dragele mele am o mare pb si sper sa ma ajutati:am nascut acum 4 luni am alaptat 2 luni jumatate .Dupa primele 2 luni mi a venit ciclu bineinteles ca m a asteptam ca asa am patit si la primul copil dar surpriza dupa aceea nu mai mi a venit.Mentionez ca 3 luni am luat anticonceptuonale EXLUTON asa ca nu ar tb sa mi fac griji ptr o alta sarcina cu toate ca mi am facut si testul BARZA si mi a iesit negativ.Nu stiu ce mi se intampla de ce nu mai imi vine cilul?Va rog sa mi dati cateva sfaturi ca de una singura nu ma mai descurc. MULTUMESC
bibilica
Cosmi,cel mai bine e sa consulti medicul care tia prescris anticonceptionalele,poate nu sunt bune pt tine si din cauza asta dereglarea.Sunt sigura ca nu le-ai luat asa de una singura.
Eu am patit asa dupa sarcine, fara aniconceptionale. Medicul a zis ca e o dereglare hormonala. Mai alaptezi? Trebiue sa te vada un ginecolog. Numai el poate spune ce e!sisi
se pare ca e o problema care apare la multe dintre femeile care au nascut indiferent daca au luat sau nu anticonceptionale pt. ca dureaza pana iti revii hormonal.
ma numar si eu printre acestea, insa s-a rezolvat cu tratament hormonal recomandat de ginecologul meu.
sanatate si numai bine!![]()
mamitza lui Papitza
Si eu am patit la fel dupa ce am luat exluton.........
Medicul mi-a prescris utrogestan (vreo 5 zile parca ) si totul a revenit la normal