Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetelor - va multumesc mult pentru raspunsuri, m-ati scos din ceata.

acum tre sa va las - i s-a cashunat sotului rau de tot pe calculator si vrea sa-i dea un format.
Asa ca tre sa parasesc zona.
Va spun un noapte buna si ne revedem maine.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

azi iar au schimbat prognoza ca ploua intr-una....asa ca ce sa mai cred...nici nu ma mai uit...sa fie ce-o fi....

m_monique : muncesc cu masura, nu vezi ca va si scriu in acelasi timp? da-i incolo ca prea i-am invatat prost..."vai ce oameni muncitori romanii...daca mai cunoasteti , mai aduceti pe aici pe la noi, ca ne plac " ...sigur-sigur...de sclavi au nevoie...NIET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Asa sunt vazuti romanii si aici,exact ca niste sclavi. Si stiti ce mi-a zis cineva? Stati sa va zic, ca nu o sa credeti. Cica, romanii sunt foarte buni, pentru ca ei muncesc la greu, sunt foarte eficienti, si fara overtinme platit. Asa imi venea sa-i rad vreo doua lui ala......... dar am zambit doar ca proasta,ca deh, cam asa stau lucrurile.

15+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

stau pitita si va citesc.Vineri merg la controlul lunar.Oare imi va spune sexul bebikului?Sunt asa de nerabdatoare sa aflu...Daca nu-mi spune va trebui sa astept pana pe 4.07 cand am programare la echo 3D la dr. Iosup.DENY18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

de "negrii pe plantatie" e nevoie si in Ro.
daca muncesti prea mult esti luat de fraier.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

deny75, bafta la control.
daca vrei sa afli sexul lui bebe, sa intrebi tu doctorul, ca ei de buna voie nu iti vor zice.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

maria_irina bine ai venit in . Cand ai tu timp da-mi ceva date pentru lista:
DN, UM, DPN. Spitalul unde vei naste si dr. care te va asista.

Fetelor ... voiam sa ma duc la dush si la culcarica ... de ce ma provocati?

Daca va mai aduceti aminte acum cateva saptamani lucram ca eroina la un proiect chiar si in w/e. Ei bine .. colegii nemti au primit un bonus pentru munca depusa. Romanii nu.
Intotdeauna noi suntem fraierii, sau prea prosti ca nu stim anumite lucruri, sau prea slabi sa dam cu ciocu, care lucram greul si ei iau premii iar noi ... NU. Sau daca luam .. ei iau de ordinul miilor de euro iar noua ne arunca 2 - 3 milioane.
Azi da neamtu telefon ca are nevoie pt iunie si pentru august de cate un om acolo ... pentru ca pleaca cativa colegi in concediu si au nevoie de inlocuitor.
Mai da-va. Acu is buni romanii? Pana acum parca erau prosti, acum ca pleaca astia in concediu ... is buni si fraierii de romani.
M-am apucat si am scris un mail pentru fostul proiect in care am anuntat ca nu sunt de acord cum s-au impartit premiile si ca si eu am depus aceeasi munca ccc ca si colega mea din Germania si ca ea a luat premiu si eu nu ... si ca echipa din Ro este o parte importanta din intreg si la fel ca cea din Germania are nevoie de motivatie.
Ecoul ... a fost un telefon ... mi s-au cerut orele lucrate la respectivul proiect si mi s-a promis ca se rezolva. Sunt curioasa.
Oricum pentru mine a fost ultimul proiect la care am mai lucrat ... de acum in colo nu voi mai participa ... ordin de sus.
Ei ... mama lor de straini ... cum stiu ei sa manipuleze romanashul si sa-l exploateze.
GATA .... am fugit la culcarica.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by maria_irina

buna mamici! vreau si eu sa ma inscriu in lista mamicilor de noiembrie decembrie!!!

Bine ai venit printre noi....! Te asteptam cu mai multe detalii despre tine: DN, UM, DPN, spitalul, localitatea si medicul care te supravegheaza. Cand ai timp...

Oana 11+

Mergi la inceput

miro, si francezii sunt la fel.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Mirona

maria_irina bine ai venit in . Cand ai tu timp da-mi ceva date pentru lista:
DN, UM, DPN. Spitalul unde vei naste si dr. care te va asista.

Se pare ca am trimis mesajele cam in acelasi timp si ne-am cam repetat....io chiar am crezut ca ti-ai lasat sotul sa faca bucati calculatorul....

Oana 11+

Mergi la inceput