Statiunea Mamaia

Statiunea Mamaia | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

Am luat bilete la Mamaia, hotel Apollo. Nu am mai fost aici de 7 ani......am cam fugit de Mamaia.... stiu ca e foarte aglomerata si scumpa....

Intrebarile mele ar fi : unde se poate minca bine si nu la preturi exorbitante??? Restaurante cu specific pescaresc mai sunt in afara de Cherhana??? Cum ajung de la gara in statiune mai usor, adica fara sa ma trambalez cu troleibuzul, dar sa evit taxiurile???

Astept impresii si pareri!!!

Va sarut si va multumesc anticipat!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Mamia este cea mai frumoasa statiune de pe litoralul nostru din ultimii ani. Noi suntem dependenti de ea si nu as da statiunea asta pe nici un alt bilet cat ar fi el de ieftin in alta statiune...
Din gara poti ajunge cu maxi taxi sau troleibus - ambele variante sunt destul de lejere.
Apollo este in nordul statiunii si acolo nu prea sunt terase, "plimba tava" sau autoservire... in sudul statiunii incepand cu hotel Victoria si pana la hotel Parc e plin de autoserviri unde se gaseste mancare rezonabila ca pret si foarte buna! De asta am preferat mereu zona de sud a statiunii... plus ca poti ajunge si mai repede in satul de vacanta, unde iar se mananca bine la "casele romanesti" - apropo de asta - anul trecut am facut o pasiune din ciorba de gaina si de burta de la casa Prahova - daca s-ar pastra si anul asta aceiasi bucatari?!!!
Specific pescaresc stiu in satul de vacanta cateva terase... sau in Constanta pe faleza, pe un dig este o terasa (are un nume ciudat) unde se mananca numai specialitati de mare, care mai de care mai ciudate - dar foarte buneee, la preturi foarte mici: ex: midii cu cartofi prajiti - 60.000 lei cu diverse sosuri.... e interesanta terasa, ca in interior stai pe podea de sticla, cu un acvariu dedesupt, plin cu pesti... foarte frumos!! Poate stiu fetele din Constanta cum se cheama terasa...
Concediu placut!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Multumesc Claudia!!! Stiu terasa aia din portul Tomis, se cheama On Plonge, o stiu de pe la inceputurile ei, se minca tare bine, dar nu prea era amenajata....oricum am sa o vizitez daca spui ca arata asa bine si inca are preturi acceptabile...Imi amintesc ca mincam afara si admiram "barcile", dar cum intre timp s-au inmultit oamenii cu dare de mina cred ca acum vezi ultimele tipuri de yachturi acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Am auzit ca esxista si On Plonge Junior, in Mamaia, dar unde????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

On Plonge Junior - este vis-a-vis de capatul telegondolei (cind va dati jos din telegondola, nu va uitati spre plaja, ci va asezati cu spatele la ea si veti vedea peste bulevard rest.). In drept la Aqua Magic.
Cit despre mincat bine, ar mai fii: Scoica aflat in Cta, dar care deschide si pe litoral terase. Mare parte din rest. sau "plimba tava" sint altele de la an la an si e f. greu sa ramii loial uneia(mai ales ca si angajatii se schimba).

Cit despre transportul gara - Mamaia, exisdta mijl. de transp. in comun (autobuz nr. 40 - daca nu ma insel, 23 si microbuze - pe care e trecuta ruta 40 sau 23 sau eventual Cta - Navodari - traverseaza Mamaia)

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Desi On Plonge si On Plonge Jr au acelasi patron,va sfatuiesc sa mancati la al doi-lea pt ca la cel din Portul Tomis curatenia lasa de dorit.
In alta ordine de idei,restaurantul La Scoica nu mai e nici pe departe ce a fost.Au avut si ei mari probleme cu curatenia,portiile nu mai sunt la fel de voluminoase,iar inauntru "pute" cumplit a cantina.
E recomandat sa mancati la restaurantele din Mamamia gen "impinge tava" pt ca mancarea e proaspata,se gateste in fiecare zi si ,in plus,vedeti ce luati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumim de info... bine ca ne-ati zis, voi cele de la mare, cum mai sunt terasele astea! Am retinut On Plonge Jr din Mamaia... o incercam anul asta - adica week-ul urmator cand vom fi la Mamaia - poate ne recomandati ceva ce v-a placut acolo, gustos, bine facut si ieftin?!
Oricum pretioase info... va pupam si concediu palcut!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

In fiecare an mergem in statiunea Mamaia, la Autoservirea Clopatra se mananca bine la preturi bune.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Multumim de info... bine ca ne-ati zis, voi cele de la mare, cum mai sunt terasele astea! Am retinut On Plonge Jr din Mamaia... o incercam anul asta - adica week-ul urmator cand vom fi la Mamaia - poate ne recomandati ceva ce v-a placut acolo, gustos, bine facut si ieftin?!
Oricum pretioase info... va pupam si concediu palcut!

La On Plonge poti manca midii/calamar/caracatitza pane,pizza cu fructe de mare.
La produsele pane iti aduc 3 sosuri-maioneza,sos de rosii/mujdei de usturoi.Daca nu vrei unul din ele trebuie sa precizeze de la inceput ca altfel te "incarca" cu toate.

Mergi la inceput

Si noi obijnuim sa mincam midii / calamar pane, pizza cu fructe de mare, salate.

Nu vreau s-o contrazic pe anelize dar noi mincam destul de des, inca, la Scoica. Cit despre On plonge am sa confirm ceea ce spunea ea ca este intr-adevar si mai dragut si mai curat in Mamaia fata de cel din Portul Tomis.

La Cleopatra, este adevarat ca in fiecare an au f. multi clienti, deci mincarea e proaspata si nu f. scumpa.

In oras - stiu ca intentionau sa ia si o terasa, dar nu stiu unde, mai este si Marco Polo unde se maninca iar bine.

Mergi la inceput

Si noi obijnuim sa mincam midii / calamar pane, pizza cu fructe de mare, salate.

Nu vreau s-o contrazic pe anelize dar noi mincam destul de des, inca, la Scoica, iar portiile ni se par suficiente si bine preparate. Cit despre On plonge am sa confirm ceea ce spunea ea ca este intr-adevar si mai dragut si mai curat in Mamaia fata de cel din Portul Tomis.

La Cleopatra, este adevarat ca in fiecare an au f. multi clienti, deci mincarea e proaspata si nu f. scumpa.

In oras - stiu ca intentionau sa ia si o terasa, dar nu stiu unde, mai este si Marco Polo unde se maninca iar bine.

Mergi la inceput