Copilasi din 2002 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cris este si julian pe acolo, iacata link aici e julian, sapca in cap si tricou alb cu dungi verzui "numai in 3 sau 4 poze apare julian"
nu pui si tu poze cu Ana?
sinzi vreau poze de la trenuri o zi faina la toata lumea

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, super gradinita!!! Si super ca ai putut sa faci poze asa amanuntite!!!
Cred si eu ca ii place lui Julian!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/550940998/2636572440087737923sEWLsE

poze de la muzeu

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Sinzi, superbe pozele! Stefan ar fi fost si el in extaz! Noi am stat ieri o ora si ceva... in gara. Stefan a vazut si Sageata Albastra, si de persoane, si de marfa, si locomotive singure...Dar nu atatea ca la muzeu (normal)!!!
Si imediat ce auzea melodia de dinainte de anuntarea venirii unui tren, aproape ca sarea de bucurie. Ca sa nu mai spun ca tipa: "Mami, vine inca unuuuuuul!". Ii plac tare trenurile, dar mai tare tramvaiele.
In week-end am fost la padure (sambata asa, o scurta vizita, duminica am stat ceva timp, picnic). Stefan s-a simtit foarte bine, a trebuit sa plecam insa pe la 3, a venit ploaia. Noi nu am avut foto la noi, dar au avut cei cu care am mers. Uf, poate reusim si noi sa facem album.
Cris, incercam sa mergem la mare in Croatia, desi ne este cam frica de drum...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

aseara am fost si noi la o plimbare dupa cateva zile de stat in casa.Mariuca a fost tare incantata de un carusel care are o caleasca pentru printese.apoi am fost si la salteaua elastica unde ii place la nebunie.A fost pictata ca printesa florilor si i-a cerut lui Happy sa-i faca o floricica.In Mamaia foarte multa lume..se simte vacanta din plin.
Nico am citit postarea ta pe un subiect inchis deja (ce bine )si chiar ma gandeam ce mama iubitoare sunt si cata "lipsa de educatie zace in mine".Asa ca sa ma ocoliti.aseara in mamaia am trecut pe langa niste toalete ecologice care iti urau bun venit cu un miros ademenitor.Super!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Crig, as fi zis eu mai multe la subiectul respectiv! HM!
Ce bine ca ati reinceput plimbarile! Puiul tau trebuie sa fie fericit cu asa mamica grijulie.
Stefan a avut un week-end de rasfat, asa ca si-a cam dat in petec...
Este cam nervos in ultima vreme. Sper sa fie o faza trecatoare. Este cu NU in brate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va pup pe toate, am revenit din concediu, va scriu maine detalii si pun si poze (trebuie un pic organizate, ca am facut doar vreo 510).
Nu vreau sa inchei fara sa urez LA MULTI ANI ptr. Sanzi_ana si Lucia-Maria, care s-au sarbattorit cat am fost eu plecata!
Azi nu am avut timp prea mult la serviciu, doar am reusit sa citesc tot ce ati scris voi!

Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva)

Poze aici

Mergi la inceput

Va pupam si noi si ne auzim din Ro...
Noi ne-am mutat pt ca in ap vechi ne-a plouat...In aceiasi cladire, alt ap..dar oricum nu suntem prea entuziasmati sa caram catrafusele....
Si nu mai avem net...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Va pupam si noi si ne auzim din Ro...
Noi ne-am mutat pt ca in ap vechi ne-a plouat...In aceiasi cladire, alt ap..dar oricum nu suntem prea entuziasmati sa caram catrafusele....
Si nu mai avem net...

drum bun, iar mergeti in Ro?? Mai da' ce va mai plimbati... si ce va invidiez:))

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Am citit repede ce ati scris si mai adaug si eu ceva pe fuga..
Am plecat de acasa de dimineata in speranta ca ne v-om intoarce repede si nu o sa prindem caldurile mari ...Dar nu a fost asa si am ajuns acasa aproape topite. Ana a trecut sa se odihneasca la desene iar eu la calculator. Acum tot striga ca ii este foame, cred ca si-a revenit..
Nicoleta- Croatia? cu bilet? ceva avantajos? Te gandesti cum va suporta Stefan drumul?
Crig - imi pare bine ca sunteti bine si va distrati.Mariuca mai merge la gradinita?
Katty- Bine ai revenit din concediu, cred ca v-ati distrat ff bine , ati facut atatea poze...
Sinzi - drum bun si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput