Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Cornelia o sa stau cu ochii pe lista mamicilor de iulie - august si in cazul in care mai ai vreme de dat telefon sau sms, iti trimit pe PM si telefonul meu. O sa ma gandesc la tine si ma rog ca totul sa decurga perfect si sa-ti vedem frumusetea de pui sanatos si voinicut.

Lory inteleg ca tu chiar ai ganduri serioase de plecare. Of, mie tare mi se pare greu...nu doar procedurile, cat destelinirea dintrei ai tai. Despre Canada nu stiu prea bine care-i procedura pentru documente si tot tacamul, insa o sa-ti trimit pe PM o adresa de site care are toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv un forum unde poti afla lucruri de la romani plecati acolo.

Rosa ma bucur tare mult ca ai mai trecut pe la noi. Am mai auzit cazuri de gravidute care s-au trezit cu simptome chiar inainte de a afla ca sunt insarcinate (si asta inainte de terminarea perioadei, evident ). Asa ca si eu tin pumnii stransi sa fie bebe mic.

Elyane pai sa fie intr-un ceas bun deciza luata de voi si iti doresc incercari cat mai putine, iar bebe sa vina repejor. Nu stiu sa spun care sunt toate analizele pe care trebuie sa le faci inainte de sarcina, dar sunt sigura ca daca vei merge la ginecolog o sa faca in primul rand niste analize de secretie si apoi o sa-ti dea trimitere pentru niste analize de sange. Te-as sfatui, asa cum au facut-o doctorii pe la care care am fost eu inainte de sarcina, sa incepi deja sa iei acid folic.

Noi suntem bine si cu ajutorul lui Dumnezeu intram azi in saptamana 12. Ruxi e tot mai indragostita de bebe si face tot felul de planuri: ce o sa-l invete, cum o sa-l/o cheme si tot asa. Astept saptamana viitoare sa primesc rezultatele la analizele pe care le-am facut saptamana asta si apoi o sa dam o fuguta la mare sa ne plimbam nitel prin nisip.

Va pup si va doresc o zi linistita!

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru si eu f. putin azi fiindca sunt cu facut, desfacut , aranjat si cintarit bagajele verisoarei care se intoarce maine in Romania impreuna cu familia...

Ioana unde esti? Ne lipsesti! Poate ca luna asta se lasa cu bebe cind nici nu te asteptai? Sa ne dai de veste,da?

Simona ce bine imi pare sa citesc ca sunteti okay si sarcina avanseaza cu fiecare saptamina.Mie mi-au aparut deja senzatii de greata si de pofta concomitent.Ce situatie paradoxala,nu?

Cornelia si eu sunt numai ochi si urechi! Nastere usoara si bebe sanatos!

rosa sinensis daaa, unele viitoare mamici au simptome de la inceputul inceputului! Tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!

Lory am citeva prietene in Canada si majoritatea sunt multumite.Trebuie sa te informezi f.bine fiindca avocatii care se ocupa de acte se pare ca fac o afacere profitabila din emigrare.
Orice inceput e greu, dar unii se adapteaza mai repede, altii mai dificil.Sunt convinsa ca veti lua o decizie buna impreuna cu sotul.

Paxela eu iti intind o manuta si astept sa ne intilnim la odiseea 2007!

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetelor luna asta nu mai vreau sa vad rushiiiiiiii, nu nu nu
in special ca perioada cand ar trebui sa vina coincide cu plecarea in concediu..... asa ca sa stea acolo la ei , sa nu vina la mine
oare un test cu 2 zile inainte de data venirii o fi sigur?

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Dragele mele, tocmai am vorbit cu Mami Cornelia: este internata in spital, are ceva contractii, insa medicul incearca sa le mai linisteasca. Poate o vrea puiutul mic sa mai stea cateva zile. Daca nu se linistesc, dupa-amiaza va iesi in lume bebe Eric. Haideti sa trimitem toate un gand bun catre mamica si pui si sa le tinem pumnii (si mai mari si mai mititei) stransi - stransi!

Paxela sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti, iar uratii sa te ocoleasca vreme de vo aaa...9 luni plus cate o sa vrea pui mic laptic! Sa stii ca eu am doua teste cat se poate de pozitive inca din ziua 27, asa ca eu cred ca se poate.

Mariana eu cel putin am ajuns la o concluzie tare simpla si la-ndemana referitor la legatura intre senzatii de greata si pofte. Este atat de greu sa mananci ceva in perioada asta, incat incepi sa te gandesti cam ce ti-ar face placere sa mananci in asa fel incat sa pastrezi in stomac. Asta a fost ce am gandit in cazul meu, insa sunt sigura ca la fiecare dintre noi este diferit. Iti doresc din tot sufletul sa treaca repede perioada asta mai putin placuta si sa te bucuri de minunea din burtica!

Roandre ce mai faci? Cum te mai simti? Sper ca te simti mai bine si ca te-au mai lasat senzatiile urate.

Ioana vorba Marianei, ne lasi sa ni se faca dor de tine? Unde esti? Ai plecat cumva in concediu?

O zi linistita va doresc si nu uitati sa tineti pumnii stransi pentru Mami Cornelia si Eric!

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele mamici!
Ma rog pt mami Cornelia sa fie totul bine, poate mai asteapta bebe Eric vreo cateva zile, daca se grabeste sa vina pe lume sa dea Domnul sa vina sanatos, noi il asteptam cu drag.
Azi am o zi grea la servici , abia ma concentrez,sunt in z 32 si nici urma de rushi , sper sa numai vina, nu stiu , numai imi fac sperante si nici test n-am facut de frica sa nu vina , ca asa s-a intamplat de fiecare data, cand faceam test in ziua aia veneau , asa ca nu fac, mai astept.
va pup !
cu drag,

Mergi la inceput

Lory ai semne de vreun fel? Adica sani mariti, stare de somn, usoare dureri de burtica? Stii ca nu sunt obligatorii, insa pot fi niste semnale. Stau cu pumnii stransi sa nu mai vina nici urma de urati si sa ne dai veste buna.

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Tocmai voiam sa va dau si eu vestea despre Cornelia, dar am vazut ca Sim este ca intotdeauna pe faza

ii tin pumnii si eu Corneliei sa fie totul bine

Sa stiti ca eu v-am citit constant, dar mai greu cu scrisul...
Va pup si sa aveti sarcini usoare, concedii placute si cat mai multe gravidute printre noi

Irinel, constant ma gandesc si ma rog ca micuta Maria sa aibe putere si sa creasca mare alaturi de fratiorul ei si familia ei draga

Eliza 34+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Eliza draga mea draga, uite, marturisesc si-mi fac mea culpa: in toata perioada pe care ati parcurs-o de cand ati trecut si tu si Cornelia, a, si Mamaluidavid la mamici am fost doar o singura data prin Odisee sa vad ce mai faceti. Atunci cand ati lipsit vreme indelungata de pe la noi si pur si simplu mi se facuse dor de voi. Bine, ma gadeam eu ca poate se ia si la mine cumva. Ei, dar acum, de cand stiu ca ati intrat in linie dreapta pana la intalnirea cu puiutii atat de mult asteptati, parca nu ma rabda inima sa nu arunc in fiecare zi cate un ochi sa vad ce mai faceti.
Sa-ti dea Domnul sarcina usoara in continuare si un pui sanatos la termen!

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Draga sim nu am nici un fel de semne , nici ca ar veni rushii, nici ca as fi insarcinata, sper sa fie bebe, mai astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by sim

Eliza draga mea draga, uite, marturisesc si-mi fac mea culpa: in toata perioada pe care ati parcurs-o de cand ati trecut si tu si Cornelia, a, si Mamaluidavid la mamici am fost doar o singura data prin Odisee sa vad ce mai faceti. Atunci cand ati lipsit vreme indelungata de pe la noi si pur si simplu mi se facuse dor de voi. Bine, ma gadeam eu ca poate se ia si la mine cumva. Ei, dar acum, de cand stiu ca ati intrat in linie dreapta pana la intalnirea cu puiutii atat de mult asteptati, parca nu ma rabda inima sa nu arunc in fiecare zi cate un ochi sa vad ce mai faceti.
Sa-ti dea Domnul sarcina usoara in continuare si un pui sanatos la termen!

Simona 11+ si Ruxi

Simona, multi pupici si tie, si lui Ruxi si burticii tale...multumesc de urari, si tie la fel..si acum recunosc ca citesc si eu pe la mamicile de ian-feb ca am si eu o prietena draga pe-acolo (Romaria, din canada)

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput