iridologie
Ati fost careva la iridologul de pe Pantelimon si daca da, ce impresie v-a facut? Eu am fost si mi se pare ca e ok, in sensul ca mi-a zis exact care-mi sunt problemele. daca stiti mai multe despre el spuneti-mi si mie.
Camelia
Raspunsuri
NinaR spune:
Te referi la dr. Ovidiu Muscoiu?
Ieri am alflat despre acest domn dr., te rog da-mi mai multe informatii, vreau sa merg. Ai primit si tratament homeopat?
Nu stiu ce sa fac, am o mare dilema, sa merg la acest medic sau la homeopat?
Nina
mess4u2000 spune:
nina,
vineri am mers pentru a doua oara. Da, in urma consultatiei, el da un tratament in functie de problemele fiecaruia. Consultul e 25 ron si medicamentele mele au fost aprox. 130 ron. E cam scump pentru o luna, dar cred ca merita. Tu stii ca e doctor de profesie? Zi-mi mai multe despre el, daca stii. Oricum,mie mi-a placut tipul.
Camelia
NinaR spune:
quote:
Originally posted by mess4u2000
nina,
vineri am mers pentru a doua oara. Da, in urma consultatiei, el da un tratament in functie de problemele fiecaruia. Consultul e 25 ron si medicamentele mele au fost aprox. 130 ron. E cam scump pentru o luna, dar cred ca merita. Tu stii ca e doctor de profesie? Zi-mi mai multe despre el, daca stii. Oricum,mie mi-a placut tipul.
Camelia
Nu stiu daca e medic de profesie, asta speram sa aflu de la tine. Cine mi l-a recomandat a avut rezultate bune in urma tratamentului.
Maine sunt programata la Dr. Chirila - homeopat; sunt in dilema nu stiu la care sa merg........
Nina
mess4u2000 spune:
nina,
Initial nu am vazut ultimul rand scris al mesajului tau. Ce e spectaculos la Ovidiu Muscoi e ca iti spune exact de ce suferi. Du-te macar sa te consulte si daca ai dubii, nu esti obligata sa cumperi medicamentele. Eu tot citesc pe net despre iridologie de cand am fost la el si nu mi se pare nimic ciudat. Nu este vrajitorie ce face el acolo.
Camelia
mess4u2000 spune:
Sotul colegei mele a reusit sa vorbeasca mai mult cu Muscoi si acesta i-a spus ca a facut medicina, dar ca s-a orientat catre acest tip de tratament. A studiat cativa ani in Japonia.
Iti spun si eu ce am aflat. Poate ca mai intra alte fete si ne spun mai multe.
Camelia
NinaR spune:
Cum se procedeaza cu programarea? Te rog da-mi pe PM numarul lui de telefon.Merci
Se sta mult in sala de asteptare?
Nina
sanziana72 spune:
As vrea si eu coordonatele lui, adresa si cum se fac programari.
Multumesc.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!