Statiunea Mamaia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Asa e Ina,daca e vorba de oras Marco Polo e pe primul loc.Mai puteti incerca si la Integra,Pizza e Pasta,Beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu nu sunt foarte pretentioasa si am mancat in ambele locatii socotite de voi ca OK. Respectiv la On plonge mi-au dat peste care nu era ce ziceau , m-am certat si cu sefa de tura sau ce era , am vrut gratar fara garnitura si mi-au adus cartofi natur pe care n-am vrut sa-i platesc.
De la Marco Polo m-a surprins ca mancarurile italienesti sunt gatite foarte gras -cu mult ulei, prajitura cu mere e mai mult scaoarta decat mere si pandispan , si mi se pare cel putin ciudat sa platesti cutia de carton de la pizza -la o nota de 3,5 mil la 6 pers. cineva n-a mai putut manca pizza si ca sa nu fie neserios a carut-o acasa .
E drept ca eu n-am ami fost de vre-o 3 ani pe litoral in Romania dar daca aici e cel mai bine cum o fi in alte locuri ?
Nu considerati ca vreau sa ma dau mare , pur si simplu cand merg afara mananc la terase la malul marii sau in oras nu la fite dar esti servit cum trebuie si la preturi similare sau mai mici (la Sorrento o pizza e 5-8 Euro servita la restaurant si nu face obiect de comparatie cu pizza de la Marco Polo care e 150.000 , nu e coapta si are rosii nefacute pe deasupra scrie gorgonzola si pun cascaval, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Eu nu sunt foarte pretentioasa si am mancat in ambele locatii socotite de voi ca OK. Respectiv la On plonge mi-au dat peste care nu era ce ziceau , m-am certat si cu sefa de tura sau ce era , am vrut gratar fara garnitura si mi-au adus cartofi natur pe care n-am vrut sa-i platesc.
De la Marco Polo m-a surprins ca mancarurile italienesti sunt gatite foarte gras -cu mult ulei, prajitura cu mere e mai mult scaoarta decat mere si pandispan , si mi se pare cel putin ciudat sa platesti cutia de carton de la pizza -la o nota de 3,5 mil la 6 pers. cineva n-a mai putut manca pizza si ca sa nu fie neserios a carut-o acasa .
E drept ca eu n-am ami fost de vre-o 3 ani pe litoral in Romania dar daca aici e cel mai bine cum o fi in alte locuri ?
Nu considerati ca vreau sa ma dau mare , pur si simplu cand merg afara mananc la terase la malul marii sau in oras nu la fite dar esti servit cum trebuie si la preturi similare sau mai mici (la Sorrento o pizza e 5-8 Euro servita la restaurant si nu face obiect de comparatie cu pizza de la Marco Polo care e 150.000 , nu e coapta si are rosii nefacute pe deasupra scrie gorgonzola si pun cascaval, etc.

ligeea

Draga mea,nu stiu daca tu traiesti in tara sau nu,dar in majoritatea restaurantelor din ROMANIA se plateste catonul de pizza,nu numai la Marco Polo in Constanta.Pizza are rosii deasupra pt ca asa se face:cu rosii proaspete.
Eu nu mananc gras de fel si pot sa iti spun ca la Marco se gateste ca peste tot in alta parte,adica cu ulei moderat,atat cat trebuie.
De prajitura nu stiu ce sa iti zic ca nu am mancat niciodata.
Totusi parerea unanima este ca e cel mai bun restaurant din Cta,cu portiile cele mai mari de mancare si cu raportul calitete-pret cel mai bine echilibrat.Normal,au si ei problemele lor si nu au cum sa faca pe toata lumea multumita,dar nu e nici pe departe asa cum ai spus tu.

Inainte de a comanda pizza nu te-ai uitat cat costa? Te intreb pt ca o compari cu cea de la Sorrento.Daca considerai ca e prea scumpa nu trebuia sa comanzi.Lasa-i pe altii sa o fac....si sunt destui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

a fost cineva de curind in statine??? ca topcmai am vorbit cu o amica care sta la Siret si e super dezamagita....pustiu, nu terase pe plaja ca sa poti lua ceva de baut si mincat....sau sa iti faci nevoile....prea putine terase deschise in statiune...scump, prost organizat...

????? are cineva impresii proaspete?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Recomand restaurant "EL GRECO" - langa ITM Constanta , restaurant si terasa "SAFARI" in cartierul vechi ,in portul tomis ,este splendida privelistea ,se vede marea ,si mancarea ffff buna, la Marco Polo inca se mananca foarte bine , si chiar la BETA se mananca destul de bine..
Feriti-va de Scoica ,On Plonge si Cafe D'Art.- probleme cu mancare veche ,mizerie ,etc.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

lulu, dar ce spui tu sunt in Constanta....nu ma intereseaza sa vin in oras...sunt satula de oras, doar stau in Bucuresti !!!

de aceea doream impresii proaspete din statiune.....

iar On Plonge-ul asa nasol a ajuns??? si ala din Mamaia la fel???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

In Mamaia On Plonge-ul e mai ... acceptabil, cel din Portul Tomis e rau de tot. De Scoica eu am in continuare o parere buna, se mananca inca bine si la preturi accesibile.
Cele din oras pe care le-a spus Lulu sint ntr-adevar ok desi am cunostinte care le considera cam "scumpe".

In Mamaia nu am prea reusit sa maninc, mi-a placut insa la balansoare, sau ceva de genul asta, e la Perla, si au inghetata buna, pe care o servesti in leagane... super...

Am vazut insa in we ca era deschisa autoservirea de la Perla... si era aglomerat. la Cazino sint citeva terase bune dar ... nu le prea stiu numele, cu prima ocazie intreb colegele si va spun.

Va asteptam la mare...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mama lia, daca vrei sa mananci numai si numai in Mamaia , atunci recomand CASA ROMANEASCA si CASA TARANEASCA!

Te inteleg perfect ca esti satula de oras , am stat 4 ani in Bucuresti , dar NU SE COMPARA Constanta cu Bucurestiul ,in Constanta chiar ai ce sa vezi .
Oricum in Mamaia ,indiferent de categoria restaurantului ,sunt preturi mai mai ,uneori exagerate ,fata de restaurantele din oras.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

lulu, ina, va multumesc. poate mai aflati ceva de pe la prietenii care au fost recent in statiune.

stiu, Constanta e oras frumos, dar eu am concediu doar o saptamina si vreau sa zac , sa ma odihnesc...plus ca nu am masina....si sa vin pina in oras doar ca sa maninc....unde mai pui ca stau in nordul statiunii, adica la Apollo....

pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Ai ce sa vezi in Constanta?????uau!
Fara sa supar pe nimeni, dar nu mi se pare, asta-i tot.
Noi mergem in we, stam la un hotel in apropiere de Perla, la intrarea in statiune. Am mai fost acolo si anu' trecut, si acum 2 ani. Ei au o terasa pe plaja cu balansoare si mese normale (din cate mi-aduc aminte erau 3 sau 4 balansoare), mancarea nu era excelenta, preturile destul de mari. Oricum rareori mancam de doua ori in acelasi loc (in mamaia) pentru ca nu gaseam fie serviciul, fie felurile de mancare la vreo inaltime...singurul loc in care pot spune c-am avut parte de un regal a fost restaurantul chinezesc (de pe langa fantani), bucatarul excelent! N=am reusit sa mai gasim la nici un restaurant in Bucuresti aceeasi arta!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput