Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eliza ce nume frumos ai ales pentru puiutul mic! Bine ca si cel al surioarei este foarte frumos, dar Ilinca este si una din optiunile mele in caz ca ...nu e Tudor. Ma tot straduiesc sa gasesc si nume de fetite, dar parca pur si simplu nu-mi vin in minte unele de care sa ma simt iremediabil atrasa. La Ruxi a fost primul nume pe care si eu si tati am simtit ca ne-a intrat la suflet si pe langa faptul ca nu am vrut sa mai adaugam inca unul, parca nu puteam sa gandim decat ca este fetita. Ei, acum nu stiu de ce dar am doar Tudor in cap. Poate si pentru ca ne dorim un baietel. Ruxi e singura care inca sustine ca e fetita, desi de cate ori vin de la doctor ma intreaba daca mi-a zis ce e (deci are dubii!). Sper ca peste 2 saptamani cand o sa mergem la eco sa-si poata da si dr cu parerea in directia asta.
Iti multumesc mult si intorc inzecit pupicii Ilicai, Marei (care sa stii ca nu a parasit clubul piticilor de care vorbeam candva ) si mamicii.

Lory lasa sa nu fie semne, iar bebitz sa stea bine acolo. Stau cu pumnii stransi tare de tot! Cand mai mergeti la mare?

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!! Mi-a fost tare dor de voi toate!! Scuze pentru absenta de zilele trecute, dar am avut ceva probleme la firma, pe care le-am rezolvat intr-un final. Mi-ati lipsit enorm de mult, dar va spun sincer, ca nu am avut timp nici macar sa ma conectez la internet, eu care sunt dependenta de DC. Ce nouatati, ce vesti aveti?
Mariana_1976 eu sunt in z2, deci nu e bebe, stiam ca nu poate fi luna asta, din mai multe motive. Astept sa vina z10 sa incep monitorizarile si sper sa ovulez pe stanga luna asta. I-mi pare rau ca au inceput greturile, dar lasa ca trec ele si o sa te si bucuri de bebe, in curand.
Sim Abia astept sa ne spui daca e baietel, sau fetita!!! pentru printesa Ruxi !
Cornelia_Laura nastere usoara iubita!! Asteptam cu nerabdare sa auzim vesti de la tine!!
Beatriskiki Bafta sa fie bebe! eu tin pumnii stransi!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Beatriskiki sper sa fie 2 liniute luna asta, tinem pumnii
Cornelia, nastere usoara , sa stea bebe in burtica cat e necesar si sa fie sanatos
ioanatugs poate totusi luna asta reusesti, bafta multa
Mariana_1976 sarcina usoara in continuare si sa treci repede peste greturi, si multumesc pt manuta o iau si o tin bine sper sa o prind repede

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Ioana bine ai revenit! Sper ca n-a fost nimic grav. Sa stii ca si eu imi doresc sa aflu ce sau mai bine zis cine se ascunde la in burtica mea. Dar stii cum e, ca de-o fi fetita, de-o fi baietel, sanatos sa fie ca mult a fost asteptat si va fi bine primit de noi toti. Uite asta mi-a placut la tine de la bun inceput: stii cum sa te ridici si sa mergi mai departe! Trebuie sa vina! Fii sigura de asta! Si Ruxi iti transmite pupici.

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sim, in sinea mea, si probabil ca si a sotului, speram sa fie baietel, dar nu ne-am manifestat niciodata...insa iti pot spune ca inca de la inceput mie a 2a sarcina mi s-a parut identica cu prima...si absolut din toate punctele de vedere...asa ca pot spune ca am simtit ca e fata...plus ca nu prea ma "vedeam" mama de baiat....
Daca tie sufletelul iti sopteste ca poate fi baiat...sa dea Bunul Dumnezeu asa sa fie...desi, stii si tu ca Ruxi are asa niste simtaminte mai dezvoltate...sper ca de data asta sa se insele....

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele! va multumesc pt sustinere, si eu ma rog sa fie 2 liniute, sunt in z 33 lucru care nu s-a intamplat pana acum si nici semne de rushi nu am, chiar deloc, mi-e frica sa fac un test, nu stiu parca n-as vrea sa vad o liniuta si sa-mi pierd speranta, mai astept pana maine, daca nu , maine fac un test.
Dragele mele ma bucur ca sunteti bine!
eu am o zi foarte grea la servici , mai ca nu am timp sa respir.Maine e liber dar am praznic la tara dupa soacra si acolo vine tot satul , iar am balamuc, dar sper sa trec si peste asta.
La mare nu stiu cand plec si daca mai plec, initial stabilisem pe data de 20 impreuna cu niste prieteni, dar ei acum s-au razgandit si numai merg, nu stiu , ne hotaram zilele astea, oricum eu as vrea sa mai merg si il conving eu . Luni va trebui sa plec la cluj pt interviu pt canada , nu mi-am luat liber inca si nu stiu daca mai merg.
va doresc o zi superba!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna fetelor!
S-a mai nascut un puiut in familia aspirantelor..... pe 2 iulie 2006 ora 11:45....Erik Marcus,3400gr,51cm,un baietel tare dulce si cuminte.
Va doresc tuturor aspirantelor bucuria de-a avea un pui mic in burtic iar celor cu pui mici in burtici va doresc sarcini usoare si nasteri usoare si fara dureri prea mari ca a mea.

Mergi la inceput

Lya sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii! Erik Marcus bine ai venit in lume si in familia noastra! Sa ai o viata frumoasa si sa fii inconjurat doar de oameni care te pretuiesc! Lya, zici ca ai nascut greu. Saracuta de tine! Auzisem ca la a doua nastere lucrurile se petrec ceva mai repede. Este adevarat? Incerc si eu sa-mi fac un pic de curaj, ca la nasterea Ruxandrei, in vreme ce ma straduiam sa nu o imping afara (ca nu sosise momentul) imi tot ziceam: hai, afara cu tine, ca nu stiu daca o sa mai trec vreodata prin asta. Si uite-ma acum abia astept sa vina ianuarie sa o iau de la capat. Te rog, povesteste-ne putin, cand iti da Erik un pic de timp liber.

Lory pai daca iti convingi sotul, poate ne vedem la mal de mare, pentru ca si noi o sa mergem in perioada 15-21. Sa stii ca eu stau cu pumnii stransi maine dimineatza sa aud de 2 liniute. Te rog treci macar un minut pe la noi inainte sa pleci si spune-ne daca desfacem sampania.

Eliza esti o scumpa, cum te stiu. Iti multumesc mult!

Astazi am sunat-o iar pe Mami Cornelia care se lupta draguta de ea cu caldura in maternitate si i se fac tratamente pentru calmarea contractiilor. I-am transmis gandurile voastre bune si va multumeste. O sa va tin la curent cu ce mai vorbim.

Asi te asteptam cu drag sa te intorci din concediu. Ai muuulta treaba...puiuti noi de adaugat in lista...ehei. Asta ca sa nu mai spun ca abia astept sa vad pozele si sa aud povestiri de la mare.

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lya, sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el! Erik Marcus, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare si sanatos!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Lya, FELICITARI! Erik Marcus, bine ai venit printre noi! Sa cresti mare, sanatos, frumos si inteligent si sa aduci multe bucurii parintilor!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 21+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput