Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

desiree, mie medicul mi-a zis cand mi-e pofta sa beau un pahar de bere, ca nu patesc nimic.

dar sa am grija sa nu fac combinatii de genul cirese, bere si lapte.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Eu scriu rar, dar va citesc des si, pentru ca am vazut ca se vorbeste despre nume, iata ce am hotarat noi. In cazul in care este fetita o va chema Anna Alexis, iar in cazul in care este baietel se va numi David Gregory (sau Frederick).

Va doresc un sfarsit de saptamana placut!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 17+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dandusa tu esti vinovata sefa de latirea paginii.
Tzuca-te mama ... hai sa vedem ce-i de facut.
Tu ai acolo 2 link-uri. Oare de ce?
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=976bscd
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinafobl/album?.dir=9079&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/alinafobl/my_photos

Primul e ok - e link-ul de la pozele tale, dar al doilea? Ce e cu frezele alea? Cred ca l-ai pus din greseala.
OK.
Link-ul tau il pui la semnatura asa:
(url="http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=976bscd")Poze(/url)
iar pe celalalt il stergi.

Deci copiezi ce am scris eu aici si inlocuiesti parantezele rotunde () cu parenteze drepte []. daca nu faci asta ... nu se vede bine link-ul.

Cu pozele in album ... te las pe tine in seara asta si numai daca nu reusesti ... le transfer eu maine, ok?
Asa.
Te duci pe prima noastra pagina, sub listutza exista un link - Poze cu noi. Dai clik acolo. Apoi sus ai SIGN IN. Dai si acolo un clik. Vei completa apoi user si parola, cele de mail - le-ai primit pe PM sau pe mail si intrii in pozele noastre.
cauti albumul cu numele tau si dai clik pe el. Apoi poti sa upload-ezi pozele tale in albumul tau.
Pricipit?
you.

P.S. Fetelor - frumoase nume ati ales .... noi inca nu am cazut de acord nici la fetita si nici la baietel. Of of. mai mai.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dandusa, crezi ca de poze mi=a ars mie in ultimul timp? dar lasa ca ma revansez dupa nunta ca plecam intr-un mic concediu...si apoi nici nu aveam ce sa va arat ca ...stralucea prin absenta burta mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

o colega de birou care e insarcinata in luna a 8-a se tot gandeste ce nume sa-i puna baietelului.
ea si sotul ei au tot incercat sa-l intrebe, dar bebe nu pare incantat de nici unul dintre numele alese.

ideea sa-l intrebe pe bebe le-a venit cand au fost sa cumpere o canapea. colega mea s-a asezat pe canapea, si bebe a inceput sa miste foarte tare. asa au tras concluzia ca bebe e incantat, si au cumparat canapeaua.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mai scriu un ultim mesaj si ma duc la culcarica.

Voiam sa va ajut pe cele care ati primit rezultatul la triplu test si nu stiti cum sa-l interpretati.

Eu am facut doar AFP, dar dr. mi-a spus exact cum se interpreteaza.

Saptamana de sarcina / Valoare mediana (ng/ml)
15 36.4
16 41.4
17 47.0
18 53.3
19 60.5
20 68.7
21 78.0

Cand mi-au luat sange nu m-au intrebat in ce saptamana sunt, iar pe foaia de rezultat au aparut saptamana 15 pana in saptamana 21 - de unde deduc ca acest TT se face intre saptamanile 15-21.
Astea sunt valori luate ca referinta la Bioclinica. Pot fi diferite fata de alte laboratoare.
Acum. Valoarea mea a fost 48.72
Ne uitam la saptamana in care sunt eu, adica 18 si 2 zile si vedem ca e 53.3

Rezultatul este ok.
Problema este cand valoarea este < decat 75% din valoarea normala, SAU dublul acesteia.
La mine - daca era 36,54 sau 106,6 - era rau.

Sper ca v-am putut fi de folos cat de cat la interpretarea testului.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Mirona, felicitari pentru rezultatul bun de la analiza aia, pe care ai facut-o, ca eu nici macar numele nu pot sa il retin.Si daca ai de gand sa mergi la culcarica,somn usor ,sa visezi frumos si sa ne mai zici de una sau de alta si maine.
Te pup

16 saptamani fix, azi

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, gravidutze...

Iar sunt prima la apel pentru ca nu pot sa!

Mirona, felicitari pentru TT! Ai mai trecut un hop important? Cat te-a costat analiza?

Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, parca ne spuneai ca nu se mai intampla sa dai prima raportul?

m-monique, un pahar de bere, uneori unul de vin bun de tara, ca are vitamine...nu exagerez nici eu

miro, felicitari pentru test si multumim pentru info, eu sigur o sa am nevoie de interpretari la sfarsitul lui iulie, vin la tine sa ma ajuti...

cat despre nume, eu nu m-am gandit decat la nume de fata, am de ales intre Carina, Iasmina ( asta am furat-o de la Cristina noastra sper sa nu se supere pe mine ca imi place tare numele), Ingrid, Hermina, Victoria si lista mai are..precum vedeti o sa fie greu..mai ales daca e baiat.

desiree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mie nu imi plac numele care incep cu "C" si mai ales cu "Ca".Se fac cacofonii la greu.. cu catalina, ca catalina, ca calin, etc.Desi sunt frumoase si la baieti si la fete,mai dai de carcotasi care sa critice cacofonia.
Don't shoot me ,please.

Mergi la inceput