Statiunea Mamaia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Kittie, care fintini??? cele de linga teatrul de vara??? scuza-ma daca sunt aeriana, dar nu am mai fost in Mamaia de mult si nu mai tin minte locatiile!!!

pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

PP CA FANTANILE DE LA CAZINOUL DIN MAMAIA. Acolo este un rest. chinezesc unde se maninca bine.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

teatru de vara?
Nu stiu sa ti explic decat k din promenada obisnuita de-a lungul statiunii se face la un moment dat o piata.. cu fantani care tzashnesc de la nivelul solului, din sol.. Acolo sunt mai multe restaurante, da' asta i cel mai cel . Poate cine sta prin constanta ne da o mana de ajutor ca io mi-s nula cu esplicatiile si cu orientarea
aici sau aici si cum sunt pozele , restaurantul (cu tot cu terasa lui, k de fapt nici nu stiu dk are interior) se afla pe partea dreapta.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Da... in fata este Cazinoul Mamaia... Undeva in stanga (cum te uiti la poza) se afla "capatul" telegondolei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Multzam frumos la toata lumea!!!!

Terasa Cleopatra pe unde se afla, tot in sudul statiunii???

pupe!!!

Mergi la inceput

Terasa Cleopatra este undeva linga Hotel Perla, pe plaja din dreptul hotelului, intrarea in statiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Am fost si noi la mare pana pe 15 iunie... cazare hotel Flora 2*+ (chipurile - adica mobila noua in camera)... din pacate insa lasa de dorit curatenia, aspirat zilnic zero, plus ca in perioada in care am mers lifturile erau scoase si pentru 2 zile am fost cazati la etajul 7 ca era hotelul plin de sportivi ...
Anul asta am fost foarte dezamagita de Mamaia... spatiile verzi neingrijite, multe spatii comerciale de inchiriat, plaja plina de scoici, shezlonguri putine si scumpe (100.000 lei), masa la plimba tava lasa de dorit - castroanele mici la ciorbe - cam bataie de joc!! Ciorba foarte buna si ieftina am mancat in satul de vacanta la Casa Prahoveana - pe care o recomand! Nu mai este Mamaia de anul trecut! Ca sa nu mai zic ca au scumpit gondola de la 50 la 80.000 lei... si mergea goala toata ziua
Terasa cu balansoare este in fata la hotel Aurora (ca zicea cineva de Perla)....
Ca sa nu mai zic ca citind si eu pe net de terasa La Plonje, zic hai sa mergem si noi in Constanta sa mancam ceva mai deosebit si exoticx si la preturi rezonabile... Fiasco total... nimic pe meniu sub 6 euro ... am luat si noi ceva (ca nu puteam sa plecam asa tam nesam ca tzaranii): o portie de midii pane (care printre altele era si cea mai ieftina din toate grozaviile - adica vreo 200.000 lei portia)si niste salau pane si am lasat 500.000 si am plecati flamanzi si dezamagiti! Asta este... niciodata sa nu asculti ce auzi de pe la altii... Invatare de minte!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

anul aceste vom merge la mamaia la hotelul tomis....abia astept e primul nostru concediu in "formula completa"...
ma puteti ajuta cu niste restaurante bune in centrul statiunii unde se poate manca bine? eventual autoserviri ca mi-e groaza ca piticii nu vor fii foarte rabdatori sa astepter mancarea

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

nu mai merge chiar nimeni in mamaia

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

la hotelul Sulina a stat cineva? cum sunt conditiile?

Mergi la inceput