Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Giova
Andreea ai grija de tine, lasa pregatirile pt. alte nunti.vezi nu grabi venirea pe lume a nora-mii, caci marco mai asteapta.

Incerc sa stau cat mai linistita. Pe vecina mea o ajut mai mult cu sfaturi din propria experienta. Ea oricum vrea sa faca nunta ca a nmea ca i-a placut foarte mult. Ginerele ce mai face?

Kreliut felicityari pentru inelus. Ai vazut ca a venit? fata fericita.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Buna dimineata! In primul rand vreau sa fac urarile cuvenite pentru:
Divine girl, allesa_foc, michellee, piggy
CASA DE PIATRA, sa aveti parte numai de impliniri, o viata in doi fericita, iar maine sa aveti o nunta perfecta asa cum ati visat!
Divine, iata ca-ti sunt ascultate rugile, se pare ca nu o sa ai o zi caniculara! Felicitari pentru lipsa de emotii aferente acestor zile! Go girl!
Noi am rezolvat aseara una grande problema! Am reusit sa luam compleu cu camasa+vesta+lavaliera de la Alb si Negru! Bineinteles ca mai tb vesta un pic modificata, dar ne-au zis ca nu-i nici o problema; speram sa iasa bine. Fiind restrictionati de masura, am luat singurul compleu pe care-l aveau disponibil iar culoarea n-am avut posibilitatea s-o alegem asa ca este...mov!!!Ma rog, arata foarte bine(ca nu dadeam 3 mil 3 sute pe el altfel) dar culoarea de baza este mov! Mai gasisem unul in alt magazin dar ala era un rosu-turbat-pasiune-patologica, asa ca am preferat varianta initiala!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Buna dimineta si eu !!!!
Si eu vreau sa le urez mireselor din week-endul acesta (Divine girl, allesa_foc, michellee, piggy) o nunta ca in povesti, CASA DE PIATRA, multa, multa iubire si distractie maxima!!! Va asteptam cu poze viitoare DOAMNE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza, miresici!
Io-s cu somnu'n gat...da' noroc ca azi e vineri...maine..zi de pregateli..si duminica..iar somn

DYA, felicitari pt achizitie, fata...bine ca ai mai scapat de-un stres! ...auzi, da' costum?? costum gasishi?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata,fetele
Am si eu o intrebare intrebatoare...vad ca nimeni nu a pus problema voalului (sau poate ca da, dar la sporul pe care il aveti la scris ii e tare greu omului sa se tina dupa voi). eu imi doresc un voal mai scurt, cam pina pe la umeri si nu gasesc nicaieri. am gasit numai d-alea pina la fund...bleah...pai nu e pacat de spatele meu gol ca sa-l acopar??? asa ca daca aveti vre-o idee, please share.
o zi buna si Casa de Piatra miresucilor din acest week-end.

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna miresici,
Nu am mai intrat de multa vreme la voi, dar am gasit ca e mai corect asa. La ce bun sa va streseze o baba de 2005?
Insa astazi era musai...pt ca maine se casatoreste una dintre preferatele mele..Divine!
Asadar, scumpi, iti doresc o vreme frumoasa, cu cer senin si soare bland, iti doresc zambete largi si suflete deschise, fericire si implinire in orice clipa si voie buna pana-n zori! Casa de piatra si tot binele din lume, draga mea!
Casa de piatra tuturor miresicilor din acest weekend si o viata minunata alaturi de jumatatile voastre!

Acum va las...INSA nu inainte sa va spun un secret(sper sa nu mi-o iau)..Cumile adica (,) Krelia are un INEL SUPERB! Este fin, deosebit, cu un diamant frumos si ii sta atat de bine cu el pe deget! Cumiloiu meu are bun gust! Si eu ii iubesc MULT pe amandoi pentru ca sunt speciali!
Pup la fete!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Krelia, costum am luat acu vreo doua saptamani tot de la A&N, suntem deja clienti fideli! Am avut super noroc, era unicul acel nr, nu e din ala de mire, e un costum clasic si elegant! Deci Slava Domunului am rezolvat mirele in proportie de 90%. Mai are sa-si ia pantofi-alta bulibaseala ca nici d-aia nu gaseste!
In schimb pana in mom de fata ramasei eu despuita la civila, ca n-am absolut nimic cumparat!!Care civila, apropos, o facem in joia dinaintea nuntii, ca uitai sa va spun de asta decizie!
SunSmile, ne bucuram sa te mai vedem pe la noi, chiar ma intrebam pe unde ai disparut taman acu cand incep nuntile. Explicatia ta ma nemultumeste profund: babataie?!?!
A, Krelia, daca tot a dezvaluit Sun misterul inelului tau....sa cantam deci in cor: 1,2 ,3 si.. Diamonds are a girl's best friends ta, na ,na , na! Am luat-o raznaaaaaaaaa!!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia...sa nu te mandresti tu pe aici cu diamantul tau, pai se poate??? Sa-l porti fericita si iubita si sa iti aduca mult noroc de acum in colo...pupici

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'neata, miresici frumoase.

Ginutza, eu mi-am luat de pe Lipscani pernutza, f dragutza, in forma de inimioara si cu trandafiras alb, cu 100 sau 120 mii (nu mai stiu exact). Cauta cu rabdare in toate magazinasele si vei gasi.

quote:
Originally posted by ginutza2002

a.cicel sa ai grija de tine si de bebelina!pentru voi!

fetele iar o intrebare: unde gasesc si eu pernute pt vereghete???
iar am cautat si nu am mai gasit!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neta si de la mine
Casa de piatra ,o nunta ca-n povesti si tot ce-si doresc miresicilor din weekendu` asta
Iar eu intru in concediu de luni pt 3 saptamani....azi e ultima zi de serviciu ...ce ma bucur ...iar pe voi o sa va mai urmaresc printre pregatiri

Carmen.rallu...voi nu intrati in conced`?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput