Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza natiune!!!

Recunosc ca mi-a fost tare dor de voi, ca mi-ati lipsit...
Parisul a fost o experienta unica: efectiv m-am indragostit de oras, de atmosfera de acolo, de strazile lui, de cafenele, de parcuri...A fost totul ca un vis frumos, care a trecut forte repede (ca orice lucru frumos).

olo, nu stiu de ce nu am primit decat astazi pm-ul de la tine......imi pare tare rau, as fi vrut sa ne vedem...

cami, merci de urarea de bun venit...azi sau maine aveti si pozele...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miag dar cu "shopping-ul" cum a fost? Ce ti-ai luat frumos?
Evolutia ta la slabit seamana foarte mult cu a mea ( la un moment dat, pt. ca intre timp am devenit lenesa ), pot sa spun chiar ca eu eram mai grasa decat tine anul trecut cand am plecat la Paris ( 67 kg ), iar cand m-am intors aveam 63-64 kg, adica ~ cat am si in prezent.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, frumoaselor!

Cami, ai lipsit ceva vreme, dar vad ca recuperezi, nu gluma!

Fetelor, pt intalnirea noastra mie imi convine absolut orice locatie! Daca sunt cu voi stau si-n gara fara probleme!

Mi-am luat azi niste produse pt slabit din care am mai folosit:
1. Fat Burners Plus
2. Pudra Siluet - inlocuieste o masa, avand in compozitie toate principiile alimentare.

Le-am luat pt momentele in care imi vine sa dau iama in McShit si KFC.

Fetelor , multumesc pentru incurajari vis-a-vis de soarta mea. Incerc sa fiu si optimista, dar si realista si sa nu ma culc pe-o ureche asteptandu-l pe Fat Frumos si imbatranind trista pana atunci... Incerc sa traiesc cu filosofia de viata potrivit careia trebuie sa ma bucur de fiecare zi si sa fiu fericita pt ce am. Si va spun sincer, deocamdata am cea mai frumoasa pisica de pe Pamant! Oricum ziua in care voi descoperi ca sunt insarcinata va fi cea mai frumoasa zi a vietii mele!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Tzuni imi era dor de tine! Unde e mai exact restaurantul de care vorbesti si cum se numeste?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Mia, ca un facut, ai venit s-a facut cald si frumos, ai plecat a inceput sa ploo. Eu asa nu mai ma joc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

Tzuni imi era dor de tine! Unde e mai exact restaurantul de care vorbesti si cum se numeste?

Cami

Si miie imi era dor de tine!
Restaurantul se numeste "Basilicum" si e in Piata Aviatorilor, de la Statuia Aviatorilor pe str Popa Savu nr 7. E frumos, e discret, e retras, au terasa acoperita, preturi nu foarte mici dar nici foarte mari... Mie imi place sa merg la ei de cate ori am ocazia. Dar sa tinem cont ca Delidana vrea mancare romaneasca. Acolo e cu specific italian.

Miag, hai cu poze!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
Ce va invidiez ca vorbiti de intilnire - imi pare tare rau ca nu pot sa ajung si eu...mi-ati facut si pofta de iesit la restaurant, dar imi scot eu pirleala pentru ca azi e ziua de nastere a sotului, asa ca diseara si duminica la prinz iesim in oras la sarbatorit!!!

Mia - bine ai revenit - ma bucur ca ti-a placut Parisul - asteptam sa ne dai amanunte despre ce ai vizitat si ce ti-ai cumparat!!

Mai Tzuni - asa imi amintesti tu de cea mai buna prietena a mea care actualmente este residenta in Spania - si ea fata frumoasa ca si tine, dar fara noroc in dragoste dupa spusele ei...foarte ocupata, munca multa, numai timp sa-si caute jumatatea nu mai avea...si uite ca a rasarit soarele si pe strada ei - si-a gasit un baiat, dintr-o intimplare si deja sunt impreuna de aproape 1 an! Asa ca eu zic sa nu disperi pentru ca, desi suna stereotip, sigur ai sa gasesti si jumatatea ta la momentul potrivit!

Cami - frumoasa buburuza - inca o data, sa o stapinesti sanatoasa!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leeloo: LMA la husband!!! Nu uita sa mananci bine acasa, 3 castroane de salata, inainte de a merge la restaurant!!!

Tzuni: capu sus! Si profita de momentele cat mai esti singurica!!! Ca maine-poimanie o sa te plangi ca nu mai ai timp pt tine. Izi spun eu, care visez sa fiu macar O saptamana SINGURA acasa!

Mergi la inceput

Tzuni nu cred ca stiu unde e, dar il gasesc eu ... Sigur, asteptam sa vedem ce parere au toate fetele.
Sa stii ca eu am o prietena, care s-a maritat abia anul trecut, cand avea 32 de ani si era si "domnisoara"! Acum e mai greu de gasit, nu pentru ca nu prea au mai ramas ... ci pentru ca avem alte pretentii si nu-i mai luam "cu ochii inchisi" ca in tinerete
Cum spune si oLo iti vei dori sa mai fii un pic singurica ...
Leeloo2004 Multumesc frumos! La multi ani sotului si petrecere frumoasa la restaurant!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zisaCami

Sa stii ca eu am o prietena, care s-a maritat abia anul trecut, cand avea 32 de ani si era si "domnisoara"!
Cami

Sper ca nu vb de prietena mea DANA, ca ar fi culmea!!!!!

(fetele, azi sunt cu okii pe voi, ca n-am chef de treaba si tot stau in fatza computerului... )

Mergi la inceput