iridologie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sopor spune:

HELP!Dragii mei, acest doctor nu este singurul din tara de acest fel, mai aveam si noi unul in zona Transilvaniei. Mama mea merge lunar la el si intr-adevar omul vede anumite afectiuni care la un control medical "specializat", fie el si riguros,nu sunt vizibile. In fine, ideea este ca in ultima vreme am si eu ceva probleme pe care "medicii de spital" nu le vad. In sensul ca este evident ca mi-e rau, dar analizele ies perfecte (?). Prin urmare, mama vrea sa ma ia cu ea la acest iridolog.Toata problema este ca nenea cu pricina nu numai ca este transant, dar are si un stil de a spune lucrurile verde in fata nu tocmai placut. Ceea ce la urma urmei poate e bine.Problema este ca eu fumaez cam de vreo jumatate de an si nu vreau ca mama mea sa afle acest lucru sub nici o forma,mai ales ca incerc sa ma las.Intrebarea mea este daca acesti experti in iris isi dau seama ca o persoana fumeaza (mai ales daca nu e fumator vechi) sau daca vee numai ca ai anumite probleme in zona plamanilor(daca le ai). Si oare daca fac o cura de detoxificare si nu fumeaz o luna inainte sa ma duc la control, vede ceva?Marturisesc ca sunt foarte foarte stresata. as aprecia enorm de mult un raspuns, avand in vedere ca de asta m-am inscris pe forumul acesta. Multumsc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SOPOR eu chiar cred ca isi poate da seama.
Si eu am fost la el (venea odata pe luna in Arad) si la fel sotul,fratele meu si maica-mea.Ne-a zis chestii pe care le stiam,pe care le banuiam dar si chestii care ... nu prea avea de unde sa le ghiceasca!!!
Si eu cred ca si datorita tratamentului de la el am ramas Am luat si eu si sotul vreo luna fiecare schema lui si dupa trei luni eram deja ... Normal mai trebuia mers la control si continuat tratamentul,dar .. ne cam ruinasem cu primul
Bine macar ca a meritat!!!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumi_wyo spune:

Buna! Sunt noua pe acest forum si as dori sa cer ajutorul oricui imi poate spune care este numarul de telefon la care se pot face programari ptr. un consult la d-nul Ovidiu Musoi. Nr. vechi nu mai este valabil. De un an incerc sa dau de d-lui.Acum opt ani m-a facut bine cu un tratament necostisitor dupa ce alte tratamente prescrise de medici specialisti au dat rezultate doar de moment. Am mare incredere in d-lui dar nu stiu unde il pot gasi. Oricine ma poate ajuta va rog din suflet sa o faca. Va multumesc mult de tot anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

In 2006 dadea cineva acest nr. de telefon -Dr. Ovidiu Muscoiu
0745.52.88.55-

Sa-ti fie de folos si multa sanatate!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumi_wyo spune:

Of! Stiam acest numar dar nu mai este alocat.L-a schimbat. Oricum iti multumesc! Daca a auzit cineva pe unde mai face consultatii va rog mult sa-mi spuna si mie. Sunt in stare sa ajung in orice colt de tara.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Buna ziua si sanatate!

A dat cineva in fine de dr Muscoiu?
Mai consulta in Bucuresti?
Daca da, unde si al ce tr de tel se fac programari?
Multumesc.


pozele mele
poze



Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alystef spune:

Si eu sunt interesata sa incerc aceasta metoda de tratament, am incercat sa-l sun si numarul nu mai este alocat. Cineva de la un plafar, care mi l-a recomandat cu caldura mi-a spus ca se poate merge direct acolo fara programare; eu am sa-mi incerc norocul saptamana viitoare, sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alystef spune:

Azi am ajuns la plafarul de langa Cora, unde am inteles ca are consultatii dl. Muscoiu. Dna de acolo m-a informat ca pana in iunie sunt deja programari. Programarile se fac din iunie pentru august, septembrie nu prin telefon ci direct la plafar la dl. Muscoiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaady spune:

buna ziua as dori si eu adresa exacta a doctorului muscoiu iridologul din pantelimon si un nr de tel fix sau un program de acolo de la cabinet ca sa stiu intre ce ore ma duc si zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_baz spune:

Camelia spune-mi te rog cum pot lua legatura cu dr Muscoi(iridologul), un numar de telefon, o adresa, orice. Din cate am citit pana acum tu ai mers la consultatie la dumnealui. Spune-mi ce parere ai avut si ce tratament tia prescris.
Multumesc,
Andreea

Mergi la inceput