Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetelor la subiectul `romani in strainatate` in Spania suntem priviti taaaaare rau. Femeile nu, femeile sunt cunoscute ca femei frumoase si harnice, curate si organizate, dar barbatii.... offf, in fiecare saptamana la tv dau de stire de cate-o banda de romani care intra-n case si sparg si fura, etc.
Eu mi-am bagat acte deja pt cetatenie spaniola, sa nu ma judecati gresit, nu stiu cum sau prin ce o sa treaca copiii mei cand or sa spuna ca sunt pe jumatate romani, nu mi-e rusine de a fii romanca...cu totzii stim ca sunt oameni rai sau buni de toate nationalitatile, dar, cred ca o sa aiba un viitor mai bun daca pe actele lui o sa puna parinti spanioli.
In rest, suntem bine, ma cam doare in jurul ombilicului (a se ceti burik) o fii din cauza ca vrea sa iasa la exterior ? Voi aveti deranjuri d-astea ?

Dbunny 16+1 cu flacau in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Dandusa, crezi ca medicul la care mergi tu nu ar fi bun macar pentru un sfat?? ma gandesc si eu nu stiu ce sa zic. saraca de ea....

dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Gravidutzelor, eu azi am fost un dezastru...dupa o noapte super agitata cu tot felul de vise anapoda despre bb de nici nu vreau sa-mi amintesc, m-am trezit pe la 9.30 cu o durere de cap cumplita...Am papat ceva, m-am pus sa va citesc...si pe la 11.00 am dat fuguta inapoi in pat...am dormit pana acum (ceea ce mie nu mi s-a intamplat si nici n-am crezut vreodata ca mi se va intampla never ever) si m-am trezit a doua oara cu aceeasi durere de cap. Acum am baut o cafeluta mica mica. Sper sa-mi treaca! Aici, in Cluj, e soare si vreau sa ies putin la plimbare, insa nu ma simt in stare, asa stare de moleseala am...

Ingeras, felicitari pentru analize si iti tin pumnii pentru sambata la control...cred totusi ca e prea devreme sa ti se spuna sexul lui bb. Si eu as vrea sa-l stiu asa redepe, insa mai trebuie sa am putintica rabdare!

Danita, ai scapat cu bine de o grija. Felicitari!

Dolores...se pare ca azi esti mult mai bine ca si ieri...Tot acasa? Cum te-ai dres? Si, by the way...culoarea parului e super ok, oare or prinde si culorile mai inchise la fel?

Ama.lia, subscriu la ceea ce-ai zis despre turci...si eu am lucrat cu mai multe natii, in special pe vremea cand eram in Londra si nu am vrut intentionat sa intru in discutia asta ca prea tare m-as fi enervat...si io nu-mi stresez copilul enervandu-ma, hi hi hi. Asa ca tin aproape de voi, dar departe de discutia asta! Oricum, Cristina ma unge pe suflet asa bine le zice de ei...stie ea ce stie, nu-i asa Cristinuta????

Mirona, ce figura mare esti...se mai intampla, lasa ca nu esti tu chiar in capul listei la ASA NU ! Si e ok daca ti-l faci si acum, esti abia in saptamana 18, e super ok...

Dandusa, nu am idee ce sa-ti spun in leg. cu prietena ta...Insa imi place tare mult atitudinea ta....trebuie sa iau exemplu...

Iar am scris cat China...Va tzuc pe toate...

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Asiza...intr-adevar azi sunt mult mai bine ca ieri...am baut lapte...am dormit....doar timpul care a trecut a rezolvat starea mea...ca la cum eram ieri...vai de capul meu. azi sunt la munca si ma simt bine. oricum am observat ca in perioada sarcinii stomacul meu imi face multe figuri...prea senzibila la orice mananc....iar inainte nu aveam probleme de genul asta...
multumesc de complimente...normal ca iese la fel...de ce nu...atata timp cat mie mi-a iesit deschis....iar eu sunt satena...sunt convinsa ca iese si alta culoare...dar mi-am gasit vopsea fara amoniac ca altfel nu ma vopseam

pupici

dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

[quote]Originally posted by dolores

Asiza...intr-adevar azi sunt mult mai bine ca ieri...am baut lapte...am dormit....doar timpul care a trecut a rezolvat starea mea...ca la cum eram ieri...vai de capul meu. azi sunt la munca si ma simt bine. oricum am observat ca in perioada sarcinii stomacul meu imi face multe figuri...prea senzibila la orice mananc....iar inainte nu aveam probleme de genul asta...
multumesc de complimente...normal ca iese la fel...de ce nu...atata timp cat mie mi-a iesit deschis....iar eu sunt satena...sunt convinsa ca iese si alta culoare...dar mi-am gasit vopsea fara amoniac ca altfel nu ma vopseam

pupici

stiam ca ai folosit vopsea fara amoniac...nu stiu ce sa fac...ca am gasit si eu ceva de la L'Oreal fara amoniac, insa nu am luat-o ca nu prea sunt convinsa ca pe parul meu vopsit va prinde...poate totusi fac o incercare.

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

DOLORES, DANDUSA, dar ce burtici mari aveti....la mine acum incepe sa se vada...ce mancati frate de cresc asa? apropo voua v-a spus la echo cam cat ar cantari aprox bebeul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Asiza,imi pare bine ca-mi dai dreptate....ce sa-i faci,asta este si cu asta mergem inainte.Buni sau rai,nu ii mai schimba nici naiba acum, asa ca mai bine imi vad eu de treburile mele, insa nu scap nici o ocazie sa-i sictiresc bine, macar cu privirea, ca zau ca nu ma pot abtine.
Dolores, am vazut si eu pozele tale. Ti-a iesit culoarea foarte bine,sa stii, si te prinde super.
Dandusa, as vrea sa te ajut cu un sfat, insa habar nu am ce sa iti zic. Sorry.....Aici e ceata totala cand e vorba de informatii de genul asta.
Acu' va pup din nou pe toate, ca iar trebuie sa ma intorc la treaba.
Intru eu mai tarziu un pic.

16 saptamani, fix azi

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Salut, fetelor! Am aparut si eu p-aici, am citit intai ce ati scris, sotul meu rade de mine ca nici nu vin bine de la servici ca intru aici.
Dbunny, eu n-am asa ceva, in schimb mai ma doare cand merg ,in dreapta, dar nu pot sa-mi dau seama daca-i ovarul sau ceva pe langa.
Vorbiti de sexul lui bb, oare imi va spune sambata ce este? Mor de curiozitate. Aveti idee, la 16 sapt (fix)se vede la eco 2d sexul?
Si inca un lucru: cand l-ati filmat pe bb, v-ati dus voi cu cd-ul ? Aici unde ma voi duce eu am vazut ca era afisat pe langa pretul ecografiei, si pretul unei poze sau al unui filmulet cu bb.
Oricum, nu strica sa ma duc si eu cu un cd, nu?
Stie cineva ceva de Elena?

Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

eu sunt aspiranta, dar am un mesaj ptr.
madaluta: buna, am vazut ca ai scris la aspirante din cta mai demult, ca ai facut stimulare cu lutescu. te rog, poti sa-mi spui cate ceva despre asta? eu am inceput prima oara acum 3 zile, in ziua 2 de cm. ma doare burta destul de rau, sant abatuta tot timpul si mi-e tare teama si de injectiile cu menogon. sunt dureroase? multumesc!
succes la toate burticile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare fetele

va vad cam printre dinti ca pic de somn, aseara am avut serii de poveshti, planuri si pana s-a luminat. Chiar ne miram si noi amandoi ca nu m-a prins somnul. Va dati seama ca cele 2 ore dormite de dimineatza nu se mai simt acum...

pentru fetele din Cluj -
Bazinul Olimpic dispune de doua bazine, unul normal si unul pentru copii. Apa are temperatura de 26-28 de grade in bazinul mare si intre 28-32 de grade in bazinul mic iar temperatura aerului este in jur de 30 de grade. Apa din ambele bazine este filtrata permanent.

Tarife: bilet abonament lunar
(luni-sambata)
Adulti 10 120
Copii,elevi,studenti 7 75
Abonament familial 75/pers.
Sauna 10/ora

Chirie culoar bazin: 100/ora

Program cu publicul:
Luni - Vineri 6-16, 20-22
Sambata 7-19
Duminica 8-17

Abonamentele sunt valabile de luni pana sambata.
In zilele cu competitii sportive conducerea isi rezerva dreptul de a modifica programul fara preaviz.

Ce ziceti? eu cred ca ne-ar face bine. Chiar ma straduiesc sa imi fac un program de gimnastica si inot. Sper sa si reusesc.

Cu durerile de spate in pat va mai zic un pont descoperit azi-noapte cand am stat atat de mult treaza... pentru mine s-a dovedit a fi foarte relaxanta pozitia pe spate cu genunchii ridicati. Tati poate sta pe o parte si e chiar super daca va treceti picioarele peste coapsele lui. ca sa nu mai zic de faptul ca astfel are cel putin o mana cu care il poate alinta pe bb si toate celelalte ce mai pot urma...

cam atat, intzeleg ca nu ne mai facem griji de capitol nou pana la 20 de pagini! SUPER!

si da, nu ma mai certati, azi plec acasa inainte de 18.30, promit solemn!

pup

marcela 14+

Mergi la inceput