Metoda invatare lb. engleza!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

E foarte mare diferenta intre "engleza reginei", )adica cea britanica, cea standard) si cea americana, atat dpdv semantic cat si fonetic. Daca ai inv engl britanica, cu siguranta daca ajungi in USA e greu sa intelegi.
Daca stai intr-o comunitate unde se vb limba e imposibil sa n-o inveti, cel putin vocabular si pronuntie, ca gramatica...nici ei n-o stiu bine desi, in comparatie cu gram. franc., cea engl. e mult mai usoara.
Bafta!

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Iata cateva site-uri care te-ar putea ajuta:
http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/index2.htm
www.lovetolearnplace.com/Grammar" target="_blank">http://www.lovetolearnplace.com/Grammar/
http://web2.uvcs.uvic.ca/elc/studyzone/330/grammar/index.htm

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Gaseste aici pe Forum si nu numai una, doua, trei, zece persoane care sunt dispuse sa vorbeasca cu tine pe internet cu Skype – telefonie pe internet sau pe yahoo messenger phone...... sa vorbesti live cat mai mult direct doar engleza si sa scrii in acelasi timp macar cu o persoana zilnic, macar 1 ora.....

Sa ai dictionarul langa...
Un ghid de conversatie deschis....
Si un caiet de notite unde sa scrii observatiile.....

Sa stabilesti inainte domeniul conversatiei (ex la cumparaturi sau prezentarea la un interviu....) si sa iti faci “temele” inainte.....

Succes !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Eu am invatat engleza pe vremea cand nu exista Skype si nici macar internetul. Am luat ore cu meditator, dar trebuie sa gasesti unul foarte bun, care sa stie ce-ti preda. One on one cum se zice, e cea mai buna metoda. Asa invata la noi delegatii limba germana in timp record, cu meditator. Intr-adevar ca sa vorbesti fluent e nevoie sa fii in mijlocul vorbitorilor de lb engleza, dar cu orele luate particular te poti descurca onorabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Cornelia, poate iti este de folos si aceasta adresa: http://www.englezaonline.ro/engleza/cursuri_engleza_incepatori.htm
Are traducere, citire si pronuntie. Spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Multumesc mult dragilor, mi-ati dat o multime de idei, pe care am sa le folosesc pe rand sau deodata, dar mai am nevoie si de un meditator bun. Asa ceva cunoasteti? De preferat in centru (Universitate - Unirii) sau in Vitan. Timpul meu liber e atat de scurt, incat nu stiu daca imi permit sa pierd prea mult timp si pe drum prin Bucuresti.

Multumesc Natasa, Ti-am trimis un mesaj.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Pe mine m-au ajutat mult cartile de citit in limba engleza. Am avut o carte cu litere mari (era large print), mi-a dat-o si mie o prietena. Cu toate ca nu am inteles mare lucru din carte, mi-au ramas o gramada de cuvinte in cap. Deci, ca sa-ti dai drumul la vocabular, cumpara-ti o carte in limba engleza. Incearca sa nu te uiti in dictionar decat atunci cand termini pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Programele de televizor pentru copii gen Sesame Street sau Barney sint excelente! Au pronuntia buna, sint distractive si pe mine m-au ajutat foarte mult cind am venit in Canada.

Eu nu am stiut o iota engleza cind am venit aici si in primele saptamini am simtit ca o iau razna!
Am invatat engleza blocind mental celelalte limbi stiute, ca un copil care invata sa vorbeasca din nou. Fara sa fac legatura intre limbi sau sa traduc totul cuvint cu cuvint.
Converseaza in engleza fara sa fii rusinata ca faci greseli! Asa cu tupeu!

Fa o vizita intr-o tara in care se vorbeste engleza. Sau vorbeste cu cineva in engleza.

Invata engleza sau orice cu umor, relaxat. Atunci nu te vei simti fortata sa inveti, ci o vei face din placere!

Have fun!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Gaseste aici pe Forum si nu numai una, doua, trei, zece persoane care sunt dispuse sa vorbeasca cu tine pe internet cu Skype – telefonie pe internet sau pe yahoo messenger phone...... sa vorbesti live cat mai mult direct doar engleza si sa scrii in acelasi timp macar cu o persoana zilnic, macar 1 ora.....

Sa ai dictionarul langa...
Un ghid de conversatie deschis....
Si un caiet de notite unde sa scrii observatiile.....

Sa stabilesti inainte domeniul conversatiei (ex la cumparaturi sau prezentarea la un interviu....) si sa iti faci “temele” inainte.....

Succes !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

cine? cum? unde? cand? ca vreau si euuuuu...

acuma serios, de ani intregi imi tot spun ca trebuie sa rezolv aceasta problema...sa pot comunica in engleza....

meditatii on-line oare se fac? si oare dau randament?

eu, pana acum am incercat cu cursuri - cele de la british council mi s-au parut ok. invatam detul de mult...dar, din pacate sunt scumpe. am incercat varianta mai putin costisitoare - fides - am renuntat pentru ca eram nasol. scriam in romaneste dupa dictare....

apoi am incercat cu un meditator....dar, statea foarte departe..o ora dus, una intors...pierdeam mai mult timp pe drum...

si, din ce in ce mai des, sunt pusa in situatia de a vorbi. mai ales la serviciu.....si nu pot deschide gura......mi-e atat de frica de prostiile pe care le-as putea spune incat nu zic nimica.

asa ca....cineva cu care sa vorbesc zilnic mi-ar fi de mare ajutooooor.....caut si meditator...

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Mai studiaza careva engleza? Ce metode folositi?

Eu sunt intr-o perioada in care am ceva timp liber si trebuie sa il valorific. Asa ca am zis sa ma reapuc de studiu.

Mi-am comandat ceva carti de engleza, dar am si "rasfoit" netul sa vad ce gasesc util. Am cateva linkuri salvate, dar nu-s cine stie ce.

Daca ati gasit ceva interesant legat de invatarea limbii engleze, va rog sa postati linkurile aici. Multumesc anticipat!

Mergi la inceput