Copilasi din 2002 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mira, ce super sunt muntii si florile galbene!!!! Casa de lemn este a voastra??? Ce priveliste superba...cu cateva vacutze care pasc linistite....
Superb!!! hihi..

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David



David



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Gabriela, ma bucur ca v-ati simtit bine acasa! Las`ca recupereaza julian kg pierdute. Eu cred ca voi ramane cu visatul anul asta. Al meu sot nu vrea sa mergem In Ro, de fiecare data am mesc cu masina, si adevarul e ca e destul de departe si cu toti trei, si Selin asa mica.... Poate ma aventurez singura cu avionul in septembrie!! Din München am direct timisoara!! Nu stiu daca rezist inca 1 an....si asa am amanat vacanta .....noi deobicei mergema de Paste!
Sanzi, nici aici nu sunt cine stie ce gradinitele.... pe langa faptul ca merg abia la 5 ani am o prietena cate-mi povesteste, nu fac mai nimic, nu invata mare lucru, educatoarele mai tot timpul stau la taclale, intarzie, copii alearga singuri pe stazi.... Cum sa invete daca nu comunica cu el??
Eu sunt multumita de David, la cresa e altfel.... doar platesti o groaza de bani.... sunt 3 educatoare.... mancarea e buna gatita acolo, la 8.30 primesc o gustare deobicei fructe, la 11.30 pranzul cu desert si nelipsita salata verde, si pe la 4 inca o gustare.
Am pus si eu cateva poze noi cu noi, daca vreti sa ne vedeti.
Multa sanatate la prichidei!!
Noapte buna

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mira, cu o priveliste ca cea din poze, nici eu nu i-as duce la gradi!!! hihi..

Super copilasii tai!!!! Te invidiez ca ai avut curajul sa faci 3...trebuie sa fie superb!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David



David



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ne-am trezit la 7 AM, am pus sa ii fac mic dejun la pitic, dupa ce a apapat (uitandu-se la Tom & Jerry), am mers la baie si am splat ochisoi, dinstisori si l-am imbracat sa mergem la gradinita. Am plecat de acasa pe la 8:00 AM , si am luat autobuzu ca mi-a fost lene sa merg pe jos. Am Ajuns pe la 8:30 AM la gradi, am intrat si Julian deja s-a pus pe plans.
Am scris cecu de 213 $ (pt o luna intreaga, program 3 zile pe saptamana in fiecare zi de la 8:30 AM la 12:30 PM “daca ajunge si la 6:30 AM e ok, il primesc si nu trebe sa platesc in plus nimic) si am vrut sa il dau jos din carut, dar s-a pus frate pe un urlat si un protestat ca se uitau restul mamicilor la noi ca la urs.
Directoarea a zis sa nu imi fac probleme pt ca e normal sa reactioneze asa tinand cont ca e prima zi de gradi cand va fi lasat singur, ca e prima data cand va fi cu altcineva inafara de mine si Mike.
M-a rugat sa ma duc cu Julian sa ii arat sala de clasa, sala de joaca, sala de masa, si unde e locul cu dulapioru lui cu nume pe el, si dupaia in curte unde au un park foarte frumos amenajat. Ok.. a tacut Julian la acest tur, cand a zis sa il duc la baie la pipi si dupaia sa imi iau ramas bun de la el s-a pornit iara marea jele… Am facut in tocmai cum mi s-a spuns si am plecat pe usa afara cu o inima cat un purice, mainile imi tremurau, stomacul mi se strangea si abea imi tineam plansul. Asa senaztie nashpa nu am avut nici cand ma duceam spre sala de operati sa imi faca cezariana.
In sala de clasa cativa coopilasi vorbeau cu Julian, il intrebau de ce plange si daca vrea sa earga sa se joace cu ei, dar el o tinea pe a lui cu “no no no” si “stai mami stai”
Julian urla in brate la directoare si mie mi s-a spus clar o data ce ma indrept spre usa dusa sunt, nu ma mai intorc inapoie sa nu il trimit mesaje gresite copilului.. asa ca m-am tot dus, pana la prima bancuta si m-am asezat. Il auzeam inca cum urla si strica “mami, mami, STAIIII , mamiiiiii”. Dupa vreo 5 min nu am mai auzit nimic.. a trecut o ora, eu tot sunam la telefon nimeni nu imi raspundeau, erau in curte la ora de park…
Am vrut sa merg s avad ce face la park, daca e cuminte sau daca mai plange si m-am furisat pe langa gard, m-a vauzt un copil si a inceput sa urle "loooooook Julian, your mom is here" asa ca am luat-o la fuga inapoie pe bancutza sa nu ma vada Julian sa inceapa sa urle iara-si. Nu se auzea urland dar nici nu l-am putut vedea ce face
A venit pastoru de la biserica de care apartine gradinita si ma intreba ce fac asa nervoasa si agitate si ce astept.. I-am explicat situatia si sa oferit el sa meaga sa vada cum e Julian. A venit cu vesti bune de la directoare.. era vessel si se juca cu alti copii, nu a mai intrebat de mine nimic.. li se terminase ora de park si ii dusesera in clasa la ora de activitati.
Eram ceva mai calma, am putut si eu sa mai citesc cate ceva sa mai treaca timpul. La 12:00 m-am dus si l-am laut pt ca Mike a venti de la service mai repede si ne ducea el acasa.. era si el nerabdator sa apara Julian, sa vada in ce stare de spirit e.
In clasa cand am intrat Julian era la masuta si manca cu ceilati copii, nici nu ma bagat in seama, am zis sa vina sa plecam ca e tati afara nu azis nimic, m-am dus langa el si deabea atunci a zis “Hi mami”, s-a ridicat de pe scaun a zis bye la toti si am plecat.
Inainte sa intru in sala de mese am discutat cu directoarea putin.. situatia e cam asa.. nu prea vrea sa respecte reguli (se vede ca a stat numai cu mine si mike tot timpu) “:julian mergem in clasa acum. nu vreau,” “julian strangem jucariile si spalam manutele acum, nu vreu” si al treielea incident inainte de masa ei spun o rugaciune, julian a refuzat sa spouna rugaciune si nici sa astepte dupa alti nu a vrut si a inceput sa mance… Mi s-a spus ca a vorbit putin, dar ce a zis a zis foarte clar si correct..
Au mai spsu sa nu imi fac probleme se va acomoda usor, daca si restul zilelor va fi ca asta totul va fi bine in cateva saptamani, a zis ca julian s-a purtat mai bine decat se asteptau ele.
Miercuri la gradinita iara-si de la 8:30 AM la 12:30 PM
L-am intrenbat si pe el daca mai vrea sa mearga la copii si a zis YES, deci e bine



Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
GAbb, e greu in primele zile de gradi. Eu a trebuit sa il duc la cresa pe Stef si am plans mai mult decat el...A fost greu, dar daca vezi ca este bine tratat si el este vesel, sanatos, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Mira, frumosi copiii tai, te admir ca ai 3. Eu ma gandesc la al doilea, cu mare teama insa. Sigur ma voi descurca, insa am si perioade de frica, sotul meu are un serviciu care presupune si calatorii destule...Parintii departe. Avem o bona, dar... Of, va fi greu, dar si satisfactiile pe masura, sunt sigura!
Sinzi, lasa ca mergeti voi in curand la mai bine! Ce planuri aveti in vacanta din Romania?
Stefan este cam morocanos de ceva timp, nu stiu cum sa fac sa petrec mai mult timp cu el. Tati pleaca azi la Cluj si vine maine, apoi va fi plecat pentru mai mult timp saptamana viitoare...Cred ca e stresat copilul.
Va mai scriu.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Sanzi, pozele sunt facute sapataman trecuta la socrii, care locuies intr-o statiune montana pe la 1200-1300m, Klosters. langa Davos (daca va spune ceva!)....resedinta Printului Charles de iarna ( sa ma laud si eu). E frumos, aer curat, si inca multa pajiste, dar pe zi ce trece se imputineaza....se contruieste in draci, cu toate ca trei sfert din sat sunt numai locuinte de vacanta.
Nu casa nu e a noastra, e o casa la intamplare in spate se vedea frumos muntele cu zapada. al meu sot tanjeste sa ne mutam acolo....eu nu vreau. E frig si nu am ce face. Tu esti o fericita ca ti-ai gasit de lucru.....eu de 5 ani de cand sunt aici caut dar nimic.....nu-mi echivaleaza diploma cu toate ca teoretic daca cineva ma vrea as putea cu ea sa lucrez, nici macar niste trepte mai jos nu gasesc pentru asa ceva ma prea multa scoala.
...si sunt asa de scumpe casele acolo nu ne vom putea nicodata permite sa ne cumparam una acolo.....iar pana va mosteni sotul partea lui, apartamentul, de casa de la socrii ajungem sa fim noi la pensie plus ca e destul de mic pentru familionul meu!!!!
Asa ca deocamdata stam asa nici in luntre nici pe punte cu un picior de plecare dar nu stim incotro! Noi suntem la campie.... pe malul lacului ce desparte Elvetia de Germania si austria si iarna e muuuulta ceata ceea ce il dispera pe al meu sot care prefera frigul si soarele decat ceata asta!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Salutare!Sinzi imi pare rau ca aveti probleme cu gradinita. Va urez succes sa gasiti in final ceva care sa va multumeasca!!!Mira, asa cum spune Sinzi, si eu te invidez pentru curajul tau de a face 3 copii. Eh, in alte conditii poate m-as fi incumetat si eu. Eu sper sa reusesc sa il fac pe al doilea, dar nu stiu ce va fi.Gabbriela, parca ma descriai pe mine in toamna cand incepuse LIviu gradinita. A fost singurul care s-a adaptat cel mai greu si cand am zis ca mai e un pic si va fi in totalitate bine, nu a mai mers la gradi deloc. Off, lasa ca trecem noi si peste greutatile astea. Iar tu cu Julian chiar nu trebuie sa iti faci griji.Nina voi ce mai faceti? Cum mai e Cristinuca?


mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

nicoleta, merci!!! stiu ca sunt frumosi, care mama nu are copii frumosi!!¨.... dar cand imi mai spun si altii imi plezneste inima de mandrie!!!
E frumos cu 3 dar e greeeeu! mai ales ca si eu sunt singura. .....dar e frumos si ma bucur ca-i am. Intodeauna mi-am dorit 2 copii, la fel si sotul i-am avut si gata.....cine se mai gandea ca o sa mai vina si Selin, dupa doua cezariene si o nastere prematura. Dar uite ca a venit si ea.....si cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta pangeam cu lacrimi de crocodil si ma dadeam de ceasul mortii ca ramasesem din nou gravida la 6 luni de la a doua cezarina. noroc cu sotul care a fost mai cu capul pe umeri decat mine si cu Selin care a stat cumintica fara sa dea de veste ca e pe drum..... nu am avut prea mult timp sa ma gandesc la alte prostii....peste 2 saptamani facea deja 3 luni asa ca mi-am luat gandul de la altele......am facut asa cum mi-a spus unul din nenumaratii doctori pe la care am fost " doamna bucurati-va de ultima sarcina" Acum sunt asa de fericita ca o am si pe ea cum nu credeam ca pot fi vreodata!
Nu-ti fie frica ca va fi greu....cand ma nascut-o pe Daria David avea 2,3 ani. 3 luni a stat mama la mine dar apoi am ramas singura, si nu a fost greu. el era destul de mare sa te poti intelege cu el, sa mearga singur pe jos, sa urce scarile si sa le coboare. Stefan are deja 4 deci va fi cu muuuult mai bine.
Nu pot sa spun acelasi lucru de data asta, Daria a pornit singura la 2 saptamani inaite de a naste am carat-o in brate toata sarcina, ma puneam pe jos ca sa-i incalt si imbrac, abia ma mai ridicam de acolo.
Hai ca am scris romane, dulcineaa mica s-a trezit!!
Va pup pe toate sa aveti o zi buna!!


Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Mira, Stefan are 3 ani si 5 luni, tot mai sper sa nu aiba mai mult de 4 ani si jumatate cand voi naste eu (inca nu sunt graviduta...). Da, se pare ca nu va trebui sa il car in brate sau din-astea.... Dar nu am pe nimeni aproape...Si mai sper sa il fac pe al doilea pana in 30 ai mei (am 28). Insa al treilea nu-l voi face, cel putin nu constienta fiind (daca va fi sa se intample, clar ca il voi face, altfel...).
Sa aveti putere sa va cresteti copiii bine!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mira, mie imi plac asa mult copiii, ca m-am reprofilat ca educatoare...si e ca si cum as avea 20 de copiii...Imi sunt dragi toti, desi am o preferinta si o slabiciune pt bebelusi...
Pacat ca se construieste si strica o pajiste superba...iar vacile care pasteau in apropiere dau un aspect pitoresc...
Adevarul ca o casa de vacanta in creierul muntelui este o oaza de liniste, dar sa te muti acolo...hm...cam greu...


Gabb, de abia astept sa faci si poze zilele asta sa vad si eu cum arata graidnita!!! Si noi tot in cadrul bisericii suntem si in fiecare activitate pe care o fac la gradi (desen, colaj etc) apare cate un citat din biblie!!!
Ma bucur ca ii place, si ca l-ai luat relaxat de acolo si fericit, sa mearga de placere...David ma gonea daca vedea ca stau in pragul usii (acum la asta noua se cam lipeste de mine!!!)


Lucia, ce mai face Liviu? E bine? Ii mai dai tratament??
Eu sunt asa incantata si nervoasa pe de alta parte ca l-am indopat aiurea cu medicamente...Dar sunt incantata ca e bine, ca ii merge excelent, si ca e sanatos si nu s-au adevereit cobelile dr din C-ta!!!


Nicoleta, succes la bebe!!! De abia astept sa ne dai vestea ca Stefan va avea un fratior sau o surioara!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David



David



Mergi la inceput