Cum se omoara serpii, metode??
Nu stiu daca am ales bine aria dar postez aici pentru as dori sa ma ajute si fetele din japonia cu informatii..
Dupa cum stim in japonia nu se omoara serpii pentru ca au o semnificatie buna, aduce noroc, poate asa o fi, dar eu nu risc cu asta, de vreo doua saptamani se plimba un sarpe pe aici unde stau eu, alaltaieri era la 200 de metri de casa mea, aseara mi-au spus vecinele ca venise chair in parcarea noastra, din spusele lor imi dau seama ca e ratacit, nu cred ca este veninos dar e foarte mare , are 1 metru aproape si e de culoare gri inchis...
daca-l omor, iau amenda???
cum sa-l omor ca are 1 metru, e destul de mare...
Raspunsuri
claujro spune:
Lasa-l, mai, sa traiasca, poate pleaca singur! Sau suna la protectia animalelor sa vina sa-l ia...
mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
Dandush spune:
Nu-l baga in seama, si poate moare de ciuda.(glumesc)...
Sotul tau ce zice? Poate gasesti pe cineva sa se ocupe de "el". Brrr...nici eu nu suport serpii, cred ca as sta numai in casa. Copii ai? In caz ca da, ai grija..........
D.K.
ligeea spune:
Cei mai buni sunt cainii . Eu am o casa de vacanta in delta -nu sunt veninosi dar sunt muuulti si un teren mare -aproape 1 ha. Am trei caini -doi mioritici si un brac si nu mai e nici un sarpe in perimetru. Daca nu sunt sigura ca exista servivii specializate , japonezii cre ca sunt mai desptupati ca indienii ca vaca sacra .
shian spune:
Cum spunea si Claujro,mai bine suna undeva(daca n-au facut-o alti vecini) si lasa gandurile criminale ca poate-i omori cuiva animalul de casa.
Iti inteleg teama,nu-i prea placut sa te-ntalnesti cu un "alunecos" de-asta,insa in ultimul timp sunt tot mai multe cazuri in care animale de casa de acest gen fug de la stapani.Cateva din cazuri s-au dat si la stiri...
Anca28+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
Deserted spune:
Aoleuuu! ce fel de cazuri s-au dat la stiri ???
Guestus, eu la mine in zona nu am mamushi, mai bine ca tare rai sint, azi ma vorbit cu o amica japoneza care sta la 5, 7 minute de mine ( sta la casa), mi-a zis ca ieri la ea in curte a venit unul de culoare verde si tot asa mare, era Aodaishou, nu l-a omoarat bineinteles, a plecat singur...
Oare de ce anul asta serpi ai invadat orasele, brrrrr..ii urasc, stiu ca nu-s veninosi dar daca le este foame musca, asta din cite stiu eu ...
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Ce ai vazut tu este un mamushi. King cobra este mic copil pe linga el. Succes.
eu la mine in zona nu am mamushi, mai bine ca tare rai sint, azi ma vorbit cu o amica japoneza care sta la 5, 7 minute de mine ( sta la casa), mi-a zis ca ieri la ea in curte a venit unul de culoare verde si tot asa mare, era Aodaishou, nu l-a omoarat bineinteles, a plecat singur...
Oare de ce anul asta serpi ai invadat orasele, brrrrr..ii urasc, stiu ca nu-s veninosi dar daca le este foame musca, asta din cite stiu eu ...
cl spune:
quote:
Originally posted by Deserted
Aoleuuu! ce fel de cazuri s-au dat la stiri ???
Guestus, eu la mine in zona nu am mamushi, mai bine ca tare rai sint, azi ma vorbit cu o amica japoneza care sta la 5, 7 minute de mine ( sta la casa), mi-a zis ca ieri la ea in curte a venit unul de culoare verde si tot asa mare, era Aodaishou, nu l-a omoarat bineinteles, a plecat singur...
quote:
Originally posted by Akumaquote:
Originally posted by Guestus
Ce ai vazut tu este un mamushi. King cobra este mic copil pe linga el. Succes.
eu la mine in zona nu am mamushi, mai bine ca tare rai sint, azi ma vorbit cu o amica japoneza care sta la 5, 7 minute de mine ( sta la casa), mi-a zis ca ieri la ea in curte a venit unul de culoare verde si tot asa mare, era Aodaishou, nu l-a omoarat bineinteles, a plecat singur...
........................
doar Ingerii mor repede, iar Raul traieste pentru totdeauna..
??? Acelasi mesaj (cu mici diferente)? Ori ai uitat sa pui ce vroiai, ori ai 2 nick-uri .
Claudia
nanami spune:
eu cred ca e fugit sau aruncat de vreun nebun care l-a avut ca PET in casa si daca s-a marit l-a aruncat. brrrrrrrrrrrrrrrrr nici sa nu aud de serpi. mai ales daca era negru sau cenusiu cred ca asa-i , ca si o prietena de-a mea a patin aceeasi chestie in tokyo .... asa ca in tokyo sau in orase unde unde nu sunt lanuri sau asa ceva nu cred ca se poate intampla un aca asta. eu stau la tara si nu vad nici unul. si nici nu-mi doresc yacsssssssssssssss
mamica de terorist
eli26 spune:
serpi!!! mor de frica numai cand aud Akuma eu te sfatui sa suni la protectia animalelor ,cine stie ce fel de sarpe a fi si cat e de periculos e. Numai bine
Tina24+ POZE