Emigrare Canada/ AU sau NZ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ah, in nici un caz nu ne-am vinde amaratul de apartament daca ne hotaram sa plecam

Facem rost de banii necesari si altfel.

Ideea e ca din anumite puncte de vedere ne-ar tenta Europa...dar trebuie sa vedem cum vor fi lucrurile dupa intrarea in UE. Noi am ramas cu gandul la Londra ...

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Jocelyn, e o idee f. buna sa nu-ti vinzi apartamentul din moment ce te poti baza pe altceva. Iar daca ai ramas cu gandul la Londra, pot sa-ti spun ca cele doua se aseamana f. mult din multe puncte de vedere, dar mai ales cel al diversitatii. Oricum vremea din Anglia e oribila de-a dreptul, eu una nu rezist la atata ploaie , sint mai rezistanta la nameti . A propos de sondajul cu politetea, am vazut ca Toronto a iesit pe locul 3 , dupa New York si Zurich. Depinde spre ce inclina balanta ta si criteriul de selectie. Multa bafta

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ei, dar nu ploua chiar asa mult desi e f multa ceata mie mi-a placut si cel mai important...cat am stat acolo nu am avut migrene ca aici, deci o fi ceva in atmosfera

Da Londra pe ce loc o fi iesit?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jocelyn

Da Londra pe ce loc o fi iesit?

Pe locul 18, iar Australia surprinzator pe locul 24, conform articolului : http://www.readersdigest.ca/mag/2006/07/polite.php

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cel mai complet site pt emigrare: http://www.emigrare.info/
si forum
http://www.emigrare.info/forum/

Australia e preferabila Canadei din punctul meu de vedere. Se ajunge mai greu acolo decat in Canada, dar conditiile sunt mult mai bune.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Cel mai complet site pt emigrare: http://www.emigrare.info/
si forum
http://www.emigrare.info/forum/

Australia e preferabila Canadei din punctul meu de vedere. Se ajunge mai greu acolo decat in Canada, dar conditiile sunt mult mai bune.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Ai dreptate, Ioana! Tocmai pentru ca se ajunge mai greu in AU as prefera-o Canadei, noi nu excludem o emigrare acolo in urmatorii ani, e un vis mai vechi de-al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lynette spune:

Mona B, in legatura cu intrebarea despre invatamantul in Australia. Cele mai bune scoli sunt cele publice dar asa numitele "selective schools" unde se da un test de admitere in clasa a 6a. Testul e dificil dar tocmai de asta scolile selective sunt atat de bune. Dupa aceea urmeaza scolile private, apoi unele scoli publice din zone foarte bune (in suburbii mai scumpe). Scolile publice din cartiere mai mediocre sunt cele mai slabe. Daca mai ai si alte intrebari in legatura cu Au, iti mai pot da si eu lamuriri, eu sunt aici de 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Jocelyn, exact astea sunt framantarile mele zilele astea.
Vreau sa emigrez urgent, ca nu pot trai in Ro sub nici o forma, din exact aceleasi motive prezentate de tine.
La fel ca si tine, nu ma pot decide in care dintre cele 3 tari sa aplicam.
Azi de ex am fost sa ma interesez pt Canada si ni s-a dat un formular ce trebuie completat.

Fetele din Canada, evlauarea asta se face musai la agentii ( ne-ar costa cam 70 euro) sau se face si online? Daca se poate face online dureaza mai mult?
Nu stiu inca ce sa fac, sunt foarte confuza.

Sincer, m-ar tenta mai mult Australia.

Mona, si eu tot teacher sunt, si sper sa gasesc job de piano teacher. Sper sa mi se recunoasca diploma Conservatorului de aici din Bucuresti.

Fetele din Australia, cam cat a durat la voi?

Care sunt avantajele comparativ cu Noua Zeelanda?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, evaluarea cu punctajul pt. Canada ti-l poti face singurica fara sa platesti suma respectiva la terte persoane. Cat despre meserie de profesor, ti se recunoaste diploma din tara, dar din nefericire mai trebuie sa studiezi un an de zile full-time la universitate aici. Eu am profesat 6 ani in tara si tocmai am terminat anul de care iti spuneam aici. Emigrare usoara, indiferent de destinatie .

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cristina, merci. Daca trebuie sa mai studiez un an acolo atunci cum pot lucra si castiga bani?
Eu nu sunt convinsa ca vreau sa lucrez in domeniul meu, de aceea nu ma tenteaza alt an de studiu in acest domeniu, mai precis in specializarea mea.
Costa mult anul asta de studiu sau plateste statul?

Legat de evaluare, unde anume o pot face, pe ce site? Si daca imi iese punctajul ce fac apoi? Tot la agentii ajung?
De ce cer astia atatia bani pe evaluare din moment o putem face singuri?

Pentru Australia mi-am facut evaluarea si mi-a iesit punctajul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput