Copilasi din 2002 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Ma bucur Sinzi ca David se simte bine. Sper sa nu aveti deloc probleme.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Sinzi Cum se simnte David... imi pare rau pt cele intamplate cu el... Din cate povestesti tu se pare ca aceasta gradinita, fie ea mai buna ca prima, fie ea mai aproape decat prima.. lui David nu ii prieste deloc. Eu cred ca educatoarele sunt putin neatente.. sau efectiv trateaza copii care nu comunica bine in eng cu nepasare. Ai grija de el, si nu te risca, nu se merita sa fie in preajma copiilor cu aceste riscuri in jurul lui... de ce sa fie batut, pus la colt, in time out, certat numai sa fie cu copii.. mai bine il duci tu la park, la un grup de copii la biblioteca e free, se numesc story time.
Cu serviciu si vacanta, eu in locul tau nu as mai merge anu asta in ro, as tine de banuti, oricum suntei la inceput de drum... in ro veti cheltuit pe putin 5 - 7 mii, drum plus altele plus cadouri...
Profita de timpul ramas pana la inceperea sereviciului si stai cu David scump si cu Radu... Bafta si toate cele bune

Astazi ajung cu Julian iara-si la 8:30 AM , incepe sa urle de cum intram pe usa la gradinita, dar nu asa tare ca si ieri, il intreb de ce urla, nu ia placut acolo, "ba da"... dar el continua sa urle... a venit iara directoarea (o tipa la 30 - 32 de ani , tare draguta si implicata in activitatile cu copii) il ia in brate si imi face semn sa plec. Abea apuc sa ii furisez un pupic pe burtica, el se tinea cu mainile de mine.. am scapat si am fugit pe usa afara .. ca si luni cu nima batand accelerat si mainile tremurand.
O alta mamica iese din gradinita si imi zice sa stau calma si sa plec acasa ca Julian e bine, a inceput sa se joace cu copii din minutul in care a auzit usa inchizanduse in urma mea. Mi-a arata si pe geam cu se juca de cuminte , am plecat linistita acasa.... imi ia 30 min dus 30 min intors... numai la 12:30 PM o sa iau atobuzul ca e prea cald sa il duc pe Julian asa mult prin soare. Va mai scriu dupa ce merg dupa el.
O zi buna la toata lumea

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb...de plecat plec oricum...io cand am o idee in cap...o scoti cu greu!!!
David de abia asteapta si el...imi povesteste in fiecare zi cum o sa zburam in romania si o sa o vada pe mariuca la aerport...
Bunicile sunt si ele cu nervii ca pe ace...sa venim odata!!!

Deci Julian vrea sa te impresioneze si de aia plange...haha!!! Sunt tare smecheri pustii astia!!!
Ma bucur ca se simte bine la gradi...spuneai ca faci poze!!! sa vedem si noi...
Maine sper sa nu uit sa iau si eu camera sa fac...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La 11:20 AM am sunat sa vad ce face Julian, am vb cu Directoarea a zis ca e bine, se joaca si incearca sa comunice, mai vb si in ro din cand in cand . E foarte linistit si sociabil.
La 12:30 cand am mers sa il iau isi terminase deja lunch-ul si statea frumos langa usa si astepta.. avazut el ca alte mamici vin si isi iau pitici, alti copii se duc la dormitor, el statea si privea spre intrare, cand m-a vazut la venit la mine si mia dat un big big big hug cum nu mi-a dat nici o data si un kiss dulce si lipicios.
Incerca sa imi povesteasca ceva de fish, dar nu am inteles prea bine ce vroia.
Invatatoarea a zis ca au avut lucru de mana sa deseneze un peste si sa il lege de o ata si ata de un bat si ala e cadu pt tati de ziua tatalui (duminica 19 iunie)... era un peste albastru si mazgalit , Julian nu a vrut sa il ia acasa cu noi (isi amintise regula nu luam acasa nimic din vecini sau de la alti copii).
Invatatoarea lui a zis ca mai e ceva de lucru cu invatarea regulilor, adica stai la locul tau, nu vorbi acuma, nu alerga prin clasa.

sinzi vacanta placuta si sa vi acasa cu forte de lucru

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Azi am intrebat daca au reusit cumva sa il masoare pe Stefan la gradi si da, are 96 cm si 17 kg. Eu cred ca este ok. Ai vostri cat au? El este greu, are carnea tare si in nici un caz falduri. Asa e stilul, seamana cu tati. In rest ma gandesc si eu ce sa facem in vacanta (desi va merge la gradi), gen inot, tenis sau altceva...Idei?
O zi buna si pupici.
Gabb, Sinzi, sa faceti poze. Sa vedem si noi (eu vorbesc...)
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Buna fetelor,
Am o veste nu prea buna. M-a sunat Nina si de ieri este internata cu Cristinutza. A facut amigdalita acuta si este pe injectabil si perfuzii. Nu stie exact cat vor sta in spital, probabil pana luni.
Cristinutza a inceput de ieri sa faca febra si rosu in gat, apoi a varsat tot ce manca.
Sa speram ca totul o sa fie bine si curand se vor intoarce acasa.
Sanatate micutzei!
Sa ne rugam pentru sanatatea Cristinutzei

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

April chiar asta venisem sa scriu si eu. Am vorbit cu Nina si spune ca vor sta cateva zile in spital cu Cristinuca.Sper sa se faca bine cat mai repede. E si vremea asta oribila care nu ne mai da pace si cei mici sunt primii care sufera. Of, draga de ea, sa dea Domnul sa se faca repede bine si sa nu mai aiba alte probleme.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Nina sanatate Cristinei!sa reveniti cat mai repede acasa!
Urez si eu celor doua mamici Lucia si Sinzi numai bine si cat mai multe bucurii alaturi de baietii vostri dragi."La multi ani!!"
Nicoleta de masurat n-am mai masurat-o de cand a plecat Sinzi..hihi.Am avut si noi o girafa pana sa ne mutam.Chiar o s-o masor si eu ca am primit la revista mami .Mariuca are 16kg.
Gabb asteptam poze de la gradi.Va simtiti bine acum?lui Julian.
Azi am fost la noul meu loc de munca asa intr-o vizita scurta.De la 1 septembrie revin si eu pe baricade.
pupici si o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multa sanatate Cristinucai!!!

Multam cuscra!!!

La multi ani Lucia!!!

Nicoleta, David are 14.500kg si 102cm...dar cum am spus...nu cred ca inaltimea de acum are ceva de-a face cu cea finala!!! Un copil inalt nu inseamna un adult inalt in nici un caz...sau un copil mic de inaltime...
De abia la pubertate se hotareste care incotro o va apuca!!!
Oricum conteaza materialul genetic, calitatea mancarii si sportul!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc de urari!Sinzi si tie la fel, sanatate multa si o viata frumoasa!Ai dreptate cu sportul si calitatea mancarii. Degeaba e inalt si baga numai cipsuri si alte porcarii in el.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput