Casco-unde?
Vrem sa facem Casco masinii noastre si ne intrebam unde. Lucruri bune am auzit de Allianz, dar pot fi zvonistica. VOi ce experiente aveti?
Raspunsuri
delsim spune:
Nu spun din experienta proprie, ci din experientele prietenilor: Alliantz plateste pe loc, plateste direct service-ului fara ca tu sa scoti vre-un ban din buzunar.Alt avantaj este ca au contract cu o multime de service-uri din Bucuresti si asa ca in caz de nevoie nici nu astepti cu lunile sa-ti repare masina.
Alexa Ioana spune:
subscriu la ce a zis delsim. si noi si multi colegi/prieteni tot la allianz au, si n'am auzit lucruri rele despre ei (cum am auzit despre alte firme... )
alexa si mami
megbeng spune:
si eu tot la allianz am si e exact cum zice delsim..nu scoti nici un ban!
suceava!
silvi_2005 spune:
Allianz clar, platesc cel mai repede si fara comentarii, noi am avut un evenimet asigurat si s-au comportat exemplar, am reparat masina unde am vrut noi si au platit ei factura.
poze
alex1971 spune:
Iti dau un mare sfat;nu fa casco la omniasig.Eu am avut masina in service .Reparatia masinii a durat 4 zile,dupa care am asteptat 3 saptamini sa vina banii de la asigurare,timp in care masina mea zacea in service.Dupa 3 saptamini am trimis un mail la protectia consumatorului si doar asa am reusit sa scot masina din service, cu ajutorul lor.
miti2004 spune:
draga Alex1971, si eu era sa patesc acelasi lucru ca si tine. Insa: daca service-ul are intelegere cu firma de asigurari, in momentul in care masina ta e gata tu ai dreptul sa te duci sa o iei de acolo, cei de la service nu au nici un drept sa-ti retina bunul chiar daca inca nu au primit banii pe reparatie. Si eu am patit la fel acum cativa ani si aveam asigurare la Ardaf ( mari escroci ), si le-am spus celor de la service ca daca nu-mi dau masina ma duc la Politie. Pe moment mi-au zis ca nu mi-o dau. Ok, le-am zis, chiar acum ma duc la Politie...In nici 10 minute ma suna pe mobil ca sa ma duc inapoi si sa-mi iau masina...( eu chiar eram in drum spre Politie ).
miti
Oana spune:
Si eu tot la Aliantz Tiriac mi-am facut. Nu am avut nici un eveniment ca sa pot sa vad personal cum se comporta, (si nici nu imi doresc!
) dar am auzit numai lucruri bune despre ei, asa ca stau linistita.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
grati.ela spune:
Intra aici: www.btwc.ro
Eu am obtinut cel mai ieftin full casco, dar am fugit de Allianz cu care am avut o experienta tare neplacuta. Cu Asirom nu am avut neplaceri (acum 2 ani am avut la Ford daune de 40mil si au fost f. draguti). Acum am la Asiban.