Copilasi din 2002 (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabb sunt de acord si imi place ideea, mai rau e ca nu prea am cum sa procur materialul si de unde, dar intr-o saptamana cred ca o sa se rezolve problema sau o sa improvizam.


fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Super Gabb!!! pupici!!! mersi mult...io de aici nu pot sa fac mare lucru...
o sa incerc si eu cu ce materiale am pe aici sa lucrez albinuta...poate o facem impreuna cu mariuca!!! si sper sa venim repejor cu poze!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David



David



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Noi am facut albinuta, mai mult eu decat Liviu, dar nu avem adresa ca sa o punem la album, iata aici opera:Albinuta


fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Lucia, am vazut pozele de la Campulung. F.F. frumoase, frumos peisajul, la fel si personajele, am cautat si albinuta dar nu am gasit-o (s-a deschis tot pag. cu poze de la Campulung).
Mi-am copiat si eu tematica si regulile ptr. confectionat albinuta si in timp cat mai scurt sper ca o vom face.
Oricum, bine ca a pornit proiectul in acest format.


Catalina & Robert-Andrei (aproape 4 ani)
Poze aici

Edit: am gasit Albinuta ta, Lucia, dar in albumul Opere de arta! Frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Eu am vazut albinuta... Foarte frumoasa. Si pozele de la Campulung.
Si ele frumoase.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Katty, cred ca incercai sa o vezi pe albinuta cand ma chinuiam sa introduc linkul si tot editam acolo.Vreau si eu va rog adresa si parola unde sa bag albinuta si albumul cu Liviu.


fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Dragutelor,

Eu scriu rar de tot aici,nu prea am timp si cit am,il petrec cu fetita mea,facem o gramada de lucruri impreuna si incerc cu toate puterile sa o invat cit mai bine romaneste si pina acum,sunt taaaare mandra de noi .Am vazut intr-un subiect trecut ca faceati o "evaluare"si cam aceleasi lucruri stie si Marie a mea dar la virsta asta evolueaza asa rpd de la o saptamina la alta,practic zilnic mai mir de noutati.Si fizic ne incadram,Marie are cam 108cm(masurati de pediatra in aprilie)si 19 kg.

Am vazut ca ati facut albume cu poze si chiar ca ne-ati uitat.A fost doar o gluma,eu nu-s fan albume publice pe net,nu stiu de ce,nu-mi da siguranta ideea asta asa ca prefer sa va arat eu poze cu noi,din cind in cind,poze pe care le las "public"timp scurt.Toti copiii sunt frumosi,sa ne traiasca si sa fie fericiti!

Am si eu o intrebare.Voi v-ati lasat pina acum copiii in excursii organizate de gradinita?Si daca da,cum s-au descurcat?Marie merge miine prima oara si am niste emotii cit casa!Desi sunt bolnava(ma lupt cu un streptococ in git,febra mare,etc)numai la asta ma gindesc,sa o vad miine la prinz inapoi,sanatoasa si fericita!
Ei pleaca la un parc cu animale si practic stau acolo doar 2 ore,fac un tur si apoi maninca acolo pachetul de-acasa.Excursia la parcul asta e una de traditie pt gradinita lor,in fiecare an se face si e considerata"senzationala"de cei mici.Merg doar cei de virsta asta(3-4 ani)adica cei din primul an de gradi.Doamnele m-au asigurat ca totul o sa fie ok,copilul meu e tare cuminte dar eu stiu ca,in plimbarile noastre,de multe ori tre'sa tot repet cite ceva pina "aude"domnisoara mea....cunoasteti voi modelul,cu siguranta .

Eu i-am tot repetat ca tre'sa se tina de doamna,sa nu se piarda,etc.Mi-a spus de dimineata,ca nu poate sa stea numai linga doamna pt ca tre sa mai stea si pe scaun,o sa fie obosita .

Pe 22 iulie plecam spre Ro,Timisoara si Onesti.Cris,daca sunteti prin zona,poate ne vedem.
In septembrie plecam la mare,in Italia,10 zile.
Nicoleta,v-ati ales un traseu minutat.Noi l-am facut de citeva ori(cu copil,desigur!)si e tare frumos!





Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pe mine cateva zile o sa ma vedeti pe-aici mai rar, ca patronii mei sunt libanezi si unul e in Liban, celalalt aici. Cel de aici sta pe calculatorul meu non stop (am ADSL) pe televiziuni gen AlJazeera sau Al-Arabia ca sa fie la curent cu noutatile. Cel care e in Liban e in concediu si trebuia sa se intoarca duminica si nu mai vine ca s-a bombardat aeroportul din Beirut, cel de aici si-a trimis nevasta si fetita de vre-o doua saptamani acolo si e disperat! Am superpatroni de treaba, chiar daca sunt arabi!
Asa ca eu stau pe un calc. cu dial-up si merge cam varza!


Catalina & Robert-Andrei (aproape 4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

azi de plictis cu cel mic in casa dupa 2 ore de bazin, si calduri nebune afara am inceput sa ne jucam un joculet.. cam asa e...
eu cu liniaru trageam pe foaie liniute, si le tot intortocheam (3 culori diferite) si el cu o carioca de culoarea liniilor trebuia sa tina linia cat mai dreapta si sa ii umrmareasca cursul.. tare ia placut si chiar incepuse sa mearga destul de drept.. maine voi incerca cu lkini serpuite sau zig zag... uite AICI sa vedeti despre ce vb, puteti mari poza la 200 si dpaia sa o scoateti la imprimanta daca nu aveti chef de desenat....
Spor la joc...

In legatura cu albinuta, nu trebe sa lucrati exact acea lucrare, puteti sa imporvizati sa colorati, sa desenati, sa decupati sa pictati albine.. dar trimiteti poze va rog mult de tot ca e pustiu rau la subiect si sc si la acel subiect
mai sc maine cand vin de la orele de condus...
sanatate la toti pitici si la toata lumea



Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:


Buna dimuneata!
Am citit cam tot ce ati scris dar nu am timp sa stau prea mult pe forum, poate de saptamana viitoare sa fiu mai libera ...

Alina - va asteptam la Onesti, atunci...Cum a decurs excursia?
Lucia - ce mai face Liviu?
Anina- stiu cum e o casa cu 3 fetite, cand Ana se intalneste cu verisoarele ei iese o distractie pe cinste..dar asta maxim 2 zile..apoi cam totul incepe sa scartie si au nevoie de o pauza( nu le mai ajung jucariile, fiecare vrea sa se joace alceva...)

tutturor


Mergi la inceput