Statiunea Mamaia

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Intotdeauna nordul a fost mai curat,mai frumos decat sudul statiunii!In sud face plaja multa lume care sta in oras,nu se duc pana departe!
Eu sunt fan Mamaia,este statiunea care imi place cel mai mult dintre toate ale noastre,e mai scumpa e adevarat,dar asta e!Joi plec,abia astept!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinescu spune:

Ma bucur sa aud ca s-a schimbat ceva in bine la Tomis. Anul tecut cand am fost servirea era sub orice critica. Cel mai "batran" ospatar avea 23 de ani cred.
Din pacate nu mai am decat o poza cu baia de la Tomis. Finisajele erau de 1 stea fara sa fiu carcotas dar nu se ridica la nivelul camerei sau a pozitionarii hotelului in statiune.
http://img34.picoodle.com/img/img34/9/8/13/f_HPIM4796m_38f288e.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ad_rianna, cum a fost la Tomis? cateva impresii proaspete, please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am venit de la tomis cu impresii la cald
camera ea ok dar cam mica pt o familie cu 2 copii, baia s-a renovat in sensul ca are cabina de dus dar tot cam mica e. acu, baie faci singur, nu? am avut camera cu vedere la mare si la etajul 4. servirea mi s-a parut chiar fara cusur si mancarea se aducea la masa intr-un timp extrem de scurt. s-au schimbat asternuturile la 3 zile, curatenia se facea zilnic...ce sa mai daca era o idee mai mare camera as spune ca totul ar fi fost perfect. plaja intr-adevar e curata zona mai linistita spre deosebire de partea de sud a statiunii, preturile...ca la mamaia! mai piperate decat in restul statiunilor dar asta e. aaaa si sa stii ca mancarea a fost super ok. am mai mancat si in alte parti dar la tomis a fost cea mai buna

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Draga Valentina, este adevarat ca plaja este mult mai curata si bine amenajata cu cat te departezi de bariere. Dar nu constantenii sunt aceia pe care-i vei gasi le Perla, Parc si alte plaje de inceput, ci pe cei care stau cu chirie in Tomis N si Ciresica.
Constantenii stiu unde este mai bine si nu platesc nici taxa de acces in statiune.
Deci va recomand hotelurile de pe langa Cazino si mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor, m-am intors si eu ieri de la Mamaia. A fost bine, timp frumos, cald, soare, apa calda, tot ce vrei. Insa mizerieeeee, mai mare rusinea, pe plaja toata lumea isi lasa gunoaiele fara jena, desi sunt o multime de pubele pe toata plaja. Degeaba, oamenii sunt nesimtiti si lipsiti de rusine. In apa, idem, intra lumea cu pahare sau cutii de bere, si dupa ce isi beau berea, sucul, cafeaua, etc, aruncau ambalajele in apa. Gaseai de toate, de la pungi, pungulite, ambalaje de toate felurile, linguri, furculite de unica folosinta, pana la tampoane . Mamaia e superba insa din pacate mizeria predomina. La hotel, la fel, timp de o saptamana cat am stat acolo, femeia de serviciu n-a pus piciorul in camera, nici vorba de facut cu aspiratorul sau schimbat prosoape. A intrat doar in ultima zi, cand am predat camera si a venit sa faca inventarul la mobilier, pahare, prosoape, etc.. Rusine. De preturi nu mai spun, sunt exagerate. In fine, a trecut, Alex s-a simtit bine, s-a balacit toata ziua, am fost la plimbare cu vaporasul pe mare, am fost la delfinariu in Constanta. E un singur delfinas dragut, dar care nu prea face ce i se spune, si doua foci lenese, dar simpatice, altfel.
In satul de vacanta, balamuc in toata regula, insa copiilor le place.
Concediu placut celor care inca n-au fost plecati.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy76 spune:

la hotel Central in Mamaia a stat cineva?noi plecam vineri cu bebe de 11 luni si ne e cam teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

noi am fost pe litoralul romanesc in ultima sapamana din iulie, intamplator ( am ajuns vineri in Bucuresti pentru o problema si doar marti se putea face ceva si asa am hotarat sa mergem la mare).

nu vreau sa critic litoralul romanesc, dar va rog sa ma credeti ca daca as fi planificat vacanta as fi fost foarte dezamagita si din urmatoarele motive: Mamaia: plaja foarte murdara, plin de alge in mare, mirosea apa ingrozitor, casurile de gunoi de pe faleza arhipline si nu le golea nimeni, servirea la restaurante lasa de dorit, personal obraznic. La restaurantul Terasa cu Flori din Mamaia, am consumat o salata Nicoise, care are ton si am facut o alergie de toata frumusetea, mi se umflase fata si am medicul mi-a spus ca este cu siguranta de la mancare.

Un singur lucru bun, am mancat foarte bine si ieftin la restaurantul On Plonge din potul Tomis- Constanta si orasul Contanta mi-a placut foarte tare.

Ce mi-a mai placut, plaja din Neptun, in rest preturi exagerat de mari si servicii execrabile.

Spun acest lucru avand termen de comparatie cu litoralul grecesc ( Mikonos, Skiatos si Evia), Croatia ( Rab), unde preturile sunt mult mai mici si serviciile ireprosabile. Iar din cele auzite de la prieteni, Turcia( Antalya) este super, o familie cu un copil platesc maxim 1500 de euro pe un sejur acolo, la hotel de 5 *, cu transport cu avionul si all inclusive. Din ce mi-au spus, ai platit banii acestia si tu nu mai scoti un euro din buzunar atata timp cat stai doar in hotel, piscina hotelului, restaurantele lor si un lucru important pentru familiile cu copii, exista programe speciale pentru copii si practic parintii pot sta linistiti la plaja in timp ce copii sunt in grija personalului calificat de acilo si li se fac programe speciale pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Ne-am intors si noi de la Mamaia ieri.
Hotelul (Lido, in nordul statiunii): curatenie, femeia de servici venea in fiecare zi, lenjeria si prosoapele schimbate la fiecare 3 zile; camera destul de mare, la fel si balconul, baia cu cada, OK.
Plaja: foarte murdara, muuult mai murdara decat anul trecut; dimineata strangeam eu mucurile de tigara si paharele de plastic de pe langa sezlong, sa aiba unde sa se joace copilul; baietii care incaseaza cate 15 RON/sezlong nu ridica un pai de pe jos, considera ca datoria lor este sa incaseze taxa (fara chitanta!), nu sa faca si ceva curatenie pe bucatica de plaja pe care o au in grija...
In rest, a fost liniste, plaja nu era deloc aglomerata, totusi preturile sunt exagerat de mari pentru serviciile oferite.
Pentru cine prefera linistea, categoric e mai bine in nordul statiunii, desi nu sunt tobogane, masinute etc. pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dar la Hotel Dorna a stat cineva?
Noi am vrea sa mergem in weekendul urmator si sa stam 4-5 nopti...desi ma gandesc cu groaza ca o sa ne intoarcem dezamagiti (nu am mai fost pe litoralul nostru de 5 ani si speram sa se fi schimbat ceva, macar curatenia)

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput