Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Crystina, eu cu sotul. Si aici acelesi reguli, pe o perioada de 9 luni in care pot conduce non-stop- bineantales cu el. Pe 3 iulie se termina cele 9 luni, asa ca am luat 4 ore la scoala de soferi si inca 2 bagate pe gat, vroia sa-mi bage un paket intreg nea instructorul, mama lui. Azi am fost sa vad platforma industriala unde este centrul de examinare, si sa-mi intre bine in cap ca e prioritate de dreapta pe toata platforma, si cand ma apropii de asa un loc unde nu e vizibilitatea tocmai buna sa incetinesc si sa schimb in a doua..., apoi in oras unde va avea loc examenul propriu zis, cum trebuie sa schimb vitezele in functie de semnele de circulatie(km/h), si intotdeauna sa las sa se vada ca am vazut semnul. Am recapitulat. Azi am fost cu sotul la parcari, maine merg si cu nea'lui profu', parca vad ca se apuca sa-mi gaseasca kikite, sa-i mai iau niste ore, ufff, azi m-am descurcat bine oricum. Mai era o tipa cu profu' ei la parcari, ne plangeam de mila una alteia.

Delia, despre lista, imi place, dar am o mica sugestie, daca se poate..., sa trecem si data cand am inceput dieta, sa nu uitam cate kg in cat timp. Dar numai daca se poate, si place ideea.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Delia nu am nimic impotriva cu restaurantul "La Mama", numai ca nu am apucat sa termin mesajul de frica "sefului".
Chiar voiam sa spun ca ar fi indicat pentru ca au terasa acoperita si se poate sta pe orice fel de vreme ( ma refer la cel de pe Episcopiei, care este cam la 3-4 statii distanta de cel propus de tine de pe Stefan cel Mare - acesta este destul de restrans, inchis si este destul de greu sa se faca o masa mare ). In plus meniul e destul de bogat, deci avem de unde alege. Si se pot uni 2 mese mari pentru un grup mai mare. Inauntru nu mi se pare tocmai placut. Nu stiu ce sa spun in legatura cu propunerea ... ma gandesc ca ar fi placut si intr-un parc ( de exemplu in Herastrau sunt o gramada de restaurante super ), insa ar fi mai neplacut in caz de ploaie. Despre restaurantul propus de Tzuni nu stiu nimic, insa suna foarte bine mai ales ca are terasa ( exista cumva si umbrele sau o copertina? ), pare sa se manance bine si daca si chelnerii sunt "chipesi"... Trebuie sa vedem ce doresc si restul fetelor. As propune:
1. Restaurantul propus de Tzuni;
2. "La mama" - terasa - Episcopiei.
Si ma mai gandesc ...
Iti dai seama ca nici eu nu pun in practica "noul stil de viata" 100% ( cu teoria stau bine ), mai am si abateri ... altfel eram "manechin" de mult!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hop si io!:))
Va invidiez pentru intilneala...si pe Delidana ca pleca in Ro....
Dar pina pe 19 iulie..nu mai este asa de mult..si venim si noi acasa...
Este 1 si am mincat si eu prima dat ape ziua de azi..O portie de...oatmeal(ovaz)facut cu apa..noroc ca-mi place!
Ruxij uite asa ca tine pateam si eu..nu faceam deloc excese..si totusi...Eu recomand (ma repet) dieta daneza...
Tzuni esti frumosa...desteapta...trebuie sa existe cineva si pt tine...Aici in US ar face coada pt o tipa ca tine:)))

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Carmen esti o graviduta frumoasa si sexi, iar Iustin nu se putea altfel decat frumos ca si mamica lui! La multi ani pt. 6 iulie, pt. ca de la o vreme am inceput sa uit ... acum 2 zile a fost ziua fratelui meu si m-a sunat el seara sa-mi aminteasca
Tzuni te-ai gandit foarte bine sa vinzi masina, lasa ca iti cumperi tu alta ... Nu-ti mai face atatea griji, ai sa vezi ca vine si Fat Frumos si bb ... frumoasa esti, desteapta la fel ... chiar nu trebuie sa te stresezi! A-propos, ti-ai pus perdeaua la loc ?! Nu ti-o pune ...
mea e super, merge foarte bine, iremediabil de ea ... m-am obisnuit cu traficul, imi place sa conduc, imi place sa merg chiar cu viteza, insa cu parcarile stau mai prost ... imi e frica doar la ideea ca nu-mi mai gasesc locul de parcare cand ma intorc acasa.
Crystina ai avut dreptate cu masina ! Succes si tie la cautat, sa gasesti o masinuta buna si cu o culoare frumoasa! Ma bucur ca Lili e ok! Sigur vom face poze la intalnire!
Sigrid- mai ce frumusica esti - super freza ti-ai tras si te face sa pari din categoria "usoara"
Zuzilici Felicitari si multi ani de casnicie fericiti in continuare! Suntem mereu in contratimp pe Messenger. si mamica si printesa
Cookie Vacanta placuta!
Ruxij, Kim 222, Adela Pop Bine ati venit si revenit printre noi!
Nastad Nastere usoara si bb sanatos! V-ati gandit ce nume ii veti pune?
Daria ce mai face Giulia?
Olo am murit de cu grupa "latifundiarelor"! Ar fi super ideea cu intalnirea la piscina ... nu stiu cine ar avea curaj sa se dezbrace!
Mik mai am putin si vin la Lyon. Deja am intrat in panica pt. ca nu am tinuta de nunta. Nu stiu ce sa fac: sa-mi iau de aici sau sa stau pana-n ultima clipa si sa-mi iau de acolo?! Mi-ar trebui ceva care sa mearga cu o palarie. Ai putea sa ma ajuti sa-mi recomanzi niste magazine potrivite pentru asemenea ocazii?
Eftimie C Ce mai face Edy?

Cami

Mergi la inceput

Zuzilici..la citi mai multi ani!
cami ce masina ai??

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Kim222 Toyota Yaris. Uite-o aici pe buburuza: http://photos.yahoo.com/zisaCami

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare...acum cateva ore am aterizat si noi in tara...am prelungit sederea cu inca 2 zile....a fost un vis...maine va povestesc mai multe..pupici

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Miag bine ai venit! Asteptam poze!

Cami

Mergi la inceput

Cami vazut buburuza..placut multtt...Imi lipsesc aici masinile micute... Pot sa te intreb cit a costat?

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Kim222 pretul CIP ( fara taxe ) a fost 12.200 de euro - destul de scumpa pt. o masina mica, dar am luat-o in leasing. Stiu ca exista si acolo, cu ceva timp in urma se numea Toyota Echo, dar acum tot Yaris se numeste si acolo. Numai ca masinile mici nu prea au succes si nu inteleg de ce, mai ales ca pentru oras sunt ideale. Poate pentru ca parcarile nu sunt o problema, iar benzina e inca ieftina ( mai ieftina decat in Romania, in orice caz ).

Cami

Mergi la inceput