Mamici casnice (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Mai ange ma simt chiar prost sa stii...imi pare rau dar nu am scos eu moda asta, si alte fete ziceau cand lipseau ca "nu a intrebat nimeni de mine"? in capitolele trecute gasesti daca vrei... in fine nu conteaza, eu nu am mai scris din alte motive, nu ca nu m-ati bagat voi in seama...pur si simplu nu am mai simtit sa scriu, asta e adevarul!!!
Cat despre Ioana, ii vorba de Porumbel, care scria la inceput la "casnice", care are trei copii si locuieste in Israel. No, cred ca despre ea era vorba...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Flavia,hai da la mama sa pupe lacramioarele
copila mica ce esti!
sa nu te pui niciodata cu "gainile" batrane ca nu ai sanse.
hai ca nu vreau sa ne necajim.
cum ai spus tu,asa am spus si noi
facem pace.gata.
Cum era faza aia care o cantam cand eram la gradinita? aia cu pace,pace intre 2 "dobitoace"?
hai ca zau glumesc.

Dana,scoicile le pui in apa rece cu sare 30 de min.pe alea desfacute le arunci din prima.sunt pline cu nisip.
Apoi intr-o oala mare pui pe fund putin ulei +putina apa(nu multa ca lasa si scoicile) apoi arunci scoicile acolo in oala,pui usturoi taiat feliute si pui capacul.Lasi sa se inabuse 5 min.Cand vezi ca sunt portocalii adaugi patrunjel tocat.Pui capacul si le dai de pe foc.Sunt gata!
Tareee simplu se fac si tareee gustoase sunt.
Le mancati cu lamaie.Iei o scoica,o desfaci in 2-a si pui lamaine acolo in carapace.E o nebunie.
Noi suntem inebuniti dupa scoici deastea preparate in stil italian.
Pofta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

aaaa... si mai am si un premergator de la Chicco si o cadita de baie cu suport pentru bebe ca sa stea in el la baita.
o sa incerc sa pun poze dar sa fac rost de aparat ca nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pacatele mele, nu m-am enervat dragelor, a fost doar o constatare, daca doar eu am simtit chestia asta inseamna ca am eu o pata mai veche, da nu pot sa spun de unde
Cami mai pupa o data

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mda.ma rog.ma si gandeam cand ne luam de gulere
de multe ori e bine sa taci.
eu una,asta voi face...
somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

alexa

Mergi la inceput

Eu nu am vrut sa te supar Ange, imi cer iertare, dar parca nu am putut sa tac...

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beeey, de mine n-a intrebat nimeni azi?:(

scuze, da' nu ma pot abtine. nu va suparati pe mine, pina miine imi trece.
noapte buna!

alexa

Mergi la inceput

Fetelor, as vrea sa va zic ca ma simt mult mai bine. Dumnezeu a vazut ca nu mai pot si mi-a trimis la momentul potrivit un copil al Lui care m-a incurajat si m-a ridicat. Poate voi mai avea caderi dar de data asta, este diferit caci stiu ca voi lupta cu adevarat sa nu mai cad! As vrea sa nu mai fiu trista sau nu mai intristez pe nimeni, as vrea mai mult sa ajut decat sa imi doresc sa ma ajute cineva si as vrea mai mult sa ofer prietenia mea dacat sa astept sa mi se ofere prietenie. Azi Dumnezeu m-a invatat o lectie frumoasa: sa ofer si sa nu mai astept sa mi se ofere!!! Era o melodie crestina mai demult, se numea: "Daruind vei dobandi"!
Ange, inca o data imi cer iertare si sper din tot sufletul sa nu mai ne amintim ce s-a intamplat.

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

salutari

mi-ai simtit lipsa careva??noi am fost putin plecati in week-end-ul acesta prelungit si am tras un frig de numa numa.acuma trag de nas si beau ceaiuri fierbinti.
loc la calculator de soata n-am...astept sa inceapa munca de maine.

va pup pe toate cu mare cu mic si va doresc o seara minunata

Mergi la inceput