Statiunea Mamaia

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Oana,noi am fost la Hotel Dorna vara asta.Este ok hotelul,destul de curat,femeia de servici venea zilnic sa aspire,schimbe prosoapele...Noi am avut camera cu vedere la mare si a fost super,pentru ca au in spate si o terasa tare draguta,cu piscina...Pe ansamblu,noi n-am fost dezamagiti de Dorna.Despre restaurant nu stiu ce sa-ti spun,pentru ca noi am avut doar micul dejun inclus(bufet suedez).

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

Mamaia – hotel Amiral 4* - de ale lor ca sa ma exprim asa
La cazare: carucior pentru bagaje nu avem iar cu parcarea va descurcati

Curat in camera s-a facut, zilnic, numai dupa ce am anuntat receptia ca dorim sa ni se curete camera. Avand copii mici ne intorceam de la plaja la 11, nu apucasera sa curete. A doua zi am pus insemnul cu ‘please clean…’- ranjind, doamna care se ocupa de curatenie ne-a anuntat ca ele nu stiu sa citeasca in limbi straine si ca urmare, cand vad insemnul atarnat de usa nu intra la curatenie.

Covorul din baie total neinspirat ales (se aduna apa sub el si aluneci), in baie miroase de la canalizare si sunt gandaci maricei si negri. Camerele au gresie pe jos, pernele si salteaua sunt dintr-un burete prost..

Micul dejun, inclus in pręt, era intre 7 si 10.
Niciodata nu era mancare suficienta pe tavi. Mezelurile si cascavalul erau taiate la maxim 2mm, calde, daca se termina un produs nu numai ca aveai de asteptat 10-15 min pana aduceau dar trebuia sa te si rogi de ospatari. Laptele cald era pus intr-un termos de 1 litru in conditiile in care erau copii cu duiumul. Cafeaua era buna calitativ dar aparatele erau reglate astfel incat iesea o spalatura. Daca am luat 6 iaurturi de la bufet (nicioadata nu erau mai mult de 12 iaurturi in borcanele sigilate) am fost intrebata care este numarul camerei si a fost verificat numarul de persoane declarat.

Curatenia in restaurant lasa de dorit; fiind bufet suedez, atunci cand se elibera o masa trebuia sa atentionezi ospatarii sa debaraseze ca sa ai unde manca, nu se schimba fata de masa sau servetul patat.
Fericitii care coborau la masa la 9.30 nu numai ca nu mai gaseau de mancare dar aveau de asteptat dupa tacamuri si farfurii.
Pe terasa, exista faimoasa ‘masa de protocol’ unde tronau carafa cu lapte, borcanul cu miere, pungile cu cereale Nestle (muritorii primeau alte tipuri de cereale), sucurile Santal (restul aveau parte de Prigat la litru). Masa era dotata cu farfurii, tacamuri, servetele, etc. Seful de sala servea personal si, nu iti era permis sa te asezi alaturi de somitatile respective (masa era de opt persoane, dar niciodata nu erau mai mult de 2-3).

Locul de joaca lipsea cu desavarsire (marturisesc ca a avut o pondere insemnata in alegerea acestui hotel).

Piscina hotelului Amiral deserveste si Comandor si Orfeu. In zilele in care nu se putea sta pe plaja ori nu gaseam loc ori se puneau sezlongurile atat de aproape incat nu te mai puteai misca. Dusurile nu sunt functionale, usile care dau spre toaleta (comuna cu restaurantul) sunt incuiate (lant, lacat, etc), nu iti este permis sa treci prin restaurant catre toaleta si esti indemnat sa mergi in receptie sau camera. Motivul tinea probabil de faptul ca toaletele erau jegoase si mirosea infiorator a urina (avand un copil care abia a iesti din pampers am folosit-o intr-o dimineata).
Piscina pentru copii nu a fost renovate, reamenajata si se curata la 2-3 saptamani.

Preturile in Mamaia la sucuri, fructe si alte produse alimentare sunt mai mari de 2-3 ori fata de Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

N-am mai fost de ani buni (vreo 7-8) in Mamaia... noi ne-am profilat pe Saturn, nu zic ca este super, dar macar preturile sant rezonabile

Ingrid si Cristi 4 ani si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am fost si noi 10 nopti in august,la hotelul CARAIMAN ,de 3 stele,ultimul in nordul statiunii,pe malul lacului.Prosoapele erau schimbate aproape zilnic (sau la 2 zile),lenjeria de pat au schimbat-o de doua ori parca.Cosul de gunoi nu l-au dus duminicile,in rest zilnic.Un minus ca era un cos de gunoi minuscul si noi aveam ... pampersi la greu,oricum aveam cu noi rezerve de pungi. Am avut camera la parter (numai acolo aveau pat matrimonial cum doream noi) cu vedere spre parc,lac si piscina.Parcul era superb,peluza,umbra multa,loc de joaca pentru copii si piscina super dragutza,mie mi-a placut ca era mica.Liniste multa,mai putin intr-o seara cand a urlat de la 22 la 24 muzica arabeasca pe terasa ... cica era ziua patronului arab si angajatii "nu puteau" sa ii spuna sa dea mai incet,ca doar chefuia cu amicii. Micul dejun bufet suedez a fost ok,era placut mai ales pe terasa de langa lac.La pranz sau seara am preferat sa mancam la terasele din apropiere ("impinge tava") sau la restaurantul lor cu autoservire,ca la cel bufet suedez era scump.Mancarea f.buna,dar cam scumpa,comparativ cu terasele din zona.Frigiderul ea ok,loc suficient,aerul conditionat nu l-am folosit ca era placut in camera,fiind spre nord si la umbra copacilor.De insecte nici vorba,chiar si tantarii au fost putini,nu cum ma asteptam.Aveau chiar si sala de internet cu doua PC.Plaja din dreptul hotelului f.curata si era o portiune fara chez-longuri,numai bine ca nu aveam nevoie cu copil mic dupa noi.Mai putin curata a fost intr-o luni diminetza,dupa ce in WE au navalit bucurestenii si probabil nu numai ei .Distanta fatza de centru (3 km) sau satul de vacanta (7 km) se parcurge usor sau la plimbare pe faleza,sau cu nenumaratele microbuse,autobuse sau mini-care ,cca 2 lei de pers. Pentru cine vrea liniste si verdeatza e un loc super,noi vom mai merge acolo!
Altceva despre Mamaia,exagerat scump totul.Mai scump in nord decat in sud,probabil pentru ca acolo sunt majoritatea hotelurilor de 4 stele.Noi am avut noroc in perioada 12-21 aug. de vreme calda si apa si mai calda.Plus nici urma de alge.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput