Mamici casnice (54)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
Am revenit si eu dupa o pauza de cateva zile,nu pentru ca as fi dorit-o,ci din cauze de net.A cazut netul mama lui de net,apoi cand a revenit mi s-au ars toate cele 3 placi de retea...
Deci....
LA MULTI ANI pentru nora mea draga si frumoasa.Sa cresti mare,sanatoasa si voinica si sa o bucuri pe mami.
Si mai apoi ma duc sa vaz ce mai pot recupera din urma.Dupa cate am citit asa pe diagonala s-au cam incins niste spirite.
Va pup si revin.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Danelutza spune:
... tot eu, am mai intrat o data dar nu m-atzi vazut... asha ca trec la scris...
La multi ani, ingerasul mamei. Sa dea Dumnezeu sa fii fericita si toata viatza iubita.
Acum sa ma laud, i-am taiat motzul, eu in persoana, ajutata de o cumnata. De pe tava, hmmm, a shutit in primul rind cheile de la mashina, apoi a invirtit tel.mobil pe o parte si pe alta, nu i-a placut, asha ca a pus ochii pe bricheta, cred ca i-a placut culoarea roshie , s-a mai uitat la pieptene, la lingura de lemn, nu i-au placut, asha ca... trabucul l-a luat si l-a bagat derect in gura , dupa care s-a mai uitat la euroi, i-a pipait bine, cred ca vroia sa-si mai cumpere un pachet de tzigari . I-am spus soatzei, barbate, trebuie sa traim un pic si pentru noi, acum cit mai sintem in putere, ca dupa... ficata itzi shuteste mashina si noi raminem ca moshnegii pe prispa.
Acum daca ma gindesc bine, oare mama mea avea mashina de scris acasa cind am facut eu un an, ca tare m-am mai luptat in meseria de secretara vreo 15 ani in Romania. Acum butonez la calculator, acasa, pe dc, sint secretara mea personala.
Asha, petrecerea a fost foarte intima , noi trei si cumnatul cu nevasta.
Cam asta a fost motzul si motzata
Va multzumesc fetelor pentru urari, sintetzi foarte dragutze, de la Isa pentru voi
iar de la mami, asha virtual
Si... nu mai plingetzi astazi ca nu-i voie, se supara Isa si plinge si ea ...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Danelutza,sa-ti traiasca motata si sa fie sanatoasa!
Sadicuta si Svetlana ,lasa ca maine intreb eu de voi!
Miha,bine ai revenit,mama lui de net!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Helooooooooo .......remember me???
....am plecat de la serv la 8 jum, m-am intalnit cu colegu' si Maria la Mc' Donald's........bagai niste chimicale pa sub nas ca mi-era o fooooame de lup...si apoi, am facut bagajele si am trimi-s pe Maria la soacra-mea 2 zile.
Bunicu nu mai doreste sa faca pe dadaca....asa vrea el
Mei fetelor...am gasit aici, la un subiec un site unde-ti poti gasii colegii de liceu, fac,etc
Si mi-am gasit 2
Ce dor mi-a fost de ei!
mmiha
Danelutza spune:
Acum am inceput sa cetesc ce_atzi scris de aseara pina acum.
Georgi de la Isabella... multzumesc de urari, am nascut la ora 1.40, noaptea, ca era sala de operatii ocupata si trebuia sa mai astept.
Lucia multzumesc si nelipsitul ... de la sarbatorita, am vazut ca ai vrut sa fii prima, dar ai reushit la sarbatoritzi, daca aici ai fost a doua.
Mirela si pentru tine pupici de la Isabella
Flavia de la Isa, si sterge lacramioarele ca-tzi strici ochishorii. Multzumesc ca te-ai gindit la noi astazi.
Andora si multzumesc, bubitzele au mai trecut, numai ca domnisoara era mofturoasa si somnoroasa, asta de la medicamente.
Alina multzumesc si inca unul de la mine , stii tu de ce !
Dana ch ... multzumesc in numele Isabellei
Andreea tx multzumesc si un ... , asha ca intre tauroaice.
Dana multzumesc, de la Isa pentru tine...
Cami multzumesc , sa stii ca potzi incerca testoasele, sint buneeeeee, cumnatamea mi-a cerut sa-i vind retzeta , asha ca atunci cind ma duc la ea in vizita ii voi duce in dar vestitele testoase. Aaa, sa nu-mi ceri poze acum, ca miine le trimit la developat, n-am apucat sa-mi cumpar mashinarie sofisticata, o sa-mi iau din Romanica.
Maria 2 mami multzumesc si de la Isa...
Geani de la Isa si de la mine, stii tu de ce
Cuscra multzumesc si de la Isabella pentru Robert ... dar oare mai vrei asha o nora cind o sa cetesti ce a ales de pe tava ?
Lunna 27 bun venit la mamici, oricind doresti sa scrii, eu sint aici si dupa septembrie, adica serviciul meu e mamica acasuca.
Adinela imi pare rau ca ai probleme. sa treaca, si eu sint de multe ori cu nervii la pamint, si... incep sa tzip la barbat, caci Isabella tot nu pricepe, inca, nimic.
Asha, in general la toata lumea, scuze daca am sarit pe cineva
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
georgi75 spune:
Salve!!!
C-am ajuns si io la calculator...Bah!Io am noroc ca soata mea nu are treaba cu calculatorul.Se mai juca inainte de a pune internet la acelasi joc, acelasi nivel(2) pe care nu putea sa-l treaca..Si pe care nu l-a trecut nici in ziua de azi... da vad ca nu mai zice nik.Cred ca stie ca nu ar avea sanse.
Danelutza multumesc de tratatie draga da un trabuc de-ala nu bagasi si tu aci?Ca poate ma satur si io de fumat cu ocazia asta.
In rest, toate bune si frumoase.As vrea sa invat in seara asta asa ca va rog io mult, mult sa nu va apuce logoreea si cheful de glume sa nu ma indur sa plec de-aci.Ca am mai patit-o intr-o seara.
Hai
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
malla spune:
maria2 mami, da-mi si mie numele la site ala, poate am noroc si imi gasesc si eu din colegi.
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
maria2mami spune:
Mie nu mi-e somn....
Fetele revin cu intrebarea:
Cam cat este chiria in Bucuresti, casa la curte, 2 camere cu toate facilitatile?
Pls....vreau sa stiu urgent...am cauta pe net dar e dezastru sub 200 de euro nu e nimic
mmiha
mariussimiuc spune:
Cami,felicitari pentru Maia!!!
Si cine e Varlam,mey?Ia sa citesc mai departe poate aflu!
Georgi,felicitari pentru reusita!!! Si eu as vrea,dar deocamdata...ma multumesc cu ce am...cu nimic adica... Si...sanatate multa surorii tale.Sper ca si-a revenit!
quote:
Originally posted by alexa si mami
mmiha, las-o pe dana in pace ca am vazut-o eu in poze si e frumoasa oricum. are si ea o pasarica cu citeva kile in plus, da' scapa ea de ele.
Vaaaiii...mai Dana...chiar asa e pasarica ta?
Flavia,la noi aerul de tara a avut efect taman invers.Cat am stat acolo a cam facut nazuri la mancare,nu prea multe totusi ,dar cand am ajuns acasa a halit tot.
Lunna,bun venit in gasca.
Si apropo de "expirat" statutul de casnicuta,mi-a spus cineva astazi ca dupa ce se termina cei 2 ani de CIC putem lua inca 1 an de medical de la dr de familie.
Cuscra,dar tu stii ce-a ales giner'-tu de pe tava? Hai ca-ti zic...cheile de la casa si masina,banii si cardul...restul...neinteresant...
Iaca am priceput si motivul de galceava,dar nu ma bag,nu zic nik.Nu am chef de flocaiala.
Mai fetelor,zilele astea,in lipsa de DC mi-am provocat sotul la o iesire.Unde credeti?La Moieciu! Acuma sa vedem daca o sa-si poata lua liber!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
maria2mami spune:
Uite aici
www.colegi.ro
Te inregistrezisi apoi cauti in lista de institutii.E super simplu!
Tehnologia masii'
mmiha