Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Roxana la noi s-a vazut prelungitorul la 14 sapt si 4 zile, asa ca poate ai si tu noroc. Succes
Ktrinel mie la 14 sapt si un`pika imi cantarea flacaul 145 de grame, la o prietena insarcinata de exact aceasi sapt i-a spus ca bb era de 175 de grame...dar in schimb la ea n-or vazut sexu bebicului (eu aveam deja 5 kg in plus , amica nici un kg...si totusi bebele ei e mai grasun cica...). Casa de piatra si petrecere frumoasa. Asteptam poze cu tine miresuca

Dbunny16+ cu flacau in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DOLORES,ai dreptate ,m-am gindit sa o trimit la DR meu ,dar as fi vrut sa mearga la un DR mai cunoscut ca Tutunaru de ex.,dar nu stiu ,poate pina la urma am sa-i propun asta .Daca puteti fetelor spuneti-mi si mie cum poate da de DR Tutunaru si la ce spital este el?
OK,ASIZA,deci diseara ne punem pe treaba.Hai sa ne surprindem sotii,ce zici?
KTRINEL,esti simpatica foc!Pai ,zau ca nu stiu de ce si chiar ieri vorbeam cu fetele desprea asta ,dar sa stii ca pe 21 mai la control la 17 sapt luasem 1 kg ,acum sincer nu vad ca as fi pus si altceva in plus.La mine burtica este mare in rest ...miinile sint la fel,picioarele sint la fel...nu stiu.Acum bebe ar trebui sa aibe cam 250g-260g.Se poate mosteni de la mama burtoiul?Mama m-a facut pe mine de 3900g,iar pe fratele meu de 4800g si marimea burtii .....era de neimaginat.Toti credea ca are doi bebei.
Apropos de burtica ,tu esti cam puturoasa la pozici,ia mai pune si tu ceva nou sa te vedem si noi!!!Hai sa vedem si noi burtica.
CRISTINICA,mersi oricum.
MIRONA,as vrea sa pun si eu mai multe poze in album,dar ca de obicei nu reusesc.Pot sa le trimit pe mailul comun si sa mi le pui tu ,te rog?N-as vrea sa muncesti mult la ele si daca ,da ,mai spune-mi mie odata cum sa fac poate reusesc.Te rog.

dandusa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iote c-am facut-o lata pagina vreau sa spun....ie vina mea ? Fiind prima pi pagina ....
Scuzoaiele de rigoare...

Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ce-s paginile astea asa de lungi???????????????
Ca nu se mai termina randul
Mai,fetelor, am intrat prin niste magazine.....mi-a cazut fata, pur si simplu,de ce lucrusoare am vazut pentru bebelushi...Instantaneu au inceput sa ma manance buzunarele,si constiinta in acelasi timp,ca nici macar nu stiu ce fel de bebel am. Dar asa imi mai venea sa iau si bleu,si roz....ca stateam de una singura si ma minunam si hlizeam ca aia in targ,asa frumoase erau toate.
Noi saptamana viitoare plecam in franta, la Disneyland, ca i-am promis la piticoata mea ca facem o plimbare printre printesici. Ca daca pe tati il mananca limba si alte cele indecente,asta-i trebuie. O sa stam patru zile,cu cazare si absolut tot chiar acolo, in Disneyland.
Na, sa vedeti acu' ce tragedie o sa fie cand o sa trebuiasca sa ne intoarcem acasa,nici nu vreau sa imi imaginez.
Aseara am cugetat noi la nume pentru bebel,si am gasit doua variante. daca e ,o sa o cheme Nadira Georgia,iar daca e ,o sa il cheme Armin Timon,ca a trebuit sa ne gandim si la nume de sfant ortodox, ca o sa-l botezam pe bebe in Romania, la anul, dupa PAste. Ce ziceti de nume?

16 saptamani fix, azi

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ce-i cu pagina asta ,fetelor, numai la mine-i labartata sau asa e felul ei? am intrat sa vad ce-ati mai scris si m-a distrat.
Dbunny, mi-a placut faza cu "prelungitorul". Sper sa-l vada si la bb-le meu.

Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Cristina, tu ai sarcina cu o zi mai mare ca mine., stiai?Tu ai astazi 16 sapt fix, iar eu maine. Tu ai fost la ecograf? Cand te duci? Imi plac numele alese de tine, tu ce-ai vrea sa fie? Si eu as vrea botezul tot cam dupa Paste, dar ai mei spun ca-s nebuna, ca-l va trage pe preot de barba atunci, dar stie careva cand pica Pastele anul viitor?
Noi am gasit nume doar ptr varianta in care va fi, Elena nume de sfant si Raluca sau Bianca al doilea nume, mai avem timp de gandire, iar pt , nu prea ne-am gandit, imi place Calin, dar nu stiu nume de sfant si oricum, mai cautam.
Spuneti si voi la ce nume v-ati gandit, mai ales ca pe pagina asta vor incape foooooarte multe nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Roxana, am fost la ecograf cand aveam 13 saptamani si patru zile. L-au masurat,l-au pozat,l-am vazut facand gimnastica de zor, si atat. Urmatorul eco,l-au pus in iulie, tarziu,cica atunci o sa imi spuna si sexul,dar pe mine m-a busit rasul si le-am zis sa anuleze programarea aia, ca n-am sa fiu in tara.Plec pe 10 iulie din UK,si ma intorc la inceputul lui septembrie. O sa fac eu si ecografii,si analize,si tot ce mai trebuie acolo,si voi vedea ce am.
Eu, sincer, mi-as dori tot o fetita, dar stii de ce? Ca pe fetite poti sa le imbraci foarte diversificat,in toate culorile. La baietei, nu e chiar asa,dar daca e baby-boy, mama il iubeste la fel de tare.Doar avem deja o fetita...
Eu habar nu am cand e Pastele anul urmator, insa nasii de botez vor fi sora mea si cumnatul meu, in Iasi, si, pentru ca tot sotul meu habar nu are ce-i ala Paste adevarat, sarbatorit asa, ca la romani, am zis sa mergem acolo, sa vada si el,saracul, si toata trupa de socri si cumnati,si dupa aia sa facem si botezul, chiar daca o sa cam faca ochii mari preotul.Aici,copiii se boteaza destul de tarziu, oricum, nu asa,in 40 de zile, ca in Romania.
Raluca o cheama pe nepotica mea,insa la inceput se gandeau la Bianca, ca nume. Si Elena e foarte frumos. Acu', si Calin este foarte frumos,chiar deosebit.
Ia sa auzim si noi nume, aici,ca vorba ta, Roxana, pe paginile astea poti sa copiezi site-uri intregi de nume.

16 saptamani fix, azi

cristina

Mergi la inceput

Fetele mele au zis ca daca-i fata, sa-i punem numele Ioana, dar stiti de ce? Ptr ca una din fete e Ana, alta e Oana, asa ca mai punem un I si iese Ioana. Si asa bunica mea le amesteca numele, daca mai apare si Ioana....
La Elena m-am gandit ptr ca Andreea este al doilea nume al Oanei, iar Maria este al Anei, Gabriela sunt eu(al doilea nume), Ioana e apropiat de Oana, iar alt nume de sfant care sa-mi placa nu prea mai stiu.
Hai fetele, veniti cu nume!
Am gasit o adresa cu nume de fete si baieti, stati ca o caut si o pun aici.

Mergi la inceput

Am gasit:
www.desprecopii.com/info.asp?id=636
si inca unul:
www.desprecopii.com/info.asp?ID=240

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu stiu ca Pastele anul viitor va fi pe 8 aprilie.

si noi ne gandim ca vom face botezul pe la Pasti.

inca nu ne-am gandit la nume de copii. eu tin neaparat sa fie un nume de sfant. sotul in schimb imi incepe cu tot felul de nume ciudate si foarte lungi, de parca nu e suficient ca numele de familie e din 11 litere

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput