Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Divine, spor pe ultima suta de metri cu pregatirile! Iti doresc sa ai parte de o nunta de vis!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Soro, asa zisai si io! ..printre lacrimi si suspine ..si sorbituri de sampanie
hai ca acu ma rog sa te intarzie cu civila...si noi sa vinim mai divreme ...ca sa-ti fac paguba un pishkot si-un pahar de sampanie

quote:
Originally posted by Divine girlSorooo ... da-mi voie sa ma inchin si sa zic ... "Aleeeeluuuuiaaa!!!" ... in sfarsit i-a venit si lui mintea la cap Sa-l porti iubita si fericita fomeie!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Divine ce bine ca nu ai emotii. Eu mai am fix o luna si deja noaptea am numai cosmaruri, ziua cand imi aduc aminte simt cum mi se imoaie genuchii...Sper sa se indrepte vremea ca sa poti face poze frumoase afara, fara sa-ti fluture pleata in vant ...Spor la pregatiri

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Divine, lasa sister ca recuperezi toate emotiile sambata!!!
O sa vezi tu ca am dreptate - o sa te ia de dimineata!!!!
In orice caz iti urez inca de azi o nunta ca in povesti, sa ai parte de timp frumos, sa te bucuri de fiecare clipa si sa te distrezi pe rupteeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Saluatre fetili !!
De 3 zile al meu plod e marait si pun totul pe dintii astia care se grabesc sa apara.Asa ca mai tot timpul sunt cu el, sa-l tin ocupat, caci de nu am concerte gratis acasa.

Krelia felicitari pt. inelus.Multa fericire va dorim!!! Si poza, neaparat, cu inelul.
Andreea ai grija de tine, lasa pregatirile pt. alte nunti.vezi nu grabi venirea pe lume a nora-mii, caci marco mai asteapta.
Divine super rochita, pantofiorii, cosuletul, toate,toate. te poti marita linistita.

Bey gagici ce obiciuri mai sunt si pe la voi: Dansul gainii!!! si mai trebuie si dansat de soacra, hai ca-i buna .

am ca s-a trezit mogaldeata.

si pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

!
Krelia, felicitari! sa il porti iubita si fericita toata viata!
Rexanne, eu mi-am cumparat voal din organza de la A&N si m-a costat 500.000, bine al meu este pana in talie de lung! pieptane din ala cum vrei tu mai gasesti la Picaso pe Pache dar sa stii ca au preturi mari, eu de acolo mi-am luat tiara si bijuurile!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Eu am voal pe pieptan de la Picasso si m-a costat 650.000 - e lung pana in talie!!! Si tiara si cocardele tot de acolo - Emily!!!
Au lucruri deosebite !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

!
Krelia, felicitari! sa il porti iubita si fericita toata viata!
Rexanne, eu mi-am cumparat voal din organza de la A&N si m-a costat 500.000, bine al meu este pana in talie de lung! pieptane din ala cum vrei tu mai gasesti la Picaso pe Pache dar sa stii ca au preturi mari, eu de acolo mi-am luat tiara si bijuurile!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Saru-mana. O sa incerc si la A&N, ca nu ma doare...Si Picasso e cumva in drum, asa ca o sa trec si pe acolo.
Multam si pup la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Divine...tot ce e mai frumos iti doresc, vreme buna, o nunta ca in povesti cu multa distractie si te asteptam cu poze!
CASA DE PIATRA!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Divine sa ai o zi cat mai superba, sa te distrezi cat mai mult cu putinta!
Casa de piatra!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput