Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bun venit maria_irina!

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bravo, Maria Irina, chiar ma gandeam la tine si ma intrebam cand te vad pe la noi.
Sa ai o sarcina plina de soare, de bucurii,de ganduri bune,iar supararile....da-le incolo, ca astea n-au ce cauta in sufletul tau.
te pup si bine ai venit!

15+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

poti manca pt triplu test..mie mi-a luat o picatura din deget. atata.
azi am fost si eu la control. totul e in regula, toate analizele buna, triplul test arata risk de 1/1200, Ig-urile bun, anticorpi la fel, tensiunea 8 /5 ...vi le spun ca sa stiti voi , ca eu si asa nu stiu decat ca sunt bune si un imi mai incarc memoria ...nu-i asa, cristina1974?

i-am spus ca ma doare capul de ceva vreme, combinat si cu ploile si norii...nu stiam ce sa mai cred...dar a zis ca e de la hormoni, mi=a spus sa beau mult lichid si sa mananc putin si des...ceea ce si fac...am pus doar 3.5Kg pana acum, adica am ajuns la 55,5kg...sa vedem cat tine.

Mergi la inceput

Bravo, Ktrinel, subscriu la ce ai zis inainte.
Daca nu ti-au zis nimc de rau,inseamna ca esti ok. Eu asa am ajuns sa gandesc, ca la inceput imi faceam probleme,dar dupa aia.....m-am gandit eu ca n-are nici un rost, ca doar atatea femei au nascut in tara asta, si habar nu au avut de atatea date.
Si mie mi s-a spus sa beau apa foarte multa,sa mananc putin si des,si multe, multe fructe si legume.

15+

cristina

Mergi la inceput

normal ca ti-au spus acelasi lucru, cristina, doar suntem sub cocoana Regina impreuna, nu ???

Mergi la inceput

Of, Ktrinel, nu mai pomeni ca asa imi vine sa spun ceva acum,despre Maria Sa Regina.......ca m-ar baga astia la puscarie direct, cu toata democratia de aici.
Uite,deja m-am gandit un pic la Majestatea Sa si mi s-a ridicat tensiunea.
Lasa, noi sa fim sanatoase, ca nu ne-or omora astia pe noi.
Cum mai merg pregatirile de nunta? Cum stai cu moralul?

15+

cristina

Mergi la inceput

ktrinel, cum mai stai cu pregatirile de nunta?

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

pana la ea, avem noi alti "clienti" pe plan local ....noi o iubim ....dar "de la departare" ca e mai sanatos, mai rarut ca-i mai dragut, la fel si cu soacra ...

pregatirile sunt gata demult, acum doar ne relaxam si asteptam ziua de sambata....eu ma relaxez prin munca .

Mergi la inceput

nu munci prea mult, ca sa nu obosesti, si sa fi o mireasa obosita

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Da,da, Ktrinel,ai grija cu munca.....nu te surmena prea mult,ca doar ai sa fii centrul atentiei sambata si trebuie sa arati super bine.Iti tin pumnii cu vremea,sper sa nu fie asa schimbatoare ca pe aici.

15+

cristina

Mergi la inceput