste explicatie.Si acum raportez:sarcina"beton",lichid in cant. normala,placenta ok,masuratori bebik ok.Singurul meu of e ca nu mi-a spus ce sex are bebikul.Mi-a spus dr.sa iau o zi Materna,o zi Tardyferon.Apropo,mi-a recoltat si secretie.In rest,ce sa va mai spun,drumul mi s-a parut mai obositor ca niciodata,desi nu e distanta f. mare intre Pitesti si Bucuresti.Ktrinel,nu conteaza starea vremii ci numai dispozitia voastra.Eu va urez sa va distrati"la maxim".Acum fug la somnik.DENY18+

Mergi la inceput

maine mergem la nunta prietenei careia i-am pus anul trecut voalul pe cap.

am avut mana buna!

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dandusa OF OF, măi măi .... ca io imi racesc gura acilea degeaba. Pai io cum sa am acces la mailul tau si la albumele tale personale??? D-aia s-a creat mailu comun ... nu?
bine ca te-ai prins intr-un final. Las ... ca oricum inca nu e tarziu. Asteptam in cntinuare poze sexi si roz.

Petreceri frumoase va doresc celor care mergeti, un W/E cald si placut tuturor. Ne revedem si maine.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput